منم با شاد موافقم
با خواهرتون صحبت کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
منم با شاد موافقم
با خواهرتون صحبت کنید
الینا جان!
من هم با شاد و ترانه موافقم!
حداقلش اینه که تو دیگه نگران نیستی و عذاب وجدان نداری یا بعدا اگه خواهرت فهمید ازت دلگیر نیم شه که چرا بهش نگفتی!
می تونی بهش بگی برگرده خونه تا همسرش تنها نباشه!یا یه جوری که مستقیم بهش نگفته باشی.
اگه دیدی واقعا نیاز هست بهش یه ذره توضیح بده که با تنها موندن شوهرش ممکنه چه اتفاقهایی بیفته!
کاش به جای خواهرت به زندگی خودت اهمیت می دادی
این سناریو رو من هم دیدم آخر فیلم دو تا نتیجه داشت اولیش از بین رفتن آبرو و شخصیت زن و شوهر یعنی هر دوشون و دومی بدتر از قبلی این دو نفر هیچکدوم با فامیل و دوستان و آشنایانشون رفت و آمد ندارن زنه کارش و اداره اش شد همه سرگرمیش و زندگیش حتی شوهرش،مرده هم که دیگه آب از سر گذشته است پس خیلی راحت بدون شرم و حیا خانم بازیش رو می کنه
یه بار سرک کشیدی توی زندگی خواهرت فهمیدی شوهرش داره عیاشی می کنه و از دستش دادید و بار دوم خواهرت رو از دست خواهی داد
در پناه حق
الینای عزیز
هر کسی و یا بهتره بگم هر خونواده ای راهکارهای خودش رو داره، بهتره شما خودتون رو جای خواهرتون بذارید، ببینید اگه خدایی نکرده موضوع برعکس بود، دوست داشتین خواهرتون چه برخوردی می کرد؟؟ همون کار رو انجام بدین، سعی کنید در این مورد رازدار خوبی باشید، یعنی اگه قراره کسی باخبر بشه اون شخص فقط خواهرتون باشه و بهش اطمینان بدین که شخص دیگه ای از این موضوع مطلع نیست...
:72:
دقيقاً من هم از اين ميترسم كه با گفتن به خواهرم حرمت ها شكسته بشه و دوم اينكه شوهرش ديگه علني اين كارو بكنه و تصميم گرفتم سكوت كنم و به خواهرم حرفي نزنم.البته سرو ته بسته به شوهرش اشاره كردم كه حواسش باشه و فكر نكنه كه كسي از كاراش خبردار نميشه و احساس كردم يك كمي رفت تو فكر.و گفت حاضر نيست به هيچ قيمتي زن و بچشو از دست بده.خودم هم يكم خيالم راحتتر شد.ممنونم از راهنماييتون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط noghte sare khat
موفق باشيد
این خوبه که بش گفتید شما فهمیدید
اما دوباره چک کردین که سراغ این کارها نرفته باشه
سلامelina1753
به جمع دوستان خوش امدید
به نظرمن اگر به ندای وجدانتون این پاسخ رو بدید که "ما به هیچ عنوان اجازه ی سرک کشیدن و مداخله در زندگی دیگری را نداریم "بهتر می تونید با حس مسئولیت و دوست داشتن تون کنار بیایید و بهتر عمل کنید .
اگر موضوع به صورت علنی ست می تونید با احتیاط و ملاحظه و بدون برچسب زدن و متهم کردن و بدور از تصورات ذهنیتون واقعیت رو دنبال کنید.اگر حقیقت داشت و خطری زندگی خواهرتون رو تهدید می کرد اول بااون اقا صحبت کنید و دلیل خیانتش رو بپرسید واعلام کنید که حاضرید برای رفع این مسئله و مشکل کمکشون کنید .به جای تحقیر وسرزنش و نصیحت اعلام همراهی برای درمان و اصلاح کنید.
در غیر این صورت اگر واقعیت نداشت کمک کنید که خواهرتون نیز از این تصورات وسوءظن ها خلاصی یابد.
خیلی مراقب باشید دوستی شما" دوستی خاله خرسه" نشه!چون این اتفاقات افتاده که یک طرفه به قاضی رفتند و قضاوت کردندو مداخله انها خیری که نداشته شر هم شده!
موفق باشید دوست گرامی امیدوارم خواهرتون خوشبخت وعاقبت به خیر باشه!
سلام elina1753
خیلی مسئله مهمی هست،خوب دقت كن.
شما نه اجازه بررسی و تحقیق در این مورد دارید نه گزارش كردن اون رو
این طور مشكلات در حیطه خصوصی افراد هست و دامن زدن به آن و وارد شدن اشخاصی خارج از این حریم هرگز به معنی حل آن نیست.
شما پیش بینی كنید وقتی این مسئله را به هرنوعی افشاء كنید چه مشكلاتی حل می شود و چه مشكلاتی ایجاد می شود.
من احساس شما را می فهمم. احساس بسیار بدی هست. اما باید متوجه باشیم گاهی همین احساسات علاوه برزندگی دیگران زندگی خود ما را نیز تحت تاثیر منفی می گذارد.
البته توصیه های جذب همسر،ارتباط با همسر و عدم مسافرت و ... به خواهرتون (بدون اینكه اصلا و ابدا به این مسئله بپردازید ) مفید خواهد بود. اما سعی نكنید در لفافه و ضمنی این مسئله را به خواهرتون بگوئید چون آتش سوء ظن را روشن می كنید.
راستی كیفیت فهمیدن این موضوع ، شرایط شما وتاثیراتی كه روی شما گذاشته است و تجارب شما و ... هم مسائل مهمی هست كه شما در مورد خودتون باید بیشتر بررسی كنید. كه البته این موضوع دیگری هست ،اما پیگیری آن برای شما در درجه اول قرار دارد.