به خاطر عوامل بیماری زایی که در این مایع می تونن رشد کنن نجس بودنش منطقیه.
نمایش نسخه قابل چاپ
به خاطر عوامل بیماری زایی که در این مایع می تونن رشد کنن نجس بودنش منطقیه.
همون دین و خدایی که گفته نجس هست ، همون دین و خدا هم گفته اند چه جوری میشه نجاست رو پاک کرد
اگر نشه هیچ وقت نجاست رو پاک کرد ، اون وقت اصلا نمی شد زندگی کرد که ...
لزومی نداره بری بگی که چی شده که همه جا نجس شده ، شروع کن به تمیز کردن خونه ، به مامانت بگو می خواهم امسال توی خونه تکونی عید کمک اصلی خودم باشم ، می خواهم واسه مامانم سنگ تموم بذارم و همه جا رو تمیز وپاکیزه کنم ، اصلا می خواهم همه جا از تمیزی برق بزنه ...
فرش و موکت و پارچه و مبل و ... همه چی قابل شستن هست ، بگو از همین الان هم می خواهم شروع کنم ، چون دم عید می دونم سرم شلوغ میشه و نمی تونم اونجوری که دلم می خواد واست نظافت کنم
فکر می کنی مثلا مادر هایی که بچه کوچیک دارند ، چی کار می کنند؟
وقتی بچه من هم کوچک بود و می خواستم کنترل ادرار رو یادش بدم ف یه مدت همه جای خونه نجس شده بود و مجبور بودیم تا دم سجاده نماز با دمپایی راه برویم
بعد که بچه ام یاد گرفت ، کم کم شروع کردم به شستن و آب کشیدن تمام خونه
حتی خوشخواب تخت رو هم شستم و سه روز گذاشتمش توی حیاط زیر آفتاب تا خشک بشه
حالا به نظرت مثلا من باید می رفتم خودم رو می کشتم که چرا تمام خونه نجس شده؟
بعدش هم که میگی شش ماه هست که این عادت رو ترک کرده ای ، بنابراین پتانسیل خوبی باید در وجودت باشه
دوست عزیز فقط که کف زمین نجس نیست که
دیوارها و بقیه اجسام نیز همین طورن
بعدشم اینکه من اول موفعی که این اتفاقهای بد برام افتاد به مامان و بابام گفتم که بریم یه خونه دیگه بخریم تا منم راحت بشم ولی با اینکه وضع مالی ما خیلی خوبه قبول نکزدن
بعدشم اینکه این بابای من خیلی ادعاش میشه که همیشه پول حلال آورده خونه و خیلی هم خشک مذهبه ولی من میخوام با خودکشی بهش نشون بدم که این خدا و دین به درد لای جرز دیوار میخورن
چون اگه من بمیرم شاید از دین دست بکشه و دیگه مذهبی نباشه که همین(بد نشون دادن دین)هدف اصلی منه
سلام
من در مورد قسمت خودارضایی چیزی ندارم که بگم ولی در مورد قسمت نجس بودن خونه و زندگیت مینویسم
اولا از ی کارشناس مذهبی بپرس راه رفع نجاست در مورد مساله شما چگونست! حتما ی راهی داره
در ثانی وقتی چیزی استحاله بشه از نجاست در میاد! مثلا جنازه سگی که در نمک زار بیافته و قتی تبدیل به نمک شد دیگه نجس نیست! یا مدوفعی که در داخل خاک بوسه بطوریکه دیگه با خاک یکی شده باشه و قابل تشخیص نباشه! من فکر میکنم مایع.... شما بعد از گذشت این همه مدت دچار تجزیه مولکولی و استحاله شده باشه و نجس نباشه! البته بازم بپرس چون من کارشناس نیستم
به نظرم مشکل شما داشتن تعارضات هست (از طرفی دین رو مزخرف می دونید از طرفی نحس و پاکی شما رو مستاصل کرده) و این تعارضات به قدری زیاد شده که شما رو به وسواس و بدتر از اون یعنی فکر خودکشی کشونده. شاید شما نیاز داشته باشید که هر چه زودتر به یک مشاور و یا یک روانپزشک مراجعه کنید. البته لینک زیر هم می تونه در این راستا به شما کمک کنه (البته لینک داخل اون رو هم بخونید):
http://www.hamdardi.net/thread-19997.html
با سلام
دوست گرامی، تاپیک شما جز محدود تاپیک های است که مدیر همدردی، اعضاء و کارشناس های تالار در آن حضور یافته اند و شما را راهنمایی کردند.
واقعیت این است، برای شما آنچه که لازم بوده بیان شده است،اما متأسفانه شما درجا می زنی!
اگر حضور شما بر این اساس بوده که به دنبال راه حلی برای رهایی از این وضعیت باشی، باید خودت با توجه به راهنمایی های مطرح شده قدم در این راه بگذاری
سعی کن در تفکر و نوع نگرشت چه به مبحث دین که هیچ ربطی به مشکل شما ندارد، چرا که از یک طرف بحث نجاست را به میان می آورید و از طرف دیگر تنفر از دین ، و همچنین نسبت به وضعیتی که در آن گرفتار هستی و حتی نوع بینش ات نسبت به زندگی تغییر دهی.
جناب محترم ....باور کن....مسایل شرعی خیلی ساده وشیرین هستند.وباید برای ما لذت بخش باشه . واین ماییم که واسه خودمون سختش میکنیم....اولا شما میتونی مشکلتو با مشاوره های دینی (تلفنی) مطرح کنی حتما جواب میگیری ...ولی تا اونجایی که من یه بار واسه خودم سووال پیش اومده بود پرسیدم این بوداگر شما ندونی که جایی نجس هست یا نیست..اونجا رو پاک حساب میکنی ونمازت درسته...یعنی نماز وعبادت خانوادتون درسته.. چون نمیدونند اونجا نجس ...دوم اینکه...نجاست زمانی منتقل میشه که ابی وجود داشته باشه یعنی اگه مثلا خون روی زمین ریخته شده باشه اگه دست شما وخون خشک باشه دستتون اگه به اون خون بخوره نجس نمیشه در صورت خیس بودن دست شما نجاست منتقل باشه...یعنی اگه کل خونه هم نجس باشه ولی خشک باشه نجاست به شما منتقل نمیشه.... خدا خیلی مهربون وبنده هاشو درک میکنه نگران نباش.....
- - - Updated - - -
حتما مشاوره تلفنی بگیر خیلی اروم میشی....