-
همانطور که خودتون هم می دونید با ایران اومدن مشکلتون حل نمی شه.
البته اگر مدت طولانی هست خانواده را ندیدین مسلما برای بهتر شدن روحیه اتون مفید خواهد بود.
نمره زبانتون را از 6 به 7 رسوندن کاری نداره. یه کم همت می خواد.
می تونید از کلاسهای رایگان آنلاین استفاده کنید.
یا می تونید هزینه سفر به ایران را صرف کلاس زبان کنید.
باید برنامه بریزید و انگیزه ایجاد کنید.
به برنامه هایی که می ریزید متعهد باشید و تنبلی نکنید.
یک جای خیریه هم پیدا کنید و برید داوطلبانه فعالیت کنید تا هم به جامعه نزدیکتر بشید،
هم زبانتون بهتر بشه و هم احساس بیهودگی نکنید. شاید دوستانی هم پیدا کردید.:72:
-
ممنون شيدا جون
درسته كه مشكلاتم حل نميشه ولى خودم احساس ميكنم اگه برم و بيام با روحيه بهتر و انرژى بيشترى درسمو ميخونم. ولى احساس مى كنم همسرم راضى نيست و همش در جوابم همون حرفا رو تحويلم ميده.
سر كارم نميزاره برم، ميگه هر وقت ٧ يا ١٠٠ گرفتى و كاراى دانشگاهتو انجام دادى، اونوقت ميتونى برى سر كار.
الان نميدونم رفتنم با اين شرايط درسته يا نه؟
براى سر كار رفتن هم نميدونم چه طورى قانعش كنم!
-
عزیزم من نمی دانم شما کدام کشور اروپایی هستید. اما این را بدانید ( متاسفانه ) خیلی از ایرانی هایی که که مقیم آنجا هستند این مشکلاتی را که شما گفتید دارم. فکر کنم دلیلش را هر دو بدانیم و گفتنش شر می شود:311:
پس پیشنهاد من به شما عضویت در انجمن های بانوان یا جوانان است. مفهوم جامعه مدنی را که شنیده ای ؟ خوب در اروپا و کشورهایی مثل آمریکا و استرالیا این مفهوم بسیار مهم و حیاتی است و انجمن ها یک نمود بسیار واضح و پراهمیت از آن است.
هزینه چندانی هم ندارد. اتفاقا این جور ارتباطها در آن کشورها خیلی خوب جواب می دهد و شما وارد اجتماع می شوی. وقتی وارد اجتماع شوی مشکلات شروع به حل شدن می کنند. افسردگی ات بهتر می شود و احساس تنهایی ات رفع می شود و حس می کنی برای جامعه مفیدی. کلا برنامه های اجتماعی مثلا جشنواره ای که بچه ها قایق ها را به آب می اندازند و یا جشن بادبادک ها و از این دست برایت بسیار مفید و فرصتی مناسب است.
به شما پیشنهاد می کنم به یک مرکز مشاوره دولتی هم بروی و در این مورد مشاوره بگیری. اگر به اداره مهاجرت مراجعه کنی شاید بتوانند مرکز مشاوره ای که در این زمینه تجربه بیشتری دارد به شما معرفی کنند. خوشبختانه خدمات مشاوره ای آنجا خیلی خوب هم برای مردم و هم دولت جا افتاده است و از این نظر مشکلی نخواهی داشت.
می توانید وبلاگ های خانم هایی که مهاجرت کرده اند را هم بخوانید و با آنها هم ارتباط مجازی داشته باشید. معمولا این طور خانم ها برخلاف ایرانی هایی که شما ذکر کردید کارهای عجیب نمی کنند! و می توانند تجربیات خودشان را در اختیار شما قرار دهند. حتی یکی شان توانست یک ملاقات حضوری با یک خانم مناسب خودش داشته باشد!
خوب این ها تجربه های خودم بود.
-
مرسى نوپر عزيز
سعى ميكنم راجع به اين گروه ها بيشتر پيگيرى كنم. قبلا خيلى تحقيق كردم و مراجعه كردم ولى اكثرا براى مهاجرين بوده ولى من اينجا اقامت ندارم و به همين دليل يا شامل من نميشه يا اگه بتونم شركت كنم هزينه هاش چندين برابر افراد مقيم هست. حتى كلاس زبان رايگان هم زياده ولى من نمى تونم شركت كنم.
راجع به اون وبلاگ هايى كه گفتين ميشه بيشتر بهم اطلاعات بدين؟ خيلى دوست دارم دوستاى جديد پيدا كنم
و اما در مورد سوال اصلى من :
به نظرتون با اين شرايط روحى و زندگى من، اين مسافرت و به تنهايى بيام يا بازم صبر كنم و دنبال راه هاى ديگه باشم؟
-
به نظرم اگر از نظر مالی مشکلی ندارید حتما ایران برو و به همسرت هم توضیح بده که با رفتنت روحیه ات بهتر میشه و با شور و اشتیاق بیشتری بر می گردی سر زندگیت . اینو گفتم چون به نظرم بعد از دو سال زمان خوبیه برای تجدید نیرو.
اما حتما و حتما پیگیر زبانت باش اگر الان هزینه کنید (برای کلاس زبان) بعدا و بزودی که فارغ التحصیل شدی و کار کردی هزینش چند برابر به زندگیتون بر می گرده (هم از نظر مالی و هم از نظر روانی و روحی) هم برای شما و هم همسرت. چون دیگه بیکار نخواهی بود و همچنین حقوقی خواهی داشت. حتی من شنیدم شرکت در بعضی کلاس های زبان و گرفتن مدرک از اونها برای دانشگاهها کافیه و نیازی نیست دوباره امتحان آیلتس یا تافل بدی.
-
مرسى دلجو جان
راستش هزينه بليط كه يه مقدار برامون زياد هست.
در مورد كلاسم پرسيدم اتفاقا همون دانشگاهى كه من ميخوام برم داره ولى چون اقامت ندارم هزينش برام زياد ميشه. (بيش از پنج هزار دلار براى ٣ ماه و روزى ٤ ساعت) واقعا به نظرم هزينه معقولى نيست!
-
nina جان عزیزم ، به نظرم از یوتیوب مرتب کلیپ ببین ، هر کلیپی ، مثل آشپزی ، اخبار ، طنز ، پزشکی (چراحی های متفاوت ) و ... همه به زبان انگلیسی ، این خودش خیلی میتونه بهت در تقویت زبانت کمک کنه . اصلا همین که دنبال کلمه ها میگردی و سرچ میکنی و گوش میدی خودش خیلی عالیه .
دومین چیزی که به ذهنم رسید ، کلاس ورزش هست ، مطمئنا توی دانشگاه همسرت "جیم " هست ، میتونی بری اونجا ورزش کنی ، حتی گاهی اوقات از کسانی که اونجا هستند ، یکی دو تا سوال بپرسی ، کم کم باهاشون آشنا شدی ، خدا رو چه دیدی شاید دوست خارجی هم پیدا کردی ، و زبانت رو خیلی تقویت کردی .
سومین چیز ، یک سایت آشپزی بینهایت عالی بهت معرفی میکنم ، که تنها یک سایت آشپزی نیست ، خیلی چیزای سرگرم کننده داره که من خودم مشتری هر روزه اش هستم .
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی
حتما ازش لذت ببر ، اونجا هم خیلی میتونی دوستای خوب پیدا کنی ، حتی توی کشوری که داری زندگی میکنی . شاید بعضی هاشون اونجا باشن .
چهارمین چیز که بینهایت خودم طرفدارش هستم ، خوندن کتاب هست ، بخصوص رمان ، که سرگرمت میکنند و خیلی چیزهای خوبی برای اظلاعات عمومی دارن .
پنجمین چیز ، دیدن سریال های خارجی هست ، که هم سرگرمت میکنند و هم در تقویت زبان میتونه خیلی بهت کمک کنه . عالیه .
چه تبلیغاتی کردم :311:
اوووووووووه انقدره کارا هست که میتونی انجام بدی و لذتش رو ببری .
موفق باشی عزیزم .
-
ممنون tamanaye man عزيز، خيلى لطف كردى.
تمام مواردى كه گفتين، پيشنهاد هاى خوبى هستن براى سرگرم شدن، بعضى هاشم واقعا تاثير گذار بودن. مثل فيلم ديدن، واقعا listening م خيلى بهتر شده و در حد ٧ هست اما از speaking م خيلى ناراضى هستم. ورزشم پيشنهاد خيلى خوبيه و اعتراف ميكنم تو اين زمينه خيلى تنبلى كردم.
اما اكثر اينا حكم مورفين رو برام دارن چون ميتونم خودمو با اينا سرگرم كنم ولى هيچ كدوم منو راضى نميكنه. حس اين كه از وقتم به خوبى استفاده كردم و ندارم. وقتى تو يوتوب ميچرخم بعدش عذاب وجدان ميگيرم كه بايد اين وقت رو ميزاشتم مثلا دو تا رايتينگ مينوشتم.
ايران كه بودم ارشد قبول شده بودم ، به خاطر همراهى همسرم مجبور شدم ول كنم و الان اگه اونجا بودم ، احتمالا داشتم براى دكترى ميخوندم. اما حالا چى؟ اينجا هيچى نيستم، اين جايگاه من نيست ...
يه جورى شدم كه حتى حوصله اشپزيم ندارم با اين كه كار خاصيم ندارم. (كلا حوصله هيچ كارى ندارم و اينم داره تو رابطه با همسرم تاثير بد ميزاره)
اگه كسى سايت آموزشى خوبى براى ايلس ميشناسه لطفا بهم معرفى كنه، البته در سطح نمره ٧ باشه،. چون براى مبتدى ها زياد هست.
با سپاس از همه دوستان
-
شما یک وبلاگ را پیدا کنید و از طریق لینکهای آن وبلاگ به دیگران هم دسترسی پیدا می کنید. یکی وبلاگ من و همسرم در اروپا.
این کلمات را سرچ کنید :
من و همسرم + مهاجرت
خاطرات زندگی من در ( اسم یک کشور )
زندگی در ( اسم یک کشور )
روزنوشت های من در ( اسم یک کشور )
ببین عزیزم اینکه می گویید سفر برایمان هزینه زیادی دارد باید بررسی کنید. آیا شما پشتوانه مالی برای زندگی تان در آنجا دارید مثلا بورس ، حساب بانکی برای روز مبادا و ... ؟ اگر مجبورید برای سفر تمام پس انداز خود را خرج کنید با توجه به اینکه در آن کشور تنها هستید و کسی از دوست یا فامیل نیست که پشتیبان شما باشد ، به خطرش نمی ارزد.
اما اگر می توانید این هزینه را خیلی زود جبران کنید و به پس اندازتان دست نزنید خوب یک سفر برای شما خوب است. البته باید رضایت همسرتان هم باشد.
-
ممنون نوپو عزيز
چند تا از اين وبلاگ هارو پيدا كردم، خيلى پيشنهاد خوبى بود نوپو جان :72:
در مورد سفر هم باز با همسرم صحبت كردم ولى چند تا پيشنهاد ديگه داشت، مثلا با هم بريم يه مسافرت 5 روزه ولى همين دورو برا كه هم يه تنوعى باشه براى روحيه من و هم اينكه با هم باشيم. حالا فعلا طرح هاش در دست برسىِ d: