نوشته اصلی توسط
nana0cute
از نوشته هاتون مشخصه که یه سری چیزا رو نمی دونید
زن در اسلام به هیچوجه موظف نیست که کارهای خونه رو انجام بده حتی اگه بخواد انجام هم بده می تونه طلب از شوهرش مزد کنه شما می فرمایید که زن برادرتون از خانواده پولداری هستند مطابق قوانین شرع و اسلام برادر شما موظفه برای همسرش خدمتکار هم بگیره اگه باور ندارید از علمای دینی بپرسید..اینکه ایشون از نظر شما به خوشگذرونی مشغول هستند یا رفتار مناسبی ندارند به شما یا دیگران مربوط نیست فقط به خودشون و شوهرشون مربوطه, درمورد اینکه ایشون می خوان شوهرشون با شما ارتباط نداشته باشه یا 1-به دید نامناسب ایشون و پیش فرض های ذهنی ایشون ممکنه ربط داشته باشه 2- یا شما و خانواده تون واقعا کاری کردید که زن برادرتون روی روابط شوهرشون با شما حساس شدند...
شما هم حساسیت برادرتون رو با این جمله "زنت نمی خواد با ما رابطه داشته باشی نداشته باش" افزایش دادید...برادرها روی خواهراشون حساسند و یه مرد وقتی ببینه خواهرش با حالت تاثر این حرف رو می زنه نمی تونه نسبت به زنش عصبانی نشه(مخصوصا توی ایران)
شما یه حرف زدید که یه معنا داشته با حرکاتتون عکسش رو به برادرتون القا کردید...میزان و نوع احترام توی خانواده ها با هم فرق می کنه توی یه خانواده اعضای خانواده با یه سری جملات محبتشون رو نشون می دن بقیه با یه لحن دیگه...من یه برادر دارم ازش تشکر می کنی می گه خواهش می کنم خنگول! برادر دومی من در حالت مشابه می گه "زر زیادی می زنی ها"(یعنی تشک لازم نیست وظیفمه) برادر سومی می گه قابلی نداشت ...
اگه توی یه خانواده شلوغ بزرگ شده باشید پرسرو صدا و شلوغ هستید اگه توی یه خانواده آروم ,آروم و بی سر و صدا هستید و آروم حرف می زنید تفاوت فرهنگی شما و خانواده زن برادرتون اینجا خودش رو نشون می ده
شما که از ریشه مشکلات اونا خبر ندارید بهتره نه در ظاهر و نه در باطن توی مسائل اونها دخالت نکنید
برادر شما می خواد زنشو طلاق بده بده شما اون وسط آتیش نسوزونید..
به عنوان دختری که خواهر شوهر دو تا عروسه بهتون می گم هیچ خانواده اسم و رسم داری دختر باکره رو به مرد زن طلاق داده نمی ده تهرانی های اصیل یه ضرب المثل جالبی توی این زمینه دارن که می گه زن مرده رو زنش بده زن طلاق داده رو....بقیه ش رو می تونید بپرسید
معمولا توی جامعه ما خصوصا جامعه سنتی اعتقاد دارن کسی که یکبار زنش رو طلاق می ده ممکنه دختر اونا رو هم بعد از یه مدت زندگی طلاق بده و برای همین حتی اگه شما هزاربرابر بیشتر از اینجا هم زبون بریزید و خواستگاری برید هیچ خانواده اصیلی راضی نمی شه مگه اینکه برادر شما فوق العاده ثروتمند باشه که با توجه به نوشته های شما نیست یا دختری از خانواده های پایین تر از سطح خودتون پیدا کنید