سلام دوستم منم دقیقا دقیقا شرایطم مثل توست و الانم قهرم شکاکی پدر رابطه رو در میاره به نظرم بریم مشاو ر به خدا من گاهن کم میارم
- - - Updated - - -
انقد میترسم که حتی جرات ندارم اسم خودمو اینجا بذارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستم منم دقیقا دقیقا شرایطم مثل توست و الانم قهرم شکاکی پدر رابطه رو در میاره به نظرم بریم مشاو ر به خدا من گاهن کم میارم
- - - Updated - - -
سلام عزیزم: میبینی چقدر سخته زندگی با استرس؛من یه فکری به نظرم رسیده اینکه خودم به مریضی اعصاب بزنم تا به بهونه من اونم بیاد پیش روانشناس. چون با این وضع زندگی غیر قابل تحمله. بدبینی و شکاکی و فحش و کتک ،نمیدونم به چه جرمی این مصیبتا سرم میاد؟
- - - Updated - - -
سلام :منم از همین میترسم که شوهرم یه پارانوئیدی باشه از یه طرفم فکر میکنم مشکل از اخلاق مامانش باشه اون همش به پدر شوهرم گیر میده تازه خواهرشوهرم هم به شوهرش شک داره یه بار شوهرش رفته بود ماموریت تولابی هتل بوده گوشیش انتن نمیداد یه بلایی سر بدبخت اورد.واسه همین شک دارم به نظرتون در کل قابل درمانه؟؟؟در ضمن رگشو نزد چاقو رو برداشت منو تهدید کنه دستشو برید خودشو دوست داره عمرا بلایی سر خودش بیاره هر چی بدبختیه سر منه بیچاره است
سلام چرا نخواستی. جدی مشکل از بین بره همسرت. فک بس زیاد شده بود اما تو فقط خواستی قسم بخوری که هیچی نیست نفهمیدی این حال اونا رو بدتر میکنه بهش. بگو منن نمیدونم چه کاری میکنم که اینقدر تو رو حساس میکنم که با وجود اینکه هیچ چیز معتبر ندیدی باز. شک دآری که هم منو هم خوذتو عذاب میده
بگو از اینکه ترو عذاب میدمناراحت م بگو از ناراحتیت خفه میشم نمیدانم چرا کاری میکنم که شک میکنی بگو بریم پیش مشاور مه بدونم مشکلم
- - - Updated - - -
ببین همسرت یه اختلال. داره که انشاالله درمان میشه نگو تو مریضی از احساس خودت بگو بگو من. فک میکنم..... بگو از اینکه ناراحتت میکنم در عذابم بگو نمیخوام مشکلمون خانواده بدون. یا دوستامون..... بریم پیش کسی که بتونه به منم کمک کنه که چرا ترو. حساس کردم گرچه هیچ وقت به جز خوشحالی تو و نگاه مهربون تو هیچ چیز و نخواستم. نگو تو فلان کار کردی. مقصدتر رفتن پیش مشاور بدون و بخواه که پیش مشاور فقط اختلال همسرت درمان بشه نه اثبات حقت یا محکوم کردنش
راحت باهاش حرف بزن و از احساس بعد از مشاجرتون بگو که شاید احساس میکنم شاید. زن بدیمذبگو
- - - Updated - - -
ببین تو هم شاید کمکش کردی که به اختلالش که خودت میگی یه پیش زمینه داشته. (خانوادگی) دامن زدی و من فک میکنم. خطات این بوده که اطلاعات علمی روانشناسی در مورد برخود با شخص بد دل را زیاد کسب نکردی دقیق یادم. نمیاد چه. طور باید برخورد کنی اما میگفت هی که از