-
RE: چرا ازدواج كنم؟
سلام
من یک پسر هستم که شرایطی مشابه شرایط شما دارم البته صرفا از این نظر که در مورد ازدواج نگران درسم و موفقیت و ... هستم
دانشجوی رشته مهندسی توی یکی از بهترین دانشگاههای کشور هستم و خیلی هم برای درسم اهمیت قایلم. قصد ادامه تحصیل توی خارج رو دارم و میدونم اگر ازدواج کنم چون همسرم احتمالا اون قدر برای علم اهمیت قایل نیست من رو دچار مشکل میکنه
اما راهش خیلی ساده است با یکی که مثل خودم درسخونه و حالا حالا ها قصد کسب علم رو داره ازدواج میکنم این همون هم کفو بودنه که اسلام در مورد همسر میگه
حرف من جواب سوال شما نبود فقط به اون قسمت که در مورد نگرانی درستون بود پاسخ دادم
-
سلام عزیزم
اگر درس خیلی برات مهمه ، درس بخون . ازدواج هم می کنی به موقع خودش
-
سلام
خيلي خوبه كه به ازدواج منطقي نگاه كني اگه بتوني يار مناسبتو پيدا كني ميتوني از زندگيت لذت ببري و حتي با آرامشي كه بدست مياري پيشرفت هم بكني اما اگر تصميمت اشتباه باشه .... جبرانش خيلي سخته
توصيه ميكنم مقالات و مطالب اين سايت و سايتهاي مشابه را در مورد ازدواج و تصميم گيري مطالعه كني و اگر لازم بود از مشاوره حضوري هم استفاده كن .
راجع به خواستگارانت هم خوب فكر و تحقيق كن چون در هميشه به يه پاشنه نميچرخه چه بسا چند سال ديگه آرزو كني اي كاش زمان به عقب برگرده و فلان خواستگارت دوباره بياد ...
موفق باشي