-
عزیزم امیدوارم به نتیجه برسی. من هم بعد از 8 سال زندگی هنوز خانواده شوهرم فکر میکنند من هیچ حقی نسبت به همسرم ندارم و یه جورایی دارم اموال اونها (شوهرمو) از دستشون میکشم بیرون. با داشتن دو فرزند. شوهرم دهن بینه اونهاست . و دقیقا مثل تو خانواده شوهر من احساس حسادت عجیبی به خانواده و موقعیت شغلی و اجتماعی من دارند. و تمام سرمایشون هم حرفهای مفتشونه. آخه نمیدو نم مرض اینجور خانواده ها چیه که میان عروس با موقعیت خوب میگیرن بعدش تمام تلاششون رو در جهت له کردن و نابود کردن اون عروس به کار میگیرن. خوب برید یکی عین خودتونو بگیرید که نخواید به خاطر حسادت زندگیشو به هم بریزید.
عزیزم درکت میکنم. من اولویت آخر شوهرم هستم با وجود همه امتیازاتی که خودش بارها به اون اعتراف کرده.خودم گذاشتم شوهرم تو زندگی خواب باشه. خودم باعث شدم شوهرم تو زندگی هوشیار نشه. آخه همیشه من میخواستم سوءتفاهماتو حل کنم . من دنبال این بودم که مشکلاتو حل کنم. حوصله نداشتم زمان بذارم تا اون به نتیجه برسه . خودم زودتر دست به کار میشدم. یا یه جوری مسئله رو حل میکردم و یا اونقدر غر میزدم که اون اصلا مسئله یادش میرفت و فقط یادش میموند که من غرغروهستم .
میدونی فکر میکنم تو باید کاری کنی که همسرت به درک مسئله برسه. خودتو خسته نکن. اون باید بفهمه این زندگی چقدر براش ارزش داره. باهاش ارتباط برقرار نکن. اون فقط میخواد باهات بجنگه. میخواد بهت بگه این تویی که به من نیاز داری . میخواد بزرگیشو به تو ثابت کنه(آخه خونوداش احتمالا همش بهش میگن نکنه جلو همسرت کم بیاری) .راه اشتباهی رو در پیش گرفته که صد در صد خانوادش دارن بهش خط میدن. تنهاش بذار. بذار وقتی از تو خبری ندید کمی با خودش فکر کنه. بفهمه جنگی در کار نیست. بفهمه این یک زندگیه و برای یک زندگی تلاش یک طرف کافی نیست. بفهمه اگه زندگیشو میخواد باید یک خودی نشون بده. فقط باید به حال خودش رها کنی .
من اینهارو دیر فهمیدم. وقتی که دوتا بچه داشتم. این کارهارو باید زمانی که بچه نداری انجام بدی تا طرف با خودش کنار بیاد . یا زندگی براش مهمه و از خواب خرگوشی بیدار میشه و یا اونقدر خوابش سنگینه که از زندگیت میره بیرون ویا میندازیش بیرون.
-
به نظر من الان که عقدی فرصت داری زندگیتو بسازی فردا که رفتی تو زندگی تازه می فهمی چیکار کردی تمام تلاشتو بکن درست شد که چه بهتر نشد بازم بهتر که نرفتی زیر یه سقف باور کن نامزدی بهتران دوران زندگی کسی که نامزدیش خوش و شاد نباشه دیگه وای ویلا از زندگی زیر یه سقف یه کم زرنگ باش نزار مثل خیلی از اینایی که الان تو تالارن و از ندگی متاهلی می نالند به سرت شما هم بیاد