به نظرم مردی که با وجود زن هنوز توی فکر یه دختر دیگه است مستحق تحقیره!!
عشق آتشین رو باید شما هم سعی کنی بوجود بیاری، یکطرفه که نیست. آرزوی هر زنی هست که وقتی شوهرش تمکن مالی داره واسش خرج کنه. چرا دریغ می کنین؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم مردی که با وجود زن هنوز توی فکر یه دختر دیگه است مستحق تحقیره!!
عشق آتشین رو باید شما هم سعی کنی بوجود بیاری، یکطرفه که نیست. آرزوی هر زنی هست که وقتی شوهرش تمکن مالی داره واسش خرج کنه. چرا دریغ می کنین؟
سلام جناب کامروا
معمولا خانمها بعد از زایمانشون خلق و خوشون دچار تغییراتی می شن که اصطلاحا همون افسردگی بعد از زایمان گفته میشه. من نمی دونم که شما دچار این مشکل شدین یا نه! خوبه که این مورد رو بررسی کنین. این مورد با توجه به این که خانمتون فعالیت خاصی( شغل منظورم هستش) ندارن تشدید هم میشه! البته خودتون می دونین که سر و کله زدن شبانه روز با یه بچه هم کار سختیه و خ حوصله می خاد. شاید خانمتون هم از این طرف خسته و ازرده است و با رفتاراش می خاد یه جورایی جلب محبت کنه!
خوبه که شما با مهربانی و پیشنهاد کار در بیرون هم یه درامد به منبع درامدتون اضافه کنین هم خانمتون با ارتباطات بیرون از منزل اهداف جدیدی واسه خودشون متصور بشن
بعد دوست عزیز این انتظاراتتون مبنی بر اینکه خانمتون اینطوری با شما صحبت نکنه رو بصورت مستقیم هم ازشون خاستین؟
به هر حال این طور که مشخصه این شکست کاریتون هم فشار زیادی رو شما اورده هم رو خانمتون. معمولا انقدر این فشارها سخت هستن که شدیدا روی خلق و خوی ادمها اثر می زارن لذا حرفایی رو می زنن که کاملا مبتنی بر احساس خشم هستش لذا پایه و اساسی نداره! امیدوارم زودتر این مشکل برطرف شه!
افرین بر شما که با ادامه ندادن بحث به حفظ حرمتها پایبند هستین. این نکته بسیار مثبت شماست!
فقط یه نکته منفی هم و رفتار شما دیده میشه هم خانمتون و اون توقع هر دوطرف شما از خانواده هاست. به هرحال هرچند که والدینتون ثروتمند باشن باید پذیرفت ثروت خودشون هست و هر جور بخان خرج می کنن!
دومین مورد مقایسه کردن خانمتون با عروسشون و الهام و همین طور احتمالا این رفتار تو خانمتون هم باید باشه. پس لطفا از این کار دست بردارید چون نه تنها فایده ای برای شما نداره بلکه حسرت هم واستون به ارمغان می اره . چون شما با الاهام زندگی نکردین که ببینین زندگی با اون چه طعمی داره شاید توقع ایشون هم از شما به خاطر وضع مالی خانواده شما بالا می رفت! به قول معروف باطن زندگی خودتون رو با ظاهر زندگی ( که در اینجا خیالی میشه) مقایسه نکنین
برادر بزرگوار امیدوارم سعی کنین با جرات مندی و پرهیز از انفعال که نهایتش پرخاشگری است زندگیتون رو به روال قبل بر گردونین!
================================================== ====
در ضمن خوندن خ از پستهای اینجا به شما اموزش می ده که چطور صبور باشین:311:
در پناه خداوند منان باشین
اقای کامروا نمیاین نمیاین یهو هم که میاین با یه پست جنجالی میاین:311: میشه تمام این مسایل رو با ایجاد یه فضای رمانتیک به هم انتقال بدین. نه اینکه بابات چرا به ما خونه نمیده نه. اصلا انتظارات خودتون رو از خانواده ها بردارین .اگه الان پای دردودل خانم شما هم بشینیم یه سری توقعات منطقی از شما و خانواده شوهرش داره. پس یه طرفه نرین. می تونین توقعات خودتون رو بهش انتقال بدین... بعدم اقای کامروا من احساس می کنم شما با کوچکترین مساله ای می خوای گریز بزنی به دوست دختر و این داستانا...همش هم بهانه می تراشی
آقای کامروااااااااااا!!!!!!!!!!!!!
پدر خانمتون پول داره که داره ! واسه خودش داره.
شاید حتی خانمتون روش نشه که همچین درخواستی از پدرش بکنه.
چرا می خواین بهش بگین برو از بابات خونه بگیر؟
وقتی گفتید خانمم از پدرش پول تو جیبی میگیره تعجب کردم !!
شما ازدواج کردید که مستقل بشید و زندگی کنید و زندگی بسازید.
نه این که چشمتون به دست این و اون باشه و غر بزنید که ندادند یا کم دادند !
فکر می کنم دید مادی شما ریشه ای تر از این حرفهاست.
الهام خانم را هم بخاطر شرایط اقتصادی بدش رها کردید.
اگر خانمتون خانه دار هستند و سه روز ظرفها را نشسته می ذارن حتما یه اشکالی تو کارشون هست.
یا افسرده است
یا دلسرده
یا میخواد یه چیزی را بهتون بفهمونه.
مگه می شه آدم سه روز ظرفهاش را نشوره؟
کپک می زنه. مگس همه خونه را می گیره :54:
دختر ناشناس حرف بامزه ای زد،
همه تاپیکهای شما با عشق سابقتون شروع می شه و آخرش می رسه به ازدواج مجدد و دوست دختر و رابطه پنهانی و ...
با این دلسردی که در شما و خانمتون می بینم، هر لحظه احتمال خطر برای زندگیتون هست.
هشیار باش.
به نظرم بهتر بود برای اینکه کمک بهتری بگیرید از شرایط اکنونتون می گفتید و اون رفتارها و موقعیت هایی که باعث بعضی بحثها و افکار اکنونتون در خانه میشه. سعی کنید شرایتتون رو درک کنید. من خیلی خوب می تونم بفهمم که یک مرد که به تازگی پدر شده فشار زیادی رو از لحاظ عاطفی و مادی ممکنه تحمل کنه همونطور که این اتفاق برای یک مادر که تازه فرزندی به دنیا آروده ممکنه بیافته. به نظرم بیشتر شما دو نفر خسته هستید.
ممنونم از همه دوستانی که نظر دادن و کمی هم گوشمالی کوچولو
اول باید بگم مگه ادمها پولو واسه چی در میارن! مگه کسی همیشه تو این دنیا هست یا میتونه مالشو با خودش ببره اون دنیا؟!
من میگم از نظر اخلاقی (نه از نظر قانون و شرع) چه اشکالی داره کسی که شانسش زده و خونه هاش در کمتر از یک سال 3 برابر شده (از متری 3.5 ملیون شده 11 ملیون) و خدا اینجوری گذاشته تو کاسش حالا یکمی از این مالو بذاره سر سفره بچش؟ ا
اینقدر جای تعجب داره؟
اونها تو زمانی که میشده به این چیزا رسیدن که نسل من و شماها با یک عمر کار کردن از طرق معمول نمیتونه بهشون برسه به این امکانت رسیدن!
الان من ماهی 2 ملیون درامد دارم حساب کنید با پول یک سالم میتونتم 2 متر مربع خونه بخرم! حالا چرا باید پدر زن یا پدر من هی خونه بسازن و بندازن کنار!؟ الان خانواده ها که 10 تا بچه ندارن.
حداکثر 2-3 تا! اینقدر جای دوری میره به نظرتون و حرفای من تا این حد عجیبه ؟
من خیلی فکر میکنم مواردی بهم معرفی شده بودن که دختر رسما اعلام کرده بوده خونه داره ولی من بخاطر همین حرفای شعاری و به درد نخور میگفتم نه! در حالی که اگه یکی از همونها را میگرفتم 40سال جلو میافتادم مثل برادر زنم!
بعدشم پدر و مادری که بچه آوردن وظیفشونه مطابق درآمدشون بچه ها را تامین کنن میخواستن نیارن چشمشون کور! دختر و پسر هم نداره! این فرهنگ باید جا بیافته که پدر و مادری که درامدی مازاد بر نیاز همه عمرشون حتا اگه 900 سال باشه دارن حالا باید یکمی به زندگی بچه هاشون برسن! بد میگم بزنین تو دهنم
من اگه زمان برگرده عقب فقط با چنین دختری ازدواج میکردم، ازدواجم درست مثل یک معاملست که اگه خوب انجام بشه زندگی را تضمین میکنه! این انتقادات را به خانواده خودمم دارم البته! اگه پدر و مادری نذارن سر سفره بچه هاشون (چه دختر چه پسر) بعد فوتشون جای خالیشون زیاد حس نمیشه!
الان جمله بعدیم را که بخونید قاطی میکنید و دوباره دعوامون میشه:
خواهش میکنم به جزئیاتش گیر ندید تا بحث تایپیک منحرف نشه! بازم تاکیید میکنم هدفم ترویج یا مجوز چند همسری نیست و بیخود داد و قال راه نندازید!!!
ما یا باید اخلاق را ملاک بذاریم یا قانون سفت و سخت را!
به این معنی که اسلامی که گفته وظیفه تامین معیشت زندگی الا و للا با مرده از اون طرف اجازه داشتن زن صیغه ای هم به مرد داده! نمیشه که تو قسمت اول پای بند قانون سفت و سخت و دستور دین مبین بود ولی تو قسمت دوم پای بند اخلاقیات و مرام و معرفت!
ای بابا از دست شماها با اون خردتون!! اگه بنا به اخلاق یا قانون سفت و سخته باید تو دو طرف میدون یک ملاک باشه!
پس من مجوز لازم را دارم که اگه یک روزی زنم را تو مادیات غرق کردم برم زن صیغه یی هم داشته باشم چون همون قانونی که گفته خروار خروار ثروت زن بره بایگانی بشه و بعدشم گیر دولت بیافته یا حیف و میل بشه وهیچکی ازش استفاده نکنه، دقیقا جای دیگه هم گفته که مرد دلش بخواد 100تا زن صیغه کنه! جامعه ما تو قسمت دوم میگه اخلاقی عمل کن و در قسمت اول میگه قانونی و مطابق با توصیه دین! جلل الخالق!!!
با ی حرف حساب و منطق قوی جوابمو بدید اگه راست میگید دیگه!!!
من اصلا نمیتونم با این حرف کنار بیام. به نظر من زن و مرد باید تو تمام شئون با هم مسولیت ها را بعهده بگیرن و خانواده های ثرتمندم تا خودشون زندن و بچه هاشون جوونن باید بذارن سر سفره بچه ها چون غیر از این باشه علاوه بر اینکه خودشون نمیخورن بعد 120 سال که رفتن اون دنیا دیگه بچه هاشونم از اون سنین جوونی گذشتن و اینا میشه مالهای بدست آمده و استفاده نشده که فقط وزروبال اخرویش مونده وسط!
من میدونم الان عصبانیت شما از خوندن حرفای من اینه که جواب قاطعانه ایی ندارید و همه چیزو سپردید به عرف!
من اگه ی روز بتونم ی خونه 200 متری مجلل تهیه کنم به زنم میگم تا پدرت بهت ی خونه حداقل 70 متریشو (متریتو!) بهت نده من نمیارمت تو همچین خونه ای چون اون حداقل لازم (ی خونه 100متری تو شمال تهران) را من آوردم و نباید خونوادت اینقدر بی معرفتی کنن و به اصطلاح زرنگی کنن که برن ی عروس خونه دار بگیرن و بعد ی آپارتمان که 1/100 ثروتشونم نمیشه دریغ کنن! وظیفه قاونی ندارن اما وظیفهاخلاقی دارن.
من تا این مشکلم حل نشه فکر داشتن زن صیغه ای یا دوست دختر از سرم بیرون نمیره چون واسم مثل مسکنی میمونه که آرومم میکنه!
امیدوارم کسی با استدلالی قویتر از خودم پیدا بشه تا با حرفش آروم بشم و مثل بچه آدم بشینم سر زندگیم (والبته کلی هم دعاش میکنم)
آقای کامروا،
شما نمی تونی برای مردم تصمیم بگیری که چطور زندگی کنند.
نمی تونی بگی پدرخانومت باید با اموالش چیکار کنه.
به خودش مربوطه.
آدم هست که با سرمایه اش می تونه واسه نصف مردم شهر ما آپارتمان بخره.
باید بگیم این که نمی تونه ببره اون دنیا، بیا برای هممون خونه بخر؟
این دیگه چه استدلالیه؟
خروار خروار ثروت زن کجا بود؟
خانم شما ثروتی نداره.
پدرش زنده است و اون اموال تا زمانی که زنده است مال خودشه.
نه مال خانوم شماست و نه مال شما!
من شک دارم شما حالتون خوب باشه.
چون عروس خانواده شون خونه داشته، شما می خواهی با همسرت دعوا کنی که باید بری از بابات خونه بگیری؟
استدلال قویتر از شما؟
من اصلا معنی حرفهاتون را نمی فهمم. زمین را به آسمون دوختید و نتیجه گرفتید که باید زن صیغه کنید.
برو دو تا صیغه کن
اصلا ده تا صیغه کن
اگر شانت و اخلاقیاتت بهت تا این حد را اجازه می ده انجام بده.
ما یه قانون داریم
که جایی نگفته کسانی که زنده هستند اموالشون را بین دامادهاشون تقسیم کنند.
اجازه ازدواج مجدد هم به شما داده
اما از اون طرف نفقه متناسب با شان زن و همینطور مهریه اش را هم باید بدید.
پس لطفا همه را در نظر بگیرید.
یه شرع داریم
که قانون ما براساس اون نوشته شده و تقریبا مشابه بالایی است
می تونی هر چی دلت می خواد زن صیغه کنی
اما مهریه خانمت را بده
یه زندگی هم در حد زندگی خانواده پدریش ( سرویس جواهر و سفر خارج و ... ) براش فراهم کن.
یه عرف هم داریم
که زن و مرد برای ساختن و زندگی کردن و پیشرفت کردن تشکیل زندگی می دن
به هم کمک می کنند برای به کمال رسیدن
برای بهتر شدن
با عشق و علاقه و اعتماد زندگی می کنند. به هم تکیه می کنند و به هم دلگرمی می دن
تو سختی ها هوای هم را دارند و تو شادیها با هم لذت می برند
توی عرف ما زن دوم و صیغه و دوست دختر و ... ناپسنده
تعریف نشده است
هر کس داره، قایمش می کنه
بی معرفتی و بی اخلاقی طرف را می رسونه
انسانیت در هیچ قانونی نمی گنجه.
اگر اخلاق نداشته باشی، هیچ قانونی نمی تونه مجبورت کنی اخلاقی عمل کنی.
بفرمایید کدوم را می خواهید عملی کنید در موردش صحبت کنیم.
عرف
قانون
شرع
سلام.
نمی دونم پست گذاشتن من توی تاپیک شما درست باشه یا نه. امیدوارم ناراحت نشین.
شما الان عصبانی هستید. بهتون فشار اومده. هم کاری هم فکری. اما اگه خوب دقت کنید می بینید این شما نیستید که دارین تحقیر میشین در واقع همسرتونم دارن مدام تحقیر میشن. البته نه لزوما از جانب شما. همینکه ازدواج کردن و توش سکونه و مجبورن پول جیب بگیرن از بابا یا هرکی و بچه داری باید تنها بکنن و قطعا توی این وضعیت که کارشون رسیده به سه روز ظرف نشستن یعنی کارایی که دارن انجام می دن از توانشون داره خارج میشه و نمیرسن به یه سری از کارا اینم میشه تحقیر شدن ادم جلوی خودش. در ضمن ایشون توی مثال هاتون که گفتین نیومدن یه دفعه ای چیزی بگن. جواب حرفای شمارو دادن. یعنی اگه خودتون دقت کنید به گفته هاتون قطعا حرفای تحقیر امیز هم نمی شنوید.
به نظرم به جای اینکه خودتونو ناراحت کنید که بعدش هم بازخورد ناراحتیتونو از سوی خانمتون هم ببینید و بشه دو بار ناراحتی یه کمی دقت کنید با کارای کوچیک مهربونی کنین. اثرش به جای تحقیر شدن میشه خوشحال شدن. مثلا میتونستید وقتی خودتون هم حالتون بهتر بود و با حوصله بودین برین ظرفا رو بشورین. با لبخند و مهربونی. همین. مگه چی میشه؟ بازخورد مهربونی مهربونیه. بعدش خانمتونو می بینین که خوشحال میشه و انرژی می گیره از لطفای شما و خوشحالیش هم شما رو خوشحال می کنه. درسته که پول ندارین نمی تونین چواهرات بخرین سفر خارج برین اما خیلی کارا هست که می تونین انجام بدین. مهربونی های کوچیک دقت توجه محبت خرج نداره. و اثرش هم نسبت به پول خرج کردن خیلی بیشتره.
یه مشکل دیگه و به نظر من مشکل اصلیتون اینه که نمی خواین خانمتونو دوست داشته باشید. اگه ایشونو به اندازه ی کافی دوست داشتین خود به خود بهش دقت می کردین تا سعی کنید درکش کنید. قطعا وقتی می دیدین خسته است خودتون همون روز اول ظرفا رو می شستین به اینکه به سه روز برسه نمی رسید. اینکه سه روز رسیده یعنی شما اصلا ایشونو ندیدین. یعنی اصلا نگاه نکردین حال و روز ایشونو ببینین. ادم وقتی هیچکس بهش توجه نکنه پژمرده میشه. افسرده میشه. خودبه خود انرژی اش به صفر میرسه.
عشق اتشین مدتش کوتاهه. عشق اتشین می سوزونه. دردناکه. مهر و محبته که ارامش میاره. سعی کنید خانمتونو دوست داشته باشید. به چیزایی که دارین قانع باشین. مهربون باشین. جواب تحقیر تحقیره. اما جواب مهربونی مهربونیه بیشتره.
موفق باشید .
آقا کامران عزیز بله والدین در قبال بچه ای که به دنیا میارن مسئول اند ولی انتظارات شما باید از والدین خودتون باشه نه خانمتون. متاسفانه چند وقتی که واقعا هم تو جامعه ام روال شده آقا پسرها دنبال دختر خانم های پولدار برا ازدواج هستند برا اینکه شاید به چیزای که تو خانواده خودشون نتونستند برسن از این طریق برسند. شما دیدگاهتون از زندگی مشترک اشتباهه و جایگاه آقا و خانم رو اشتباه گرفتین. توقعات شما شاید از نظر خودتون می تونه منطقی باشه ولی نه با این لحن گفتن و این تند روی... شما مطمئن باشید خانمها خیلی فداکارتر از آقایون تو زندگی مشترک هستند و داریم خیلی از خانمهایی که به خاطر بدهی همسرشون طلا یا هر چیز باارزشی که داشتند رو به خاطر همسرشون فروختن و... پس نیازی نیست شما هی تاکید به اموال خانمتون و یا پیدر خامتون بکنید چون دادن آپارتمان برا شما اصلا و اصلاااااااااااااااااااااا ااا جز وظاایف پدر خانمتون نیست... انتظارات شما غیر بی منطقه. اصلا گیرم به خانمتون یه آپارتمان دادن باز تصمیم گیرنده باید خانمتون باشند که بخوان با این آپارتمانشون چی کار کنند. می دونین چرا؟؟؟؟؟ چون هنوز چیزی نشده شما به فکر همسر دوم یا زن صیغه ای هستید و این آپارتمان برا خانتون به منزله اینه که کمی استقلال مالی دارند تا اگر این افکار شما یه روزی عملی بشه بتونن جدا از شما و بدون نیاز به شما به ادامه زنمدگیشون بپردازند...
می دونین الان بعضی از زندگیهای زناشویی اونقدر مشکلات توش هست ولی به خاطر اینکه خانم استقلال مال نداره نمی تونه از همسرش جدا بشه؟؟؟ پس وظایف مرد و زن رو در زندگی اشتباه نگیرید.
در ضمن برادر گرامی مگه همه مسائلی که اسلام ازتون خواسته رو انجام می دین که حالا اون قسمت داشتن زن صیغه ای رو پررنگ کردین. اسلام خیلی چزا خواسته ازمون. در ضمن تو این دوره زمونه خیلی از جوونا حتی پول ازدواج ندارن چه برسه که به جای یک زن حالا بخوان....
لطفا جواب شیدا رو منطقی بدید .
ویه چیز دیگه .حالا که شما از همه موارد یه چیزیش و گرفتید و میخواید زن صیغه کنید میدونید که در همون دین مبین اسلام تاکید شده که زن حتی مسئول شیر دادن بچش نیست. چه برسه به دستشویی بردن بچه و شستن ظرفهای خونه . البته تو قانون هم هیچ جا زن رو مستلزم این کارها نکرده . و عرف هم میگه یه جوری زن و شوهر همدیگرو راضی کنند. شما که یک انسان مسلمان قانونگرا هستید و عرف جامعه براتون مهمه چرا این چند تا مورد کوچیک ناامید از زندگیتون کرده و میخواید زن صیغه کنید . قبل از صیغه کردن یادتون نره طبق همون قوانین زنتونو راضی کنید و به سطح زندگی پدریش برسونید بعد میتونید برید صیغه کنید.