افکار منفی/ استرس زا |
به خاطر این فکر چه احساسی دارم؟ |
چرا فکر می کنم این فکر صحیح است. |
چه دلایلی وجود دارد که نشان می دهند این فکر غلط است؟ |
من چند درصد درست بودن این فکر را قبول دارم؟ |
تنفر از خانواده همسرم ( تنفر یه جور احساسات هست خودش و فکر محسوب نمیشه ناشی از اون جمله هایی هست که سبزش کردم و افکار منفی تو هست. پس این بخش را با توجه به افکار دو باره بنویس)
|
افسردگی-عصبانیت-بیماری
|
تمام خوبیهایی که در حق اونها و پسرشون کردم ندید گرفتند و خوبی و گذشت منو به حساب سادگی من گذاشتند. ومن دیر فهمیدم اونها بد بودن رو زرنگی میدونند. و از خوب بودن من و درک کردن شرایط اونها سوء استفاده کردند.
|
|
100%
|
عصبانیت از همسرم |
عصبی-بیماری |
با وجود اینکه همیشه اعتراف میکنه بهترین همسر و زندگی رو داره ولی همیشه در برابر خوانوادش منو له کرده.
و ازخانوادش به شکل عجیبی حساب میبره . و تازگیها فهمیدم شخصیت منفعلی داره. |
|
100% |
زیباییمو از دست دادم |
ناراحتی-افسردگی-ناامیدی |
خیلیها بهم گفتند پیر شدی.
بهم میگن نسبت به پارسال خیلی عوض شدی و وقتی میرم جلو آینه هرکاری میکنم اون چهره قدیمیو پیدا نمیکنم. اون چهره جذابمو نمیبینم. |
?????? |
100% |
ازدواج خوبی نداشتم |
ناامیدی |
من شرایط بسیار خوبی از لحاظ خانواده و همینطور شرایط فردی خوبی داشتم. خیلیها با شرایط بسیار ضعیف ازدواجهای خوبی داشتند ( اینها که نوشتی دلیل محسوب نمی شوند برای بد بودن یک ازدواج. مثلاً می نویسی من شوهرم دزده، قاتله، معتاده، دست بزن داره، به بچه خودش نظر بد داره، همسرم مورد پسند خانواده من نیست... اینا مثلاً دلایلی هستن برای بد بودن یه ازدواج) |
چه مواردی نشان می دهد من دارم اشتباه فکر می کنم که ازدواجم غلط بوده مثلاً:
همسرم نیازهای عاطفی منو براورده می کند.
همسرم نیازهای مالی منو بر آورده می کند.
همسرم نیازهای جنسی منو برآورده می کند.
من و همسرم پدر و مادر خوبی هستیم.
من و بچه ها در کنار همسرم آرامش و امنیت داریم.
ما زندگی مستقل خودمونو داریم. |
100%
آیا همچنان معتقدی 100 در 100 ازدواجت غلطه؟ |
مثال: تمام خوبیهایی که در حق اونها و پسرشون کردم ندید گرفتند |
تنفر
افسردگی-عصبانیت-
احساس ناخوشی |
من فلان روز فلان کار را انجام دادند اینا نادیده گرفتند. 1. 2. 3. 4. 5 .... مورد مثال بزن که خوبی های تو را نادیده گرفتند. |
اونا فلان روز فلان کار را انجام دادند که معلوم شد خوبی من را درک کرده اند و نادیده نگرفتند. 1.2.3.4.5.... مورد مثال بزن که خوبی های تو را نادیده نگرفتن. |
آیا همچنان صد درصد معتقدی خوبی های تو نادیده گرفته می شود؟ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|