RE: می خوام ازدواج کنم ولی می ترسم چون ...
عزیزم تومیتونی به بهانه ی اینکه مشکل خارش و... داری واینکه روت نمیشه جلوی مادرت این رو مطرح کنی به تنهایی با دکتر صحبت کنی واز لحاظ احساس عذاب وجدانت هم تنها راهت پناه بردن به خداست مطمئن باش وقتی این کار به میل خودت نبوده خدا به خاطر گناه ناخواسته عقوبتت نمیکنه ومهر تو وهمسرت رابه دل هم می اندازد
tanhaa mandam جان سلام !
اول باید روی موضوعی تاکید کنم و اون هم اینه که شما مقصر نیستید . احساس گناه چیزی نیست که شما باید داشته باشید .
درباره ی پرده بکارت ، باید عرض کنم که این پرده انواع مختلفی داره ، پاره شدن اون هم ممکنه با درد همراه باشه یا نباشه ، همینطور میتونه همراه با خونریزی باشه یا نباشه ! چون ممکنه برای مثال از نوع حلقوی باشه .
با توجه به وضعیت خانوادگی شما دوستمون « ندیم » پیشنهاد بسیار جالبی ارائه کردند ، یعنی شما میتونید به بهانه ی مشکلی دیگه به متخصص زنان مراجعه کنید و در اونجا مشکلتون رو به شکل خصوصی با دکتر مطرح کنید .
خانواده ی شما چرا باید شما را بکشند در شرایطی که شما فقط قربانی بوده اید ؟؟؟
درباره ی سوال شما :
یه سوال دیکه ممکنه که خونواده همسر آینده من نفهمن که من قبلا همچین رابطه ای داشتم یعنی منظورم اینه که بدون انجام آزمایش قبل از ازدواج (چون بازم توی تالار خوندم که گفتین در صورتی که خونواده همسر نخوان می شه این آزمایش رو انجام نداد) بفهمن که من قبلا از این رابطه جنسی داشتم
جواب مثبت هست یعنی ممکنه اصلا چنین چیزی رو نخوان .
نکته ی دیگه : از بین رفتن پیوند (!) با چنین فردی برای شما آن قدر مهم هست که باعث نگرانیتون شده ؟؟؟!!!
http://qsmile.com/qsimages/48.gif http://qsmile.com/qsimages/162.gif
سلام
من عضو شدم بگم اون آقا خیلی نامرد و پست فطرته که تونسته همچین کاری با شما بکنه.حیف که دستم بهش نمیرسه.
ببخشید اگه جو گیر شدم.
به نظر منم بهترین کار اینه که هر طور میتونید به متخصص مراجعه کنید.
ان اشاء الله که مشکلی واستون پیش نیومده باشه.
دوستان همدردم اعصابم خورد است . . . احساس تهوع+تنفر+گریه کردن دار . . . این کثافتها را که چون کفتارند،باید سوزاندشان . . . .حالم خیلی بده . . . اما شما دختر گرامی،پاک و محجوب:نگران نباشید،چون خون و درد وجود نداشته است،احتمالش کم است . . .
ماه رمضان نزدیک است . . .خدا را فراموش نکنید و به او توکل نمایید،ان شاءالله چیزی نیست؛
دوست دارم از این به بعد با توکل به خدا آگاه،تندرست و شاد باشید.
گرد آفرید جان !
احساسات ناخوشایندی را تجربه میکنی
دنیا دنیای بی عدالتیست ، این واقعیت است ، اگر نپذیری به خودت آسیب رسانده ای ... http://qsmile.com/qsimages/37.gif
سلام پیشنهادهای ارزنده ای به شما شد.
آنچه که در مورد پزشکی بود که دوستان هم سایت پزشکی معرفی کردند و هم نحوه حضور پیش پزشک را معرفی کردند.
اما آنچه به این سایت مربوط می شود.
اینکه اغلب ما ترس ها و اوهامی داریم که زائیده ذهن و خیالات ماست.
اینکه شما ترس داشته باشی که این اتفاق افتاده باشد.
اینکه ترس داشته باشید که اگر خانواده بفهمند.
اینکه ترس داشته باشید شما را بکشند
اینکه ترس داشته باشید پیوند خانواده ها به هم بخورد
و ....
همه اینها به خاطر اینست که سالها به این مسئله مرتب فکر می کنی.
اما خوبست که بدانی این مسائل که شما می گوئید بیشتر نگرانی ذهنی افراد قربانی است و در واقع این افکار آسیب خطرناکی به شما خواهد زد.
به هر حال انشاء الله آینده ازدواج می کنید و به خوبی می گذرد. ولی بعدها در زندگی اثر این ترسها در زندگیتون خواهد ماند.
به جای این همه ترس ، به بهانه ای با پزشک مواجه شو. و همه این ابهامات را از ذهن خود پاک کن.
اما اگر چنین جسارتی به خرج ندادبد و به پزشک مراجعه نکردید. مطمئن باشید، هیچ مشکلی برای شما پیش نمی آید و همه این نگرانی نسبت به آینده تخیل شما ست. چون شما در این زمینه گناهی نکرده اید و مستحق احساس گناه و حتی احساس ترس نیستید.
من از همه دوستان خواهش می کنم با پیدا کردن یک وکیل خوب به این دختر خانم کمک کنید و اول از همه قبل از هز چیزی پدر این انسان کثیف را قبل از مرگش در بیاورید تا درسی برای همه انسانهای اشغال باشه
عزیزم در مقابل ظلم نباید سکوت کرد اگر از خدا بخواهی, خدا کمکت می کند ولی به نظر من به مادرت بگو و ازش کمک بگیر نباید به سکوت کرد
.
واقعا مورمورم شد..!..و کمی غیر قابل باور بود...
یه بچه 6،7 ساله..!؟!؟!؟..یاده دختر دائیم افتادم...سنش همین حدوداس...
ادم دلش نمیاد بهش دس بزنه از بس لطیفه...بعد یه ولدچموش پیدا میشه که...عجب..!!
خب یکم مسئله زنونس و نظر دادن من بی ربط...ولی فکر نمیکنم چیزی شده باشه و فکر نمیکنم طرف انقدر دیگه ... ( جای نقطه ها هر چی دلتون میخواد بذارید..!! ) و بی فکر باشه که بخواد به یه بچه تو این سن تعرض کامل داشته باشه...
ایشالله هیچ مشکلی نیست...
ولی در مورد شکایت و اینجور مسائل باید بگم که...
یه سری بحثا هست که اتباتش به شدت سخته...و در حالت کلی مطرح کردنش جز هم زدن موضوع ( !! ) و خراب تر شدن اوضاع چیزه دیگه ای در بر نداره...
اونم این جریان...اونم بعد از این همه سال...اونم تو این سنی که این خانم داره...( نزدیک ازدواج )...
و خب جز جزای الهی...و جز صبر.. که اون چموش تو محکمه الهی جواب ظلمه خودش رو ببینه...نمیشه کار دیگه ی کرد...
و مطمئنا هر عملی عکس العملی داره...نه فقط در اخرت...مطمئنا در همین دنیا یه جائی چوبشو میخوره...
.
هیچ کس نمی تونه بفهمه که شما قبلا رابطه جنسی داشتید یا نهمگر این که پرده بکارتت پاره شده باشه با تست حاملگی و این چیزا هم نمیشه فهمید تها راحش پرده بکارتت هست اگه سالم باشه هیچ کس نمی فهمه در ضمن پاره شدن پرده بکارت خیلی درد ناکه معمولا با خونریزیه و نزدیکی به این اسونی انجام نمیشه اونم با یه بچه 10 ساله امیدوارم که چیزی نشده باشه اما من می دونم که این موضوع در روابط زناشویی شما اثر میسگذاره پیشنهاد می کنم به یک مشاور ماهر مراجعه کنید تا با کمک ایشون بتونی این موضوع رو فراموش کنید والا همه عمر تورو ازار میده و نمی ذاره یه رابطه خوب رو تجربه کنی تا دیر نشده از یک مشاور کمک بگیر تا روحت ارو م بگیره
دوست عزيز از اتفاقي كه برات افتاده خيلي خيلي متاسف شدم...
اما بنظرم بهترين راه حل مراجعه به پزشكه . همونطور كه ميدوني يكي از شرايط ازدواج بلوغ اجتماعي و فكريه و مراجعه به پزشك و مشاور هم از مظاهر اين بلوغ است ...
پس بهتره با خانواده ات رودربايستي نكني و به مادرت بگي كه چون در شرف ازدواج هستي ميخواي به پزشك مراجعه كني حتي ميتوني بگي ميخواي تنها بري . نترس و شجاع باش مطمئن باش موفق ميشي و خيالت هم راحت ميشه .
وقتي دكتر رفتي ما رو از آسودگي خاطرت با خبر كن