شما تو شهر زندگی میکنید یا روستا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شما تو شهر زندگی میکنید یا روستا؟
19سالم بود، دلم از دست نرفت، عقلم از دست رفت، گفتم باهاش ازدواج می کنم، 2 سال بعد، گفتم این که اصلا" اونی نبود که من می خواستم!
23 سالم بود گفتم این خود خودشه، و چه بهتر که خانواده بهم پیشنهاد دادن، بعد 3 سال بالا و پایین و فکر کردن آخرش دیدم نه اونی نیست که من میخوام،
الان 27 سالمه، تازه یه کم معیارهام ثبات پیدا کردن و می دونم چی می خوام، چون تازه مسیر واقعی و اهداف زندگیم مشخص شدن، چون الان فهم و درکم به قدری رسیده که تشخیص بدم خوب بودن طرف مقابل از نظر من یعنی چی، دوست داشتن یعنی چی،من چه کسی رو می خوام اون هم با کلی مطالعه و تجربه و مشاوره و تفکر.
ما می خوایم برای حداقل 30 سال زندگی مشترک فردی رو انتخاب کنیم، نه برای خاله بازی!
دوست جوان من، خیلی بی تعارف بهت بگم، باید گوشت رو بکشم تا بیدار بشی، آخه عزیز من تو هنوز باید فکرت به درس و ادامه تحصیل باشه، باید بعد اون به فکر شغل و تأمین زندگی باشی که خودت می خوای، ذهنت رو درگیر یه بچه ابتدایی کردی که چی؟
من یک معلم هستم، با بچه های در این سن سروکار دارم من می دونم که اون فقط هنوز یه بچه ست، همین تا زمانی که یه دختر به حداقل 22 سال نرسه نمیشه راجب بهش قضاوت کرد.
بیدار شو، ذهنت رو خالی کن و به ادامه تحصیلت فکر کن
به قولی باید گفت:
تو هنوز بچه ای ، برو منچ ت رو بازی کن
تلخ نوشتم، تا از خواب شیرین نادانی بیدار شوی.
تو ازدواج که فقط خود شما نیستید
طرفم مهمه حالا خودتو از هر جهت آماده کردی و دل به دریا زدی و رفتی خواستگاری خودت بگو بهت جواب مثبت میدن؟
پسرا تو سن 17-18 سالگی جو گیر میشن فکر میکنن خیلی مردن میتونن یه خانوادرو پیش ببرن اما واقعا میتونید؟ کمی منطقی باشید
- - - Updated - - -
عقل و آشپزی چه ربطی به هم دارن آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:161: