-
افسردگی انواع مختلفی دارد. حاد ، مزمن ، دوره ای و... . نگران نباش. من تجربه ام در این زمینه زیاد است و آدم هایی مثل شوهر تو زیاد دیدم. بهترین راه این است که کمک پزشکی بگیرد. ببین عزیزم دو راه داری :
1- می روی پیش روانپزشک ( حتی اگر شوهرت نیامد ) و علایم را به دکتر توضیح می دهی. چون دکترهای روانپزشک معمولا با بیمارانی سروکار دارند که حاضر نیستند درمان را بپذیرند ( مشکل بسیار بزرگ فرهنگی ما ) خودشان کاملا با این مسئله آشنا هستند و راهنمایی ات می کنند.
2- می روی پیش یک پزشک که تخصص طب سنتی دارد. الان طب سنتی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و درمان های خوبی هم دارد. فامیل من افسرده شده بود و بیماری های دیگر هم داشت. الان که داروهای طب سنتی را استفاده کرده است کاملا روبه بهبود است. اگر می توانی شوهرت را تهران بیاوری من آدرس یک دکتر خوب را که دکتر خانوادگی ما است به شما می دهم.
به هر حال حرف های شوهرت را جدی نگیر و بگذار به حساب بیماری اش و اینکه ذهنش الان نمی تواند درست تحلیل کند.
-
عزیزم منم نظرم اینه که خونه رو ترک نکنی ولی وقتی شوهرت خونه ست خودتو مشغول کن جوری که کاری به کارش نداشته باشی و تو چشش نباشی مثلا یه رمان بگیر تو اتاق بخون این طوری تقریبا از کاراش باخبری.درضمن همین که میگه به کسی نگو و ... ینی خودش واقعا دوست داره و الان تحت یه سری شرایط و محیط ها اینارو میگه..خودتم اروم باش میدونم سخته ولی جلو شوهرت عادی باش فکرکن چیزی نشده.توخونه تا چیزی نگفت چیزی نگو فقط جواب سوال یا حرفاشو کوتاه بده...ایشاا... حل میشه من این جور حرفا خیلی شنیدم اخرش شوهرت پشیمون میشه و زندگیتون عالی
همیشه گفتن عمر روزای سخت کمه گلم
-
مرسی دوستان فک کنم منم یکمی مقصرم،البته همیشه دو طرف مقصرن،ولی فک کنم افسردگی درمان شه اوضامون بهتر میشه،امیدوارم،برامون دعا کنید
-
من اومدم اینجا چیزایی رو که فهمیدم بگم که دوستانه دیگهه که مشکل منو دارن عینه من ساده نباشن،من شوهرم آدم خوب و مهربون و ساده است،یعنی اینقدر ساده است که بعضی وقتا فک میکنی عقلش کمه،البته اخلاقای بدم زیاد دارههههههههههههههههه،آقا با یه خانومی دوست شدن و در ارتباطه،یه زنه مطلقه،و از اونجایی که احمق تشریف دارن دچار رابطه احساسی باهاش شده،من خیلی ناراحتم،چون میگفتم زنه کاملم واقعا کامل بودم،الانم خودش میدونه مشکل از خودشه،قراره بریم مشاور،هر پیشنهادی که مشاور داد من قبول میکنم و بهش اعتماد میکنم،هم حاضرم ازش جدا شم هم میتونم فقط ایندفعه ببخشمش فقط دعا کنین در ادامه هر چی شد سرنوشتم خوشحال و خوشبخت بشممممممممممممممممممممممم مممممممممممم،از اینجا کمکه چندانی دریافت نکردم ولی وقتی با خانواده همسرم در میون گذاشتم خیلی آرومم شدم و اونها به من گفتن که با کسی رابطه داره،منم دقتم رو بیشتر کردم و یه روزه مچشو گرفتمممممممم،یه کمی برا خودم متاسفم،ولی امیدوارممممممممممممم اون چیزی که لیاقتشو دارم بهش برسم