-
فکر می کنم متوجه منظورتون از این برتری شدم.
من خودم احساس می کنم خداوند این احساس غرور را در ذات زن قرار داده تا به طور ناخوداگاه حریمی در ارتباط با جنس مخالف داشته باشد.
اگر دقت کرده باشید می بینید خانم هایی که برای خودشان حریم دارند ولی بنا به دلایلی پوشش پایین تری دارند این غرور را بیشتر دارند.گویا این غرور جبران کاستی پوششان را می کند و اجازه رفتار نامتعارف یا ... را به افراد مذکر نمی دهد. شاید این خانم ها این کار را غریضی انجام می دهند.یا اینکه به طور تجربی بهشون ثابت شده که اگر محکم برخورد نکنند ممکنه از هر 10 تا آقایی که بهشون مراجعه می کنند مثلا یکی رفتار نامتعارفی ازش سر بزنه.
من به شخصه خودم در جمع دوستانم شخص شوخ طبع و متواضعی هستم اما وقتی در مقابل نامحرم قرار می گیرم بسیار رسمی برخورد می کنم. اگر بار اول باشد به گونه ای که من این آقا را نشناسم به طور ناخوداگاه در رفتارم غروری هم هست.
جایی خواندم که امام علی صفت غرور در برابر نامحرم را برای زنان پسندیده خواندند.(حکمت 226 نهج البلاغه)
بهتون پیشنهاد می کنم که از این زاویه به این غرور نگاه کنید و شما هم جوابشان را با ادبیات رسمی و با اعتماد به نفس بدهید.
راستی خودتان اعتماد به نفستان را چگونه ارزیابی می کنید؟( در صحبت کردن و سایر امور)
-
با سلام
شاید به گفته شما رفتارشون در مواجه با افراد ناشناس همراه غرور باشه.روش فکر میکنم.
در مورد اعتماد به نفس من در زمینه کاری و مسائلی که اطلاعات کاملی دارم اعتماد به نفس بالایی دارم ولی در مورد یکسری از مسائل که کمتر واردش شدم و زیاد در موردش نمیدونم اعتماد به نفس پایینی دارم که برای انجام دادنش نیاز به تحریک و صحبت دیگران دارم.