-
بايد چكار ميكردم كه نكردم؟بده نميزارم مرد نامحرمي بهم نزديك بشه؟
- - - Updated - - -
من هنوز هم خواستگار دارم اماقبولشون ندارم.نميتونم با كسي كه دندوناش از سيگار زرد شده يا با وجود ثروت وخانواده خوب واسه خودش ارزشي قائل نيست ازدواج كنم. منظورم اونيه كه بهم ميخوره نمياد.
-
سلامَ، رو کارهای خدا شک نکنید که کارش درسته،دوست عزیز فکر کردی الان پسرا الان چون پسرن پس خیالشون راحته،نه به خدا یه پسر اگر درس بخونه بره سربازی در بهترین حالتش 27 سالگی اینا تموم میشه(تازه حالت خوبشو گفتم) بعدش تازه باید شروع به کار کنه فکر کن 3 سال کار کنه ،فکر میکنید چقدر میتونه جمع کنه،اصلا میشه اماده ازدواج شد؟؟؟؟؟؟؟؟اما نباید نا امید باشه،دعا کن خدا باعث و بانی این همه گرونی رو چنان زمین بزنه تا قیامت نتونه بلند شه،با همه اینها خدا کارش درسته ،هر وقت به خدا توی تمام بره های زندگیت امیان داشتی اونوقت خدا هم خودشو نشونت میده،هر وقت کم نیوردی خدا هم خودشو نشونت میده،پس نا امید نباش
- - - Updated - - -
اگر کسی تا حالا دستش بهت نخورده خیلی ثروتمندی،سرتو بالا بگیره افتخار کن بهش
-
ایندفه این شما هستی که عصبانی شدی.:81:
از نوشته من این جور برداشت کردی؟ مگر من گفتم برو مرتکب عمل خلاف بشو ؟ دختر خوب و مهربون. نوشتم مدیریت و اندیشه لازمه. شما خودت هم به این نکته واقفی ، شما خودت دنبال راه حلی که در مواجهه با آقایون دستپاچه نشی. دستت نلرزه. دچار لکنت زبان نشی. به قول خودت از درون آب نشی. تصور میکنی این حالات میتونه برای آقایون جذابیت داشته باشه؟ مسلمه که نه. بنابر این اگر از تنهایی خودت دلخوری. اگر تمایل داری به این نوع زندگی سرو سامان بدی طبیعیه که باید روی خودباوری و اعتماد به نفست کار کنی. یادبگیری که چطور در برخوردهای روزمره زندگی با درایت و هوشمندی خودت رو فردی مصمم و دارای اراده قوی نشون بدی. ( البته مطمئنم که این خصوصیات رو داری و تنها اونا رو به درستی بکار نگرفتی.) من هرگز به شما پیشنهاد ندادم که با آقایون کلام و رفتاری بدور از منش و اخلاق داشته باشی.:305:
تا حالا از خودت پرسیدی سایت هم دردی چقدر در بهبود رفتارت موثر بوده؟ نوشته امروز شما با اولین تایپیکت چقدر فرق داشته؟ کمی هم به خودت بیا و تلاش کن.
امیدوارم که نظر من نتیجه منفی نداشته باشه.
-
هركي منو ميبينه وكمي با اخلاقم آشنا ميشه واسم خواستگار ميفرسته.همشون يعني به معناي واقعي كلمه همشون ازم كلي تعريف ميكنن اما اونايي كه تماس ميگيرن سنشون پايينتره يا انگار خدا ميخواد صبرمو امتحان كنه.
-
بنابر این کمی صبر کن. مطمئنم فرد مناسب و مطابق میلت خواهی یافت.:72:
-
سلام
آقا امير وآقا مجيداز نظرات خوبتون ممنون.
برادرم هم ميگه پسراي سالم الان موقعيتشو ندارن.اونايي هم كه سالم نيستن به درد تو نميخورن.
من خودم ميدونم خدا فراموشم نكرده اما اگر ازدواج واسم واجب نبود پس...
نميتونم به حكمت خدا شك كنم.
چون هميشه بهترين هارو واسم مهيا كرده.
اما 16ساله كه خواستگاراي جورواجور اومدن.استرس زيادي رو تو اين چند ساله تحمل كردم وباز با ياد خدا خودمو آروم كردم.
اينا فقط درد دله.شايد درد دل من با خدا.
اما با همه اين حرفا وقتي به قبل خودم نگاه ميكنم ميبينم خيلي خيلي تغيير كردم.خدا كمكم كرده.