سلام
باز من سرو کله ام پیدا شد.فکر کنم این اقایون بخوان سر به تنم نباشه:160::160:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
باز من سرو کله ام پیدا شد.فکر کنم این اقایون بخوان سر به تنم نباشه:160::160:
كاري نكن كه پشيمون بشي.خصوصيات اخلاقيشو تو بهتر ميدوني.در جايي كه عقل هست استخاره چرا؟فكر كن وتسميم بگير.گاهي تعلل باعث پشيمونيه گاهي عجله.
سلام
از راهنمایی هاتون ممنونم شما نمی دونید که من 2سال پیش با دختر خالم اذیتش خیلی کردیم ولی اون هیچ کاری نکرد
تو این مدت می تونست با داشتن شماره موبایلم خیلی راحت منو اذیت کنه ولی کاری نکرد
به نظر شما با این حال بازم نباید معذرت خواهی کنم؟
چند وقت پیش مامانش خونه ما بود اومد دنبالش ولی برای اینکه منو نبینه نیومد دم خونمون
با این حال بازم می گید از دست من ناراحت نیست؟
اگه معذرت خواهی کنم حداقلش اینه که وجدانم راحت می شه
ولی بازم منتظر نظراتتون و راهنمایی هاتون هستم
سلام
ببین من که میدونم توی دلت چی میگذره هانیه جون.با این معذرت خواهی دوست داری اگه شده یه بار دیگه صداشو بشنوی. میدونی با خودت میگی شاید با عذر خواهی رابطه ما درست شه و اون هم نرم شه و کلی از این خیالبافی هایی که دخترا میکنن(حتی خود من) اما اقایون یه ذره هم بهش فکر نمیکنن چه برسه به اینکه بخوان بها بدن.
اون عذر خواهی رو به نظر من توی رفتارت انجام بده.شاید اون کس دیگه ای رو دوست داره!!! شاید به یکی دیگه متعهده؟!!! به نظر من همونطور که قبلا گفتم بهت بذار گذشت زمان همه چی رو حل کنه.
همونقدر که اون واسه خودش ارزش قائله تو هم واسه خودت ارزش قائل باش.
هانیه جان , دوست دارم کمکت کنم چون هم اسمه عزیز دلم هستی , اصلا سعی نکن کلامی ازش معذرت به خوای از اونجا که من فهمیدم دوستش داری و می خوای که دوستت داشته باشه پس یک راه رو بهت نشون میدم که واقعا تاثیر داره , راهش اینه که به چشمهاش نگاه کن اون خودش به به صورت غریزی حرف دلت رو میفهمه البته اگر آدم عاقل و فهمیده ای باشه در غیر اینصورت مطمئن باش عذر خواهی شما هم هیچ تاثیری نداره .
سلام
در جوابتون باید بگم من با همون نگاه کردن به چشماش این قدر بهم ریختم
من نمی خوام دوباره شروع کنم می خوام تمومش کنم همه می گن بهتره صبر کنم
ولی از این ناراحتم که اگه هویتم رو نمی دونست مطمعن هستم منو رها نمی کرد و با من دوست می شد اینه که ازارم میده اینو هم می دونم دوست دختر زیاد داره بر عکس من در مدتی که با من اس ام اس می زد خیلی با من راحت حرف می زد بر عکس من حتی یک روز حالم بد بود نمی دونید که چه اس ام اس هایی برام می زد
اینو می دونم که اشتباه کردم از این که با شما درد دل می کنم خوشحالم منتظر راهنمایی هاتون هستم وازتون ممنونم
سلام دوست گلم
میخوا این سئوالو ازت بپرسم چرا میخوای معذرت خواهی کنی؟ به خاطر چه عمل زشتی؟تو انسان هستی و احساس داری وآزادی که احساسهای قشنگتو بروز کنی نه اونو خفه کنی .من تورو درک میکنم و میدونم هنوز اونو دوست داری و میخوای از عمل زشتی که نکرده ای از اون معذرت بخوای .شما نیازی به معذرت خواهی نداری .امیدوارم همسرخوبی نسییبت بشه که لایق دوست داشتنه تو باشه اینو بدون هیچ عشقو و احساسی لذت بخشتر از عشق به خدا نیست
سلام
شما که می گید در چشماش نگاه کنم چه جوری بفهمم دوستم داره یا نه؟
کمکم کنید خواهش می کنم
ببین وقتی بهت نگاه میکنه مردمک چشمش بزرگه یا نه در کل به صورت غریزی میتونی بفهمی , اگر زیاد نگاهت نمی کنه و سریع نگاهشو ازت بر میگردونه بدون که داری بد بهش نگاه می کنی و اون می ترسه نگاهت کنه یا ازت خوشش نماد , توصیه من به شما اینه که موقع نگاه کردن بهش اصلا حالت خنده روی لبهات نباشه و با حالت نگرانی به چشمهاش خیره شو , این حالت رو واقعا در خودت ایجاد کن , این دیگه آخر رفاقت بود این نوشته هارو برات نوشتم سعی کن ازش درست استفاده کنی ممکن اونو عاشق خودت کنی اما یادت باشه اول ببین اون میتونه مرد خوبی برای شما باشه .
سلام
از کمک همتون سپاس گذارم در این مدت خیلی کمکم کردین امیدوارم بتونم جبران کنم
من تصمیم خودم رو گرفتم چون امسال با فکر کردن درموردش دانشگاه قبول نشدم می خوام تا می تونم باهاش رو به رو نشم تا کمتر بهش فکر کنم شاید این جوری اونم منو بخشید
بنظرتون تصمیم درستی گرفتم یا نه؟