نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نوپو
من هم مجرد هستم. اما خانواده داشتن را به معنی ( ازدواج ) نمی دانم. من ( مجرد ) هستم اما ( خانواده دارم ). من مجرد بودن را به معنی زندگی تنها و تنها بودن در یک خانه نمی دانم. خوب من پدر و مادر دارم و با هم یک ( خانواده ) هستیم. برای همین حس تنهایی ندارم و خوشبختانه مشکلاتی که می گویند مجردها دارند من ندارم.
( زندگی مجردی ) هم ندارم. کاملا به خانواده ام مقید هستم. پس مجرد بودن وقتی مشکل زا است که از قالب خانواده بیرون بیایی.
اما اگر کسی خدای نکرده پدر یا مادر نداشت باید چه کند؟ چنین کسی باید اولا با خواهر و برادرش رابطه محکمی داشته باشد و حتی اگر می تواند در همسایگی یا حداقل نزدیک آنها باشد. درست است که همسر خواهر یا برادر دوست ندارند او قاطی زندگی شود اما هیچ کس از یک رابطه معقول و بدون دخالت ، جلوگیری نمی کند. حتی اگر کمی سیاست داشته باشد می تواند حمایت همسر خواهر یا برادر را هم به دست آورد.
دومین کاری که چنین کسی باید بکند این است که خیلی مطابق با هنجارها رفتار کند و کاری نکند که کسی به او شک کند. مثلا یک دختر مجرد که تنها در خانه ای زندگی می کند باید بیشتر از دختران معمولی در روابطش با مردان همسایه دقت کند. به هر حال چنین کسی باید بیشتر از افراد معمولی در روابط ، مسایل امنیتی ، سلامت و... محتاط باشند و امکان ریسکشان بسیار کمتر است.
خانوم نوپو خیلی ممنون که به این بحث سر زدین و نظرتون هم کاملا محترمه:72:
اما در حرفاتون یه سری نکات و مسائلی (که با رنگ دیگه ای مشخص کردم) وجود داره که یا سوء تفاهم شده و یا جای سوال هست؟!
چقدر خوبه که ما همیشه سعی کنیم بدور از هرگونه تعصب و واقع بینانه اظهار نظر کنیم. چون تعصبات ما گاهی مانع پذیرفتن برخی واقعیات میشه.
در این موضوعی که مطرح شده به هیچ عنوان نفس ازدواج و یا نقش خانواده و اعضای اون کمرنگ نمیشه . ما همه مون به آموزه های دینی مون معتقدیم که چقدر به ازدواج تاکید شده و یا به احترام به والدین و نقش قیومیت اونها ...
در مورد زندگی مجردی (من ازتون دعوت میکنم دوباره مقاله ی بالا رو یه دور دیگه با دقت بخونید) باید بگم اتفاقا بجث تنها زندگی کردن در اولویت دوم قرار میگیره. شرط اول تجرد وضعیت تاهل شما (متاهل نبودن) و سن شماست . این چیزیه که شما رو به عنوان یه مجرد معرفی میکنه. وگرنه یه دختر 20 ساله هم ممکنه بنا به دلایلی تنها و در یه پانسیون زندگی کنه اما یا تحت سرپرستی خانواده شه و یا اینکه ممکن در سالهای آتی ازدواج کنه. پس بحث بودن با خانواده اینجا مطرح نیست کمااینکه خیلی از پسران و دختران مجرد بالای 35 سال ما در کنار خانواده شون زندگی میکنند ولی همچنان با این مشکلات رو به رو هستند.
در مورد اینکه احساس تنهایی نداری باید بگم فقط خداوند متعال هست که الله صمد هست و بی نیاز از هیچ نوع موجود زنده یا غیر زنده. خدا در قرآن فرموده که ما از هر چیزی زوج آن را آفریدیم. پس چه بخواهیم چه نخواهیم قشر مجرد و مطلقه خلاء ای در خودشون احساس میکنند که در صورت عدم امکان ازدواج(مجدد) باید مدیریت بشه و راهکاری برای کم کردن لطمات ناشی از آن ارائه بشه.
نکته سوم هم معضلات و مشکلات مجردی هست که شما فرمودین در خانواده مشکل ساز نیست با احترام به نظر شما میخوام بگم هر چقدر اتفاقا به سن ما افزوده میشه احساس نیاز به یک فضای مستقل و حریم خصوصی برای ما بیشتر احساس میشه. چرا که هیچ دو آدمی شبیه هم نیست و اختلاف سلیقه های بین پدر و مادر و فرزندان اتفاقا در سنین بالا بیشتر نمود پیدا میکنه. یه مثال میزنم یه مرد 40 ساله و یا یه زن 50 ساله که هم از نظر عقلی و هم از نظر تجربه دیگه پخته و بالغ شده به نظر شما میتونن همچون فرزندان زیر 18 سال در امور شخصی و انفرادی خودشون تابع نظرات پدر و مادر باشند؟!!!
خانم نوپو در مورد نکته سوم این راهکاری که شما فرمودین به نظر شما تا چه حد میتونه عملی بشه؟! خانم مجرد یا مطلقه ای که در منطقه ای نزدیکی خواهر یا برادر خودش زندگی کنه (تازه اگر خواهر و برادری داشته باشه و تازه اگر رابطه محکمی هم با اونها برقرار کرده باشه) تا چه حد میتونه از نظر امنیت و اقتصادی و معضلات تجرد خودش به اونها تکیه کنه؟!!!
در خصوص هنجارهایی که فرمودین به نظر شما آیا همه هنجارهای جامعه ی ما صحیح و قابل قبول هستند؟!!!!!!!!
نگاه مردم کشور ما به یک دختر یا پسر مجردی که سنش بالاست چطوریه؟! نگاه مردم ما به زن یا مردی که از همسرش جدا شده چطور؟!!! در کلان شهرها ، شهرستانها و روستاها چه درجه ای داره؟! آیا این نگاه در امنیت روانی و زندگی اجتماعی این قشر تاثیرگذار نیست؟!!!!
و در جمله ی آخر خودتون به وضوح تایید کردین که نوع نگاه به یه دختر مجردی که سنش بالاس و یا مطلقه در جامعه ی ما متفاوته.
به نظر شما دختری که مجرد هست معمولی نیست؟!! دختری که به هر دلیل مجبور به جدایی شده یه دختر معمولی نیست؟!!!!!!!!
میخوام بگم نظرتون کاملا درسته بخاطر همین من این تاپیک رو زدم و از همه ی دوستان کمک و مشاوره خواستم.
امیدوام کارشناسان و مشاورینی که با این سایت در ارتباط هستند هم ما رو از نظرات خودشون بهرمند کنند.