دود از سرم بلند شد!!به همسر برادرتان اعتنا نکرده و اگر بنا بر شرایط یا تصدفاً با او تنها شدید،به تندی محل را ترک نمایید.
نمایش نسخه قابل چاپ
دود از سرم بلند شد!!به همسر برادرتان اعتنا نکرده و اگر بنا بر شرایط یا تصدفاً با او تنها شدید،به تندی محل را ترک نمایید.
نظر دوستان کاملا درسته
شما بشینید با زن برادرتون صحبت کنید و ببینید قصدش از این کارا چیه؟چه کمبودی احساس می کنه که دنبال شماست؟
بعد شما می تونید غیر مستقیم به برادرتون حالی کنید که اینجای کارش اشتباهه و خیلیا رو میشناسید که زندگیشون سر این مسئله به هم ریخته و نابود شده.ازش بخواید تو مسائل سکسی فقط به ارضای خودش فکر نکنه .بالاخره خانم هایم نیازهایی دارند .
امیدوارم این مشکل زودتر حل بشه.
موفق باشی
سلام
از توجهاتتون ممنونم.
من امروز صبح تونستم باهاش درسته و حسابي صحبت كنم .
ولي جوابش موهاي تنم و سيخ كرد (!!!!!!!!!!!!!)
وقتي ازش پرسيدم چرا ميخواد با من رابطه باشه و اصلا چرا اگه مشكلي وجود داره با برادرم درميون نميزاره ، جوابي داد كه شوكه شدم :
"
گفت من و كيوان ( برادرم ) باهم تفاهمي نداريم ،اون خيلي آدم سرد و بيخياليه و افكارش مورد پذيرش من نيست . خيلي وقته كه بهش علاقه اي ندارم . شايد فكر ميكني من يه زن فاسدم ، ولي من هرگز بهش خيانت نكردم . اما درمورد تو من نميتونم خودم و كنترل كنم ، چون بهت شديدا علاقه دارم . توي اين مدت هم براي اينكه بتونم بهت نزديك باشم با كيوان موندم.
و يه سري صحبت هاي ديگه توي همين زمينه !
"
حتي گفت اگه قبول كنم ، از بردارم طلاق ميگيره و ...
تورور خدا كمك كنيد ! ....... نميدونم چكار كنم !
واقعا نميدونم شايد من هم .... نه نميدونم
سلام
پست قبلی مرا با دقت بخوان ،پاسخ هنوز هم همان است.
یك اتمام حجت قطعی با او، و در صورت تكرار در میان گذاشتن با خانواده و برادرت.
در ضمن شما مسئولیتی در مورد سازش یا طلاق یا مسائل دیگر برادرتون و همسرش ندارید.
اما اگر قاطعیت به خرج ندهید، صرفا شما مسئول از هم پاشیدگی زندگی برادرتون (با توجه به توضیحات اخیرتون)، هستید.
حالا شما در مرحله انتخاب هستید.
البته تسلیم شدن شما قبل از اینكه زندگی برادرتون را تخریب كند، زندگی خود شما را تخریب می كند. لطفا دقت كن. همیشه ما انسانها در مرحله انتخاب كاری بغرنج و سخت را پیش رو داریم ،و چنین انتخابی به مراتب مهمتر و حیاتی تر هست.
ما دوستانت در تالار همدردی همه منتظر تصمیمات قاطع و گزارش آن هستیم.
لطفا ما را در شادی انتخاب صحیح خود سهیم كن
آقای Escapee عزیز
یکی از آشنایان ما با همچین مسئله ای در گیر شد، البته سالها پیش، خانمی بود که به برادر شوهرش علاقه پیدا کرده بود، البته برادر شوهر اون خانم مثل شما فهیم نبودن، خانم از شوهرش طلاق گرفت و با برادر شوهرش ازدواج کرد. دو خانواده کاملا از هم پاشیده شدن، خانم و برادر شوهر (که دیگه شوهرش بود) از طرف همه طرد شدن. شوهر سابقشون با یک خانم دیگه ازدواج کرد و بردار شوهر کذایی هم از غم و عذاب وجدان معتاد شد. پنج سال بیشتر با هم زندگی نکردن برادر شوهر در اثر فشار زیاد سکته کرد و فوت کرد. البته اونها بچه هم داشتن هم از شوهر اولش و هم از شوهر دومش، الان بچه هاشون هم دقیقا روشون نمیشه که بگن قضیه این همه خواهر و برادر ناتنی چیه... اون خانم هم الان وضع خوبی نداره، متاسفانه ....
امیدوارم که درست تصمیم بگیرید می تونید اول از برادرتون بخواین که بیشتر به همسرشون توجه کنند و به خانم برادرتون هم بگین که هیچ علاقه ای به ایشون ندارید و شخص دیگه ای رو برای ازدواج در نظر دارید.
سلام
به نظر من فقط با خود زن برادرتون صحبت كنيد و خشم و تنفر خودتون رو به ايشون و كارهاشون اعلام كنيد. دوري از ايشان را فراموش نكنيد. اين مشكلي است كه آتشش دامن تمامي اهل خانه را خواهد گرفت.
همسر برادرتون رو از عواقب كاري كه مي كند آگاه كنيد.
سلام
خواهش مي كنم اگه تو سايت اومدي كه راهنمايي بگيري حرف مديرعزيز رو گوش بكن و دقيقا" كاري كه ايشون مي گن انجام بده .شايد بتونيد از سقوط كردن نجات پيدا كنيد . به نظر من هم خودت رو درگير مشكلات خانواده برادرت نكن .
Escapee جان بزار چند نكته رو برات روشن كنم :
1- زندگي برادر شما تا اين حد كه وارد شديد به شما ربطي پيدا نميكنه.
2- شما ابتدا بايد خودتون رو نجات بديد تا بتوانيد به شخص يا اشخاص ديگه اي كمك كنيد.
3- اگر ميخواهيد در اتفاق ناگواري كه احتمالا رخ خواهد داد دخيل نباشيد ، همين حالا بايد همسر برادرتون رو از خودتون طرد كنيد ( به هر روش ممكن )( به قول دوستان بهش بگين قصد ازدواج با كس ديگه اي رو داريد و كوچكترين علاقه اي به ايشون نداريد ) ( كاري كنيد كه ازتون متنفر بشه )
4- اگر اسرار بر رابطه داشت حتما ( تاكيد ميكنم حتما) به مادرتون اطلاع بديد تا با برادرتون صحبت كنه ( ترجيحا خودتون مستقيم با برادرتون صحبت نكنيد ).
5- اجازه دهيد برادر شما و همسرشان ، خودشان براي ادامه يا عدم ادامه زندگي با هم تصميم بگيرند. ( شايد جداييشون به نفعشون باشه )
6- شما ظاهرا به همسر برادرتون بيشتر از برادرتون اهميت ميديد و نگرانشون هستيد !
7- - خودتان را جاي برادرتان بزاريد ، چه احساسي داريد ؟
8- در اولين فرصت ممكن با ايشون حجت تمام كن و در صورت مخالفت ، فورا مورد 4 رو عملي كنيد.( اگر هم قبول كرد چه بهتر ، به هر حال از نزديكترين افراد به برادرتون بخواهيد كه بهش در مورد سهل انگاري در زندگي زناشويي هشدار بدن ! )
به نظر من اگه مجردين از دواج كنين واگر واقعا موقعيت شما واسه ازدواج خوب نيست يا متاهلين به يه بهانه با برادرتون قطع رابطه يا محل زندگي خود را شهر ديگري انتخاب كنين كم كم همسر برادرتان متوجه اشتباه خود ميشود ضمن اينكه موضوع رو به مشاور بگين واز اون بخواين با برادر وهمسر ايشون حرف بزنه وبدون اينكه برادرتون متوجه موضوع بشه اون وهمسرش رودر جهت رفتار صحيح سوق بده سريح بودن شما وفاش كردن موضوع اوضاع رابدتر مي كند