-
RE: حسابگر بودن همسرم
سلام مجدد به تمام دوستان.
خیلی مممنونم از اینکه راهنمائی میکنید من رو.
بعد از برگشت ما از مسافرت من سعی کردم طبق راهنمائیهای شما عمل کنم و البته نتیجه هم گرفتم و متوجه شدم که اشکال از جانب خود منه.
حقیقتش من چون خیلی وقته شاغلم برام خیلی سخته از لحاظ مالی روی شخص دیگه ای حساب باز کنم و یا طلب پول کنم حتی اگر احتیاج داشته باشم.برای همین هم وقت خرید همیشه اول حساب جیب حودم رو دارم و نمیگذارم کسی حساب کنه...در مورد همسرم هم همینطور برخورد میکنم. یعنی هیچوقت نشده که از چیزی خوشم بیاد که پولی برای خریدش نداشته باشم حتی اگر با اون باشم. البته من قصد سوئ استفاده مالی از اون ندارم اما خوب دلم میخواد اون احساس کنه من زنم و اون موظف هست من رو تامین کنه حتی اگر نیاز نداشته باشم.. البته خودش کامملا به این موضوع واقف هست اما من اون رو دارم بد عادت میکنم هر کار میکنم نمیتونم اجازه بدم کسی مخارجم رو به عهدا بگیره... لطفا از این نظر کمکم کنین تا اول با خودم کنار بیام.
خیلی ممنووووووووووون...
-
RE: حسابگر بودن همسرم
من هم چون از 18 سالگي كار مي كردم مستقل به خودم بودم و در دوران عقدم همين مشكل شما رو داشتم و متأسفانه نتوانستم حل كنم. اما از زمانيكه ازدواج كردم وضع فرق كرده. هموني شد كه مي خواستم. اگه بريد سر خونه و زندگي خودتون درست مي شه.