اگر خواهان ايشون هستيد بهتره رسميش كنيد و ادامه شناخت رو بذاريد بعد از خواستگاري اگر خواهانشون نيستيد امروز كات كنيد بهتر از فرداست سه ماه مدت زيادي نيست.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر خواهان ايشون هستيد بهتره رسميش كنيد و ادامه شناخت رو بذاريد بعد از خواستگاري اگر خواهانشون نيستيد امروز كات كنيد بهتر از فرداست سه ماه مدت زيادي نيست.
وقتی شماقصدازدواج ندارید وایشون روبه عنوان همسرایندتون انتخاب نکردیدکات کنید
وبه ایشون بگویید که شماومن معیارهای لازم برای ازدواج موفق رونداریم مادوتانمیتوانیم باهم خوشبخت باشیم بهتره راهمون روازهم جداکنیم
مرسی از جواب همتون
سعی میکنم همین کار رو بکنم،فقط موندم کی بحث رو شروع کنم و چه بهانه ای بیارم و میترسم بدتر بشهنقل قول:
وبه ایشون بگویید که شماومن معیارهای لازم برای ازدواج موفق رونداریم مادوتانمیتوانیم باهم خوشبخت باشیم بهتره راهمون روازهم جداکنیم
هرچه زودتربهتر چون هرچی زمان بگذره وابستگی بیشترمیشه ووابستگی هم باعث میشه احساسات برمنطق غلبه کنه وجلوی دیدبازبسته میشه
به نظر من بگید که من به این نتیجه رسیده ام که الان سنم برای ازدواج واقعا پایینه و نمی توانم مسئولیت یک زندگی را به عهده بگیرم. از آن گذشته معیار های آقایان تا 25 سالگی تغییر می کند و به ثبات نرسیده.بگید که مشاوران ازدواج ریسک بالایی برای این ازدواج تخمین می زنن.
آقای نیما سلام. من حرف جدیدی ندارم فقط خاستم از شما تشکر کنم :
چون شما درس بزرگی به این خانم دادی! بهش باد دادی که به سادگی دل نبنده و تحت تاثیر وعده های ازدواج قرار نگیره! خوشحالم که انقدر بزرگ بودی که رابطه رو به جاهای دیگه نکشوندی! این خانم این تجربه رو هیچگاه فراموش نم یکنه! شاید خ از دستت ناراحت بشه اما دیگه به این سادگی تو این روابط نمی افته! یه وقتایی تلخی یه سری تجربه ها رو باید چشید تا منطقی تر برخورد کرد
و البته برا ی خودت هم درس بزرگی شد. تلخیش رو بپذیر
و به این تجربت احترام بزار و ازش درس بگیر و احساسات دیگران رو با وعده های دروغ به بازی نگیر! صداقت بسیار مهمه! اگه بخای دیگران باهات صداقت داشته باشن خودت هم باید صداقت داشته باشی. در پناه حق عزیزم
-
سلام
این دوره زمونه زیاد بهانه ی مخالفت خانواده ها رو میارن! فکر میکنم با توجه به سن کمت خانوادت قطعا مخالف ازدواج شمان. میتونی همینو بهش بگیو ازش بخوای برای اینکه به هم وابسته نشین بهتره زودتر جدا شین.
اگر بازم ادامه بدین و وابستش کنین و بعد رابطه رو قطع کنین یه روز مطمئن باشین ضربشو می خوری
بهترین کاری که می تونی انجام بدین اینه که هرچه زودتر هرچه زودتر رابطتتونو به نحوی که به غرور ایشون لطمه ای نخوره قطع کنین این تنها راه جبرانه و گرنه همون طور که گفتم مطمئن باشین که بلایی بدتر به سر خودتون میاد
باید سعی کنی جبران کنی همون طور که گفتم و بین دوست و همکلاسیام ابروشو نبری همینتر
بهتره بگی من خیلی نابالغانه فکر کردم و الان که فکر می کنم می بینم اگر ازدواج کنیم من شرایط تامین زندگی رو ندارم بهتره حداقل حالا مردانه و متعهدانه رفتار کنین
متاسفانه منم بهش گفته بودم خونواده راضی هستن،ولی بازم سعی میکنم زودتر جدا شیم
متاسقانه ایشون به یکی دو نفر از همکلاسیها گفته و گرنه من اصلا قصد نداشتم به کسی بگم به اونم گفته بودم که به هیشکی نگهنقل قول:
ولی سعی خودمو میکنم که زودتر رابطمونو قطع کنیم