اگه خدا فقط همين يكبار رو بخواد بهت يه فرشته كوچولو هديه كنه بازم اينكار رو ميكني؟فقط اينبار رو فرصت مادر شدن داشته باشي؟؟؟؟؟:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه خدا فقط همين يكبار رو بخواد بهت يه فرشته كوچولو هديه كنه بازم اينكار رو ميكني؟فقط اينبار رو فرصت مادر شدن داشته باشي؟؟؟؟؟:43:
خوب من چیکار کنم وقتی همسرم نمی خوا زور که نیست یه عمر زندگیه
براي ايشون هم همين شرايط هست اگر تنها يكبار بتونن پدر بشن بازم همين تصميم؟؟؟؟؟
شما می گید چیکار کنیم فردا دوست ندارم اسم فرزند طلاق رو بچم باشه این طوری بهتره اگه مشکلمون حل بشه اون موقع هر کاری می کنیم تا بچه دار بشیم نباید احساسی تصمیم بگیریم
شما اينطور تصور كنيد جنين رو سقط كرديد مشكل همسرتون حل شد زندگيتون عالي شد حالا تصميم به بچه دار شدن گرفتيد و نشد زندگيتون پايدار ميمونه؟ديدتون رو به اندازه طول زندگيتون داشته باشيد نه فقط جلوي پاتون.سقط جنين گناهه اگه الان اينكار رو بكنيد تاثيرش در زندگيتون ايجاد ميشه.وقتي خدا خواسته بنده اي بيافرينه شما چكاره اي؟؟؟؟؟
شما می تونید یک مرد رو به زور وادار به بچه دار شدن بکنید ؟ مطمئنن نمی تونید خیلی ها سقط کردن و بازم بچه دار شدن فکر می کنی خودم خیلی خوشحالم که سقط کنم که درد بکشم که افسردگی بگیرم نه به خدا تا الانم جنگیدم براش ولی دیگه نمی تونم تصور کنم فردا شوهرم خوب نشد بره بهم خیانت کنه فکرشو بکن خیلی وحشتناکه
با همسرتون منطقي صحبت كنيد اولين جلسه پزشك رو براي مشكل ايشون بريد بعد براي سقط.تو همون جلسه اول كليات رو حتما پزشك ميگه بعد تصميم بگيريد.
امروز بیاد خونه بهش می گم ببینم چی می گه توکل بر خدا
دختر خوب
اولین موضوع اینه که خیلی هستن که مشکل بچه دار شدن رو دارن و کلی هزینه و دوا درمون می کنن برای این که یه بچه زندگیشون رو شیرین کنه
حتما ببین مشکل همسرت چیه و ایا قابل حل هست یا نه و می تونی باهاش کنار بیای؟ اگه دیدی با کمک دکتر و مشاور (که این مرحله بهتره تا 4 ماهگی حاملگیت تموم شده باشه ) حل میشه که چه بهتر و چه بسا با اومدن بچه رابطه تو و همسرت هزاربار بهتر بشه و اگر دیدی نمی تونی باز هم برای سقط عجله نکن و حتما حتما حتما پس از مشورت با چند تا مشاور خبره تصمیم بگیر
موفق باشی دوست خوبم
من بافرشته اردیبهشت موافقم.ایمان داشته باش وقتی بچه اومد باخودش یه برکتی میاره که همه مشکلا کم کم حل میشه.خواهش میکنم ازتصمیمتون صرف نظرکنین.اگه خدانمیخواست بچه نمیومد.خواهش میکنم به همین راحتی این هدیه خدارو دور نندازید وریشه خیروبرکتونابود نکنین.مطمِنا پشیمون میشید.اگه واقعا به زندگیتون علاقه دارین این تصمیم غلطو نگیرین
- - - Updated - - -
من بافرشته اردیبهشت موافقم.ایمان داشته باش وقتی بچه اومد باخودش یه برکتی میاره که همه مشکلا کم کم حل میشه.خواهش میکنم ازتصمیمتون صرف نظرکنین.اگه خدانمیخواست بچه نمیومد.خواهش میکنم به همین راحتی این هدیه خدارو دور نندازید وریشه خیروبرکتونابود نکنین.مطمِنا پشیمون میشید.اگه واقعا به زندگیتون علاقه دارین این تصمیم غلطو نگیرین