-
فقط سعی کن حین صحبت کارت به جر و بحث نکشه اگه دیدی داره این طوری می شه فوری قطعش کن و درباره یه مسئله خوشایند همسرت حرف بزن. اصلا دلیل لجبازیش چیه؟
من یکیو می شناختم داماد توی عقد با پدرخانمش بد شده بود بعد از عروسی نمی گذاشت دختره به خونواده اش سر بزنه اما از اونجایی که اون دختر خانم سیاستمدار بودآنچنان با پنبه سر برید که الان آقا فقط با خونواده همسرش رفت و آمد می کنه یکی از شگردهاش این بود می گفت تو دوست نداری منم نمی رم..
- - - Updated - - -
فقط سعی کن حین صحبت کارت به جر و بحث نکشه اگه دیدی داره این طوری می شه فوری قطعش کن و درباره یه مسئله خوشایند همسرت حرف بزن. اصلا دلیل لجبازیش چیه؟
من یکیو می شناختم داماد توی عقد با پدرخانمش بد شده بود بعد از عروسی نمی گذاشت دختره به خونواده اش سر بزنه اما از اونجایی که اون دختر خانم سیاستمدار بودآنچنان با پنبه سر برید که الان آقا فقط با خونواده همسرش رفت و آمد می کنه یکی از شگردهاش این بود می گفت تو دوست نداری منم نمی رم..
-
ببخشید اینجا این سوال و میپرسم چطور میتونم یه تایپیک جدید واسه خودم بزنم؟
-
سلام کمککککککککک دیدید گفتم نمیبره دیشب بهش میگم بریم میگه ن یکبار گفتم اگه میخواهی بری برو اما دیگه نیا امروز به مامانم زنگید میگه نمیایی دست تنهام اخه چه کننننننننننننننم بابام بعدش زنگید میگه نمیای میگه چی بگم میگه پس ابروی من چی؟ دیگه با شوهرت برخورد میکنم دوستندارم بجثی پیش بیاد دیشب میگه من خیلی تورو دوست ارم اخه چیییییییییییی و باور کنم اگه نبره من دیگه باهش زندگی نمیکنم اینهمه خانودم کمک کردن توهمه چیز اما خانواده اون فقط دروغ گفتن اعصابم خورده از سردرد دارم میمیرممممممممممممم بگید چه کنم جواببببببببببببمو بدید لطفا :54:
-
دوست خوبم توذهنت رومشغول خانواده ات کردی یه کمی به ذهنت استراحت بده کمی آرامش خودت روبدست بیاروبعدازچندنفس عمیق بروتوی این تاپیک حرفای آقای sciروحتماکامل مطالعه کن خیلی کارآمدهستش http://www.hamdardi.net/thread29971-9.html