سلام خب باید در حضور دوستشون ازش بخوام چند دقیقه وقتشون رو به من بدن
وگرنه نمیشه خی طرف تنها نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خب باید در حضور دوستشون ازش بخوام چند دقیقه وقتشون رو به من بدن
وگرنه نمیشه خی طرف تنها نیست
سلام . آقای sci شما رو راهنمایی کردن. به نظر من هم دیدن اون دختر سودی برای شما نخواهد داشت. اون خانم و خانوادش جواب منفی بهتون دادن. به نظر من شما باید برید و شرایطتون رو برای ازدواج مهیا کنید. شما هنوز یکبار هم با این خانم صحبت نکردید . اما این طور به شدت وابسته شدید و حاضر نیستید کوتاه بیاید . پس حرف زدن با ایشون و تمرکز روی این موضوع مسلما حال شما رو بدتر خواهد کرد و آسیب بیشتری به احساسات شما خواهد زد.
یه مدت از تمرکز روی این خانم دست بردارید. به سراغ درس و کار تون برید . مطمئنا اون ها شرایط ازدواج (مثل کار و ....) خوبی رو در شما ندیدن که حتی اجازه ندادن شما و خانم یه جلسه هم صحبت کنید. پس اگر ایشون رو میخواید به سراغ درست کردن این شرایط برید.
سلام من میتونم با شما خصوصی صحبت کنم ؟ممنون میشم
آقا سجا ,میدونی جلوی دوستش بگی خیلی ضایس,احتمالا 90 درصدم بد پیش میره
البته اون خانوم در هر صورت به دوستاش تمام ماجرارو توضیح میده
یه سوال:اون خانوم شما رو میشناسه,یعنی اگه شمارو ببینه میفهمه شما عهمون پسر خاستگارشید؟؟؟
اگه شما رو میشناسه.. سیه کار بکن, برو توی چشمش باش ببین چه واکنشی نشون میده!
اگه واکنشش مثبت بود,برای صحبت کردن باهاش برنامه ریزی بکن
ــــــــــــــــــــــ
این فکر که جلوی دوستش بگم یه دقیقه وقتتونو بدید و این حرفارم فراموش کن,تنها باید باشه!
پس خانومه میدونه شما خواستگارش هستید درسته!
پس حتما حتما به دوستشم گفته که شما خواستگارشید!شک نکن
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
سجاد جان بعد از اون قضیه خواستگاری و اون بحث ها,دقیقا بعد از اونا همدیگرو دیدید؟ طوری که فیس تو فیس بشید؟ اگه شودید چطوری برخورد کرده و نگاهت کرده یا حواسش بهت بوده؟خواهشا دقیقا و بدون سانسور بگو!
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
سجاد فکر میکنی دختره چه نظری داره؟ به نظرت؟
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
جان تو به سوالاتی که ازت پرسیدم جواب بده تا ......
طرفو دیگه ندیدم تا اینکه دیشب طرف منو دید من ندیدمش یعنی داشتم میومدم سوار ماشینشم که متوجه شدم ماشینشون جلوی ماشینم پارک هست رد شدم طرف داشته از گوشه چشمش نگاه میکرد
فکر نکنم به دوستش گفته باشه چون دوستش منو نمیشناسه نه من دوستشو حتی دوستشو من یه بار هم ندیدم از نزدیک اما میدونم همیشه باهاش هست
منم فکر میکنم نظر دخحتره فرق کنه با خانوادش؟خواهشا راهنمایی کن صبح میخوام ببینمش ممنون
حتی تا این لحظه ما دختره یه بار هم فیس تو فیس نشدم
درود بر تو,باور کن درکت میکنم ,شدیدا درکت میکنم,دائی سجاد اگه واقعا تصمیمتو گرفته پس باید غرورتو بذاری کنار و منتظر هر چیزی باشه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
اگه واقعا دختره حواسش پیش توئه و احساس میکنی نظرش مثبته برو جلو
دختره مگه همسایتونه؟ الان مریه دانشگاه؟ شک نکن به دوستش گفته ,بهت قول میدم]دخترا این چیزا رو به هم میگن
مگه میشه شما زنگ زده باشید خونشون و اینم به دوست صمیمیش نگه,غیر ممکنه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
اصلا نمیخواد معجزه کنی که.راحت برو جلو. نمیدونم میل خودته. آخه وقتی تنهانیست نمیشه راحت حرفشو بزنه . میتونی بری جلو .بهشون بگید که چند لحظه وقتتون رو بدید و...
اگه حاضر شد که به حرف هات گوش بده بهش بگو که واقعا بهش علاقه داری و اگه نیت خیر نبوده نمیومدم خواستگاری.
مادرش گفته که باید درسش تموم بشه,خوب ازش بپرس من حاضرم تا تموم شدن درستون منتظر بمونم. موقعی که درستون تموم شد بهم اجازه میدید بیام خواستگاریتون؟
سجاد میدونی,از برخورد اول میشه همه چیزو فهمید ,به نظرم اصلا مهم نیست که چی بهش میگی,فقط باید اعتماد به نفس داشته باشی همین. اگه اعتماد به نفس داشته باشی,حالا چرتو پرتم بگی خوبه!
چون اگه این علاقه دوطرفه باشه دختره دست و پاشو گم میکنه!!!!!!!! (تابلو بازی در میاره) شک نکن که اگه اون بخوادت الان حالش بدتر از توئه ,تو فقط باید بری و استارت قضیه رو بزنی!!!! اصلا نمیخواد به این فکر کنی که چی میگی,باور کن حرف ها خودشون منعقد میشن,اینی که من دارم میبینم ,خیلی عاشقی تو!!!,همین که بهت میگم,فقط اعتماد به نفس,الان به این فکر نکن که چی بگی
ـــــــــــــــــــــــ
فردا چطوری میبینیش؟کجا قرار بره مگه؟ شما مگه هم کلاسی چیزی هستید؟همسایتونه؟
سلام دوست عزیز طرفو امروز دیدم و بهش گفتم نتیجه خیلی بد بود استرس داشتم طرف گفت من وقت ندارم گفتم کی وقت دارید گفتن من گفتنیها رو به مامانم گفتم و جوابم منفی فعلا قصد درس خوندن دارم و خیلی تند میرفتن تا برسن و بهشون گفتم من به شما علاقه دارم گفتن میدونم اگه منو دوست دارید فراموش کنید و دم در مامانش منترش بودتو ماشینمنو گفتن با اجازتون خداحافظی کردن و رفتن.
- - - Updated - - -
بهش اس دادم گفتم اگه درس خوندن بهانست من منتظر میمونم جواب نداد اس بعدی رو اینطور نوشتم
دلیل اینکه گفتید منو فراموش کنید درسه؟بگید تا نتیجه گیری کنم جواب نداد اس بعدی رو اینطور نوشتم
من از سکوت شما فهمیدم باید منتظرباشم و من صبر میکنم بازم جواب ندادن به نظر شما نظر طرف چیه؟
من چکار کنم؟بگید دیوانه شدم
سلام. اشکالی نداره. یهت گفتم که فقط اعتماد به نفس مهمه.فقط.
اشکاللی نداره. اینکه جواب اس ها تو نمیده از خوبیشه.نشون میده دختر خوبیه
این رفتارش دوتا نتیجه میشه گرفت
سابقه نشون داده که وقتی به یه دختری پیشنهاد میدن... اگه نخواد طوری بهت میگه که کلا دلتو خالی کنه
کلا اصلا نوایساد درسته؟
گفته که فعلا قصد درس خوندن دارم ,درسته؟
اگه نمیخواسته پس این خداحافظی چیه پس؟
رفتارش ,چی میگن ,به نظر من تناقض داره.
برای تند راه میرفت. دلیلی نداره تند راه بره. تابلو راه میرفت؟
تناقض داره.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
تو یه کار میتونی بکنی؟ اینکه یه مدت آفتابی نشو. خوب . بعدش یه هوی جلوش ظاهر شو ببین چطوری رفتار میکنه. ببین چطوری نگاهت میکنه.
دیگه بهش اس نده