ممنون مسافر زمان عزیز. بله من مسلمان و شیعه اثنی عشری هستم.
توجه کنیم که طبق گفتار پیامبر:
- مسلمانی که فقط خوشاخلاق هست و رفتار انساندوستانه داره، اما به اعمال دینی توجهی نمیکنه، مؤمن نیست و اثری از ایمان نداره.
- مسلمانی که فقط به اعمال دینی توجه کنه و نماز و روزه و دعاهای مستحبی و ... رو بخونه اما بداخلاق باشه و حق اطرافیان رو ضایع کنه، مؤمن نیست و اثری از ایمان نداره.
اول اینکه اگه براتون مقدوره و اگر در حافظه تون هست برام این حدیث رو بذارید. ممنون میشم.
دوم اینکه طبق گفته پیامبر اگر فردی خوش اخلاق و انسان دوست بود و ... ، اما اعمال دینی رو نداشت ، یعنی مومن نیست . خب من بازهم میگم که این اعمال دینی بین خودش و خدا قرار داره و خدا باید در موردش قضاوت کنه . نه من.
این حرف پیامبر حرف مشاور من رو زیر سوال می بره
چون مشاور من گفت نمیشه اعمال دینی رو انجام ندی ، اما اصول اخلاقی رو رعایت کنی . اما پیامبر گفته میشه . ولی مومن نیستی.
خب حالا با توجه به اینکه من اعمال دینی رو به خود فرد و خدا واگذار می کنم و در موردش قضاوت نمی کنم ، یعنی مومن بودن و با ایمان بودن جزء معیارهای اصلی من برای ازدواج نیست ؟؟؟
- - - Updated - - -
پس پایبندی به اصول اخلاقی رو چطور به عنوان یه معیار اصلی بیان کنم؟ چون نیمی از ایمانه . یعنی من نصف ایمان رو در فرد مقابلم ببینم کافیه و نصف دیگه رو خدا باید ببینه ؟