-
RE: کمکم کنید
سلام مطمئن باش مامانت ببینه یه جوری یه بهونه ای جور میکنه که بهش گیر بده.
قضیه این آقا هم مثل منه .خونواده ی منم پدر سالاریه اونم از نوع دنده سنگینش!
منم خیلی سعی کردم و دارم می کنم تا راضیشون کنم با کسی که من دوست دارم و اونا دوست ندارن ازدواج کنم اما تا حالا هیچ فایده ای نداشته و حتی تهدید به طرد شدن از خونواده شدم اما هیچ وقت کم نیاوردم و دارم با تمام وجود ادامه میدم.حتی اون کسی رو که دوست داشتم خواستار قطع رابطمون شده و الان هیچ رابطه ای نداریم اما من هنوزم برای هدفم دارم تلاش میکنم تا رضایت خونوادمو جلب کنم.این آقا خیلی زود کم آورده .فکر میکنی واقعا بتونی به عنوان یه تکیه گاه روش حساب کنی؟
قبل از دست به هر کاری خوب در موردش فکر کن.
موفق باشی
-
سلام دوستان عزیز
موضوع ما میدونید چیه ، ما عاقلانه همدیگرو انتخاب کردیم و بعد احساسات اومد وسط.
ولی مسئله خانواده واقعا مسئله......
آیا اون 2 نفر هستند که میخوان با هم زندگی کنند یا خانواده ها؟؟!!!
آیا مگه الان مثل قدیمه که همه با هم زندگی کنند!!!!!!!!
آدم وقتی وارد زندگی بشه خودش باید شخصیتش رو به خانواده طرفش نشون بده
چرا آنها اینطوری فکر می کنند.؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
-
من با مادرم خیل صمیمی هستم و از اول این رابطه همه چی رو میدونه. و حتی 3 تایی با هم یبرون رفتیم.
مامان اون موقع یه سری حرفا باهاش زده بود.
الان هم قراره مامان بره باهاش صحبت کنه (بدون حضور من)واز دیدگاه اون بدون اطلاع من.
مامان میخواد ببینه باز سر حرفاش هست یا نه.بازم منو میخواد یا نه
پای مشکلات وایمیسه؟؟؟
نظرتون چیه دوستان؟؟؟
-
نیلوفر عزیز اشتباه نکن...
یه سر به تالار اختلاف و دعوا با خانواده همسر بزن. همه کسانی که مشکلاتشون رو نوشتن توی همین زمونه زندگی میکنن و اکثرا هم زندگی مستقل دارن و توی یه خونه با خانواده همسرشون زندگی نمی کنن. پس بدون که مهمه.
بیشتر افراد قبل از اینکه ازدواج کنن (مخصوصا کسایی که باهم دوست هستن) خیلی هوای همدیگه رو دارن و زمین و زمان رو به هم می دوزن تا به هم برسن اما بعد از ازدواج قضیه فرق می کنه، بیشتر علاقمند هستند که دل پدر و مادرشون رو به دست بیارن.
خانواده ها درسته که باهم زندگی نمی کنن اما مثل قبل و همیشه روی هم تأثیر می ذارن. پس خودتو گول نزن عزیزم و درست فکر کن:72: