-
من به شخصه اصلا با نظراتت موافق نیستم. اصلا.
این خانوم هنوز هیچ تعهدی به هیچکدوم نداره. الان در مرحله ی انتخابه.
هیچ مردی حق نداره همزمان بره خواستگاری دو نفر. ولی برای هر دختری ممکنه دو نفر همزمان ازش خواستگاری کنن. این عذاب وجدان داره؟
ضمنا حالا برای فکر کردن به آینده مشترکشون خیلی زوده. هرکسی هم قبل از جواب قطعی و رسمی طرف مقابل بخواد آرزوهاشو با اون طرف بسازه کار اشتباهی میکنه. در مرحله انتخاب باید کاملا عاقلانه و فقط با سنجش میزان نزدیکی خواستگار به معیار ها تصمیم گرفت.هروقت هر دو طرف بله گفتن و همه چی قطعی شد بعد تازه باید برن آیندشونو با هم بسازن.
خواستگاری رو به تعویق انداختن به نظرت خیلی عادلانه است؟ طرف بره مثلا سه ماه علاف بشه بعد یهو بش بگی ببخشیدا من به یکی دیگه جواب بله دادم. این خیلی خوبه به نظرت؟
بیرون رفتن؟؟؟؟ مگه قراره ایشون الان هی با هر دو بره بیرون؟؟من هم اینو تایید نمیکنم. ببینید ایشون شناخت کافی رو از هر دو داره. قبلا هم گفتم در مورد رجحان بین درونگرایی و برونگرایی طرف مقابل ایشون باید تصمیم خودشون رو بگیرن. هر نوع شخصیتی رو که ترجیح میدن به شناخت بیشتر ادامه بدن و مورد دیگه رو رد کنن.
علاف نگه داشتن جوون مردم به نظر من اصلا درست نیست. یکی علافت باشه و تو با یکی دیگه بری بیرون و بشناسیش؟؟؟ این دقیقا رزرو کردنه. و غلط و خودخواهانه.
اینکه میگم چه لزومی داره اون دو آقا بدونن که همزمان رقیب هم هستند بخاطر اینه که واقعا لزومی نداره. شما به تاثیر این کار روی اون دو آقا فکر کنید یکم لطفا.به تاثیرش در زندگی آینده خود این خانم هم یکم فکر کنید لطفا.
به نظر من کار اشتباهی نیست.
- - - Updated - - -
ضمنا در مورد چیزی که در مورد احساسات دیروز من عنوان کردی باید بگم من همون دیروز توی اوج احساساتم هم مطمئن بودم احساساتم منطقی نیست.
منکر وجود احساس نیستم. اما انتخاب باید عقلانی باشه.
-
نمیخوام روند تاپیک رو منحرف کنم با بحث های بیخود. من نظرم رو گفتم و هنوز هم قویا اعتقاد دارم که اینکار
اولا به زندگی این خانم صدمه خواهد زد و اختلال در انتخابش ایجاد خواهد کرد (این رو می تونید از هر مشاور و روانشناسی بپرسید، یقین دارم)
دوما از نظر انسانی کار درستی نیست . درک اینکه این کار چقدر به وجدان آسیب خواهد زد بستگی به این داره که شما تا چه حد به ارزش های انسانی ارزش قائل باشید و وجدانتون چقدر حساس باشه .
من برای اینکه تاپیک منحرف نشه بحث رو متوقف می کنم .
-
شما کاش یکم بهتر نوشته های دیگرانو میخوندی.
ببینید. ایشون اگر از همون اول که قضیه خواستگاری نفر دوم پیش اومده بود بهش گفته بود من الان درگیر فکر کردن روی یه مورد دیگه هستم و فعلا تا مشخص نشدن نتیجه ی اون مورد نمیتونم با شما صحبتی کنم خوب بود.
ولی ایشون در زمانی که این تاپیک رو ایجاد کرده درگیر هر دو مورد شده.کار از کار اون چیزی که شما میگید گذشته.
ضمنا ایشون اجبارا در شرایط امتیاز دهی قرار گرفته تا تصمیم درستی بگیره.من هم از اولش گفتم هر کدوم امتیازش در ملاکهای اصلی بالاتره رو بیشتر روش فکر کنه و موردی که امتیازش کمتره رو سریعتر رد کنه.
-
یک نفر دیگه هم اضافه شد و شدن 3 تا ... نه به این که ممکنه6-3 ماه یکی هم نیاد نه این که میذارن 3 تا 3 تا با هم میان:58:
تجربه شخصی خود من: در این وضعیت کنترل احساس و تصمیم گیری خیلی سخته . واقعا نمی دونم چکار باید کنم. اما اومدو یکی رو انتخاب کردم و به هر دلیلی نشد، اگه به دومی و سومی نه گفته باشم اون وقت دیگه ...
یه سئوال از آقایون فروم: اگر بفهمین دختری که به خاستگاریش رفتین چنین وضعیتی داره چه فکری در موردش می کنین؟:uncomfortableness:
-
فرانک جان این حق شماست که خواستگارانت را قبل از رد کردن بررسی کنی. و البته حق خواستگارانت هم هست که قبل از رد شدن مورد بررسی شما قرار بگیرند و بدون دلیل رد نشوند. اما این را هم در نظر داشته باش که کسی که به خواستگاریت امده یعنی او هم می خواهد شناختش را نسبت به شما بیشتر کند. اگر وارد فاز احساسی بشوی خوب بررسی چند نفر به طور همزمان کار نادرستی است و ضربه هم به خودت و هم به آن آقایون وارد کردی اما اگر در خودت این توان را می بینی که وارد فاز احساسی نشوی و صرفا به یک شناخت برسی بررسی همزمان برایت ممکن می شود. البته من در چنین شرایطی فکر می کنم بهترین کار اینست که از یک روش میانبر استفاده کی به نام مشاوره ازدواج و ببینی با کدام یک بیشترین سنخیت را داری. به این خواستگار سومی هم اگر هیچ شناختی نداری می توانی بگویی الان در حال بررسی موردی هستی و اجازه می خواهی برای انکه روی این مورد اول تمرکز کنی. اگر این خواستگار سوم انسان منطقی ای باشد حرف شما را می پذیرد و صبر می کند .
-
چون گفتی یه اقا نظر بده میگم
من بشخصه ناراحت می شدم . من به یک دختر حق میدم به من بگه یک ماه دیگه بیا خواستگاری من الان درگیر مورد دیگه هستم ولی اصلا مقایسه بین دو نفر رو نمی پسندم
من یه اعتقادی دارم و اونم اینه که چیزی که برای خودت نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
من با اینکه بهم پیشنهاد شد چند مورد رو با هم ببینم ولی نپذیرفتم به همان دلایلی که آسمانی گفتند
من با نظرات کاربر اسمانی موافقم و منم بهتون توصیه نمی کنم
از مود که فکر می کنید مناسبتر هست شروع کنید