سلام achi
به جمع دوستان همدردی خوش آمدی
خوشحالم که شما را در جمع خود می بینم .....
و خوشحال ترهستم برای خوندن این جملاتت :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
achi
دلم نوخواد بمیرم
دلم میخواد زندگی کنم
منم دوست دارم ازداوج کنم بچه دار بشم عاشق بشم
دلم نمخواد زندگیم تو 24 سالگی تمام کنم
کمکم کنید تر خداااااااااااااا
این جملاتت خیلی خوشحالم کرد
این حرفها یعنی انگیزه ای قوی ، یعنی توانایی ، یعنی امید ..... یعنی اینکه باور داری که توانایی ازدواج و پدر شدن
و عاشق شدن را داری ..... یعنی میل به زندگی و شور زندگی .....
کسی که این انگیزه قوی را برای زندگی داره چطور می تونه بگه من ضعیفم !!!!
من اصلاً قبول ندارم که تو ضعیف هستی .... تو فقط پیش از سربازی ، از سربازی خیلی بد شنیدی ، از کسانی
که سخت بهشون گذشته بوده و ... وقتی وارد سربازی شدی منفعل بودی و ضعیف عمل کردی ، چون خودتو باور
نداشتی ، چون فکر کردی ضعیفی ، ضعیف عمل کردی و قاطع نبودی ....
نگاهت را عوض کن .... کافیه خودتو ضعیف نبینی ... کافیه خودتو دوست داشته باشی ... کافیه اثرات مثبت سربازی
را ببینی ......
سختی سربازی میتونه آماده ات کنه برای مرد بود در زندگی مشترک و تکیه گاهی محکم بودن برای زن
و بچه ات ...
دیگه نگو ضعیفم ... آدمی که انگیزه برای ازدواج و پدر شدن داره ضعیف نیست ... من پسرهای زیادی را می بینم
که سربازی هم رفتن و سختیهاشم کشیدن اما عرضه اینکه بگن میخوام ازدواج کنم و پدر بشم و ... را ندارند و از
زیر بار مسئولیت زندگی مشترک در میروند .... اما شما صادقانه و با علاقه میگی دوست داری ازدواج کنی و .....
از ما کمک خواستی ؟
ما کمکت می کنیم ...
کمکت می کنیم تا خودتو و تواناییهاتو بهتر ببینی ، تا ببینی که چقدر توانا هستی ، تا ببینی که اصلاً ضعیف نیستی ،
تا ببینی که همه چیز به نوع نگاه تو بستگی داره و با تغییر نگاهت نسبت به خودت هم دنیایت تغییر می کند ، هم
رفتار دیگران با تو تغییر می کند .... کافیه خودت با قاطع ، قوی و با جرأت ببینی ، کافیه سربازی را بد و سخت نبینی،
کافیه اثرات مثبت و سازنده سربازی را برای زندگی آینده ات ببینی ... آنوقت احساس و حال و هوایت طور دیگری
خواهد شد و وقتی با این حال و هوا و احساس به پادگان بری برخوردهای دیگران هم با تو طوری دیگری خواهد شد ....
برادر خوبم .... راستی منم دوست دارم تو نمیری ..... الهی که نمیری ....
منم دوست دارم این برادر کوچکترم را روزی ببینم که براش در باغ همدردی این تالار جشن ترخیصش از سربازی را
می گیریم و بعد بهمون خبر بدهی که داری میری خواستگاری دختری که به دلت نشسته و ازمون بخوای کمکت
کنیم که چطوری عمل کنی که بهترین خواستگاری و ازدوجو داشته باشی .....
چشم به هم بزنی دوران سربازی تمام شده ... مگر همه سختیهای این مدت تا 24 سالگیت ، نگذشته ؟ می بینی
که گذشت ... بشین و سخت ترین روز زندگیت را یادت بیار و ببین که چند سال یا ماه ازش گذشته و اون
روز چقدر بهت سخت گذشته بوده و فکر نمی کردی تموم بشه ... اما شده و پشت سر گذاشتی .... این دوران
سربازی هم همینطوریه که چشم به هم بزنی خودتو می بینی که کارت پایان خدمت دستته و سربلند
وقوی بیرون اومدی ...
دوست داریم کنار ما باشی و ارتباطتت را با ما قطع نکنی تا بهت کمک کنیم که این دوران را به خوب طی کنی و
ازش استفاده مثبت ببری ....
بزار پادگان و رفتارهای دیگران برات محل تمرین باشه که مهارتهای ارتباطی و زندگی را یاد بگیری و به
کار ببندی ..
فرصت خوبیه برای تمرین ... ازش استفاده کن ...
دلمون میخواد آرزوی ما را در مورد خودت را هم یادت نره .....
من همین امشب برایت که مثل برادر کوچکتر خودم می دونمت از صمیم قلب دعا می کنم که موفق بشی