دوست عزیز..چقدر به شوهر خواهرت اعتماد داری؟؟شاید راست نگفته باشه به شما..شاید به موضوع شاخ وبرگ داده باشه...یا چیزایی رو بهش اضافه کرده باشه...!!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز..چقدر به شوهر خواهرت اعتماد داری؟؟شاید راست نگفته باشه به شما..شاید به موضوع شاخ وبرگ داده باشه...یا چیزایی رو بهش اضافه کرده باشه...!!
سلام به نظرمن این آقا اصلأنرمال نیست؛اگه چیزایی که تعریف کرده(قتل و تجاوز)واقعی باشه که تکلیفت مشخصه؛ولی اگه ساخته ذهنش باشه بازم از یه آدم سالم بعیده وبایدبه روانپزشک مراجعه کنه(البته من کارشناس نیستم ونظرشخصیمه)
شوهر خواهرم رو بهش اعتماد کامل دارم و مطمئنم دروغ نمی گه ولی شوهرم رو نمی دونم
چی کار کنم همه بهم می گن واکنش نشون نده و پاپی کارهاش شو
اینکه می گین مرخصی بگیرم و دنبالش برم مگه کار داره بخوای مخفی بازی در بیاری ؟
قبلا 1 خط داشت ولی الان 3 تا داره و دوتاشو تازه گرفته
الان بهم پیام داده ولی اصلا دلم نمی خوا د جوابشو بدم از طرفی هم دوستش دارم
کمبود توجه من واسش کم نگذاشتم و همه جوری بهش رسیدم ولی اگه باهام سرد رفتار می کرد منم سرد بودم باهاش و اگه گرم رفتار می کرد گرم بودم
ولی اگه از دست من دلخور بوده باید به من می گفت این روشش نبود
من حتی نمی تونم تو رو ی خانواده ام سر بلند کنم
ببین دوست گلم ماها هییییچ کدوم همسر شما رو نمیشناسیم. هرکسی شوهر خودش رو بهتر از بقیه میشناسه.
پس در وهله اول، خیلیییییی صادقانه و بدون فکر کردن به حرف های خواهرات و بقیه، بشین فکر کن ببین شوهرت همچین آدمی هست یا نه؟؟؟
ببین به نظرت مردیه که بخواد یه دختر رو ببره تو خونه نامزدش؟؟؟
مردها هرررررچقدر هم ساده باشن همچین ریسکی نمیکنن. میتونسته ببره تو خونه باغش که 200 کیلومتری شهره و کسی هم نفهمه !
و اینقدر ساده نیستن که بخوان به شوهر خواهر نمزدشون بگن من خیانت کردم به زنم !!! اونم با جزئیات !
مگر اینکه واقعا قصد کرده باشه از تو جدا بشه که بخواد به نزدیکان تو بگه خیانت کرده !
نمیدونم چرا...
اما من فکر میکنم این ماجرا ساختگیه و اتفاقا شوهر خواهرت هم ساخته نه اینکه روح شوهرت هم خبر نداشته باشه ها...نه.
ولی احتمال داره که شوهرت یه چیزی گفته باشه به شوخی حتی ! و شوهرخواهرت از کاه کوه ساخته باشه.
ماجرای کش سر و مارپل بازی رو بذار کنار.
این راهش نیست.
اولا که خواهرات و شوهراشون و تهدید به رفت و آمد و اینا رو بریز دور فعلا. خواهرات گفتن اگه طلاق نگیری باید دور ما رو خط بکشی؟؟؟ اونوقت که مطلقه شدی باهاشون رفت و آمد داشته باشی بهت خوش میگذره؟؟؟؟
الان فقط و فقط یه چیز مهمه. اینکه تصمیم بگیری با شوهرت باشی یا اینکه اگر خیانتش بهت ثابت شد، جدا بشی...
پس فعلا خونوادت رو رها کن.
مهمترین کار هم اینه که بفهمی واقعا بهت خیانت کرده یا نه؟ اما نه با صحنه سازی دروغ و قضیه کش سر و ...
اگه شوهرت کاری نکرده باشه و تو بخوای اینجوری مچش رو بگیری و آخرسر بفهمی اشتباه کرده بودی و گناهی نداشته، اونوقت اونه که میره درخواست طلاق میده و دیگه نمیتونی اعتمادش رو جلب کنی و باید بری افسوس بخوری.
پس خیلییی احتیاط کن.
این موضوع چیزی نیست که یه شبه بفهمی چه خبره ؟؟؟
اتفاقا کلید خونه ات رو دو دستی بده به شوهرت و جوری وانمود کن که حسابی بهش اعتماد داری... و شرایطی رو مهیا کن که دست و بالش حسابی باز باشه.
اگه یه روز شک کردی که خونه است، از سر کار بیا خونه تا اگه چیزی باشه بتونی ادعا کنی که دیدی !
اگر هم نبود هرگز نباید طوری رفتار کنی که بفهمه بهش شک داری... مثلا میگی سرکار یهو یادم افتاد گازو خاموش نکردم و دلهره گرفتم....یا اینکه دل درد داشتم مرخصی گرفتم اومدم بخوابم...
اگر مکالمه مشکوکی داشت بدون اینکه بفهمه شماره رو از گوشیش بردار زنگ بزن و خودتو معرفی نکن ...
هررررکاری میتونی برای اینکه صحت و سقم موضوع مشخص بشه انجام بده اما طوریکه نفهمه !!! باید با مدرک به خودت ثابت بشه نه با حدس و گمان.
واسم خیلی سخته شوهری که من عاشقانه دوستش داشتم این کار رو با من کرده الان هم با خودم نمی تونم کنار بیام دوست داشتن و علاقه ام یه طرف خیانتی که بهم شده یک طرف و اینکه بخوام ازش جدا شم و یا اینکه اگه دروغ گفته باشه هیچ جوری نمی تونم باور کنم
شوهرم از این اخلاق ها داره که دروغ زیاد می گه البته مثلا جایی هستیم و بهش زنگ می زنن می گه من مثلا شیرازم و یا اهوازم
ولی این زندگی من دیگه زندگی بشو نیست من این مدت با اعتماد به اینکه بهم وفاداره اصلا کنجکاوی نمی کردم و خیالم از این بابت راحت بود که اگه پیشم نیست جای بدی هم نیست نمی دونستم بغل گوش خودم و تو خونه خودم بهم خیانت می کنه
اخه وقتی شب با من بوده چه دلیلی داره روزش با دو نفر دیگه باشه
خدایا چی کار کنم
تو هم میتونی مستقیم با شوهرت در این مورد حرف بزنی ، یا غیر مستقیم بهش بفهمونی که بهش شک داری (مثل کش سر)
هم میتونی بدون اینکه شوهرت بفهمه خودت از اصل موضوع سر در بیاری.
اگه کار اول رو بکنی، 2 حالت پیش میاد. یا شوهرت خیانت کرده یا نکرده و روحش خبر نداره. اگه کرده باشه که حسابی میره تو فاز انکار و کلی هم طلبکار میشه که چرا تهمت زدی؟ چون مدرکی نداری...اگه هم بنده خدا کاری نکرده باشه که هیچی دیگه...از چشمش میفتی.
اونوقت ممکنه اینقدر غرور و احساسش جریحه دار بشه که حتی پیشنهاد طلاق بده.
اما اگه کار دوم رو بکنی، اگه خدای نکرده شوهرت بهت خیانت کرده باشه که تو برات اثبات میشه و مدرک هم داری و نمیتونه انکار کنه و اونوقت برگ برنده دست توئه که بخوای طلاق بگیری یا ادامه بدی...اگه هم کاری نکرده باشه که چه بهتر... میفهمی اشتباه میکردی.
اما برای اینکه به مقصودت برسی باید به جای محدود کردن و سین جیم کردن و تیکه انداختن و بحث پیرامون خیانت و قهر کردن و سرسنگینی، وانمود کنی بعهش اعتماد کامل داری و حتی کلید خونه رو در اختیارش بذاری و خودتو کلا بزنی به اون راه.
چون اگه خیانتی در کار باشه و بفهمه شک کردی حواسش رو جمع میکنه و طوری رفتار میکنه که هیچ مدرکی گیرت نیاد.
اونوقت باید عمری تو شک و تردید باشی.
فضا رو براش باز بذار و وانمود کن اعتماد داری...ببین چه کار میکنه.
گل ارای عزیزم باور نمی کنی چه حسی دارم مثل یه ادم که داره غرق می شه و به همه ریشه ها چنگ می اندازه
از خدا می خوام که ثابت بشه ساختگی بوده شاید می خواسته بگه اگه ساناز منو تحویل نمی گیره منم جایی سرم گرمه
ولی از کجا معلوم که همون خونه باغش هم پاتق نباشه من که تا الان 4 با ربیشتر اونجا نرفتم
همه بهم می گن صبر داشته باش و برای عروسی عجله نکن
الان شوهرم بهم پیام داد ه ولی من نمی تونم جوابش رو بدم باید بفهمه که من یه بویای بردم
کارم هم خارج از شهره نمی تونم مرخصی ناگهانی بگیرم خونه خالی زیاد هست خونه خواهرش خونه برادرش
مشکل ما زنا اینه وقتی یکی رو دوس داریم نمیخایم باور کنیم که عشقمون ممکنه خطاکنه
عزیزم ب فرضم شوهرت بهت خیانت کرده باشه باید ببینی کوتاهی تو چی بوده که با این همه ک عاشقت بوده(5سال)چرا رفته سراغ 2نفر دیگه
چی کم داشته ک توی افراد دیگه دنبالش گشته
من چی میگم ساناز چی میگه !
دختر خوب. منم متأهلم و میدونم خیانت چه حسی به آدم میده. گرچه این تجربه رو نداشتم اما میفهمم.
چرا اینقدر زود داری قضاوت میکنی و برای شوهرت حکم صادر میکنی؟
مگه بهت اثبات شده؟
حرف شوهر خواهرت وحی منزل که نیست.
اصلا گوش دادی چی گفتم؟
مگه نمیخوای بفهمی این موضوع صحت داره یا نه؟ اینقدر سریع پرونده کسی که 5 سال منتظرت بوده رو بستی؟
اول ببین درسته یا نه ؟
اگر درست نباشه، چطور میتونی خودتو ببخشی که اینجوری تهمت زدی؟
ببین گلم من تا دوهفته دیگه تنهام و بعدش خانواده ام میان پیش من
از طرفی خونه خواهرش و خونه داداشش اکثر مواقع خالیه
سوم اینکه از مهر که کارش تمام وقت شروع می شه تا اخر اذر وقت سر خاراندن هم نداره (البته اینو خودش می گه )
چهارم اینکه من فقط باید گوشیش رو چک کنم و همه شمارههاشو بردارم و تک تک بهشون زنگ بزنم
و اینو بگم من هیچ وقت به شوهرم نمی گفتم که خوشحالم از اینکه اونو دارم تا بود خانواده ام با شوهر دوستم مقایسه اش می کردن فقط یک با راس ام اسی بهش گفتم که من از اینکه تو رو دارم خیلی خوشبختم و خوشحالم حدود دو ماه پیش واسش فرستادم چند وقت پیش که گوشیشو چک کردم دیدم توی سیم کارتش اینو ذخیره کرده بود
نمی دونم ولی وقتی باهاش رابطه داشتم هیچ وقت ارضا نمی شدم و اونم خیلی حس بدی بهش دست می د اد شاید این هم دلیلی باشه.