برام مهم نیست اگه تو گذشته ش بوده ولی اگرم بوده باید بعد ازدواج تمومش میکرده قبلنا تو فلشش این عکس نبود
نمایش نسخه قابل چاپ
برام مهم نیست اگه تو گذشته ش بوده ولی اگرم بوده باید بعد ازدواج تمومش میکرده قبلنا تو فلشش این عکس نبود
عزیز فرض کن راست میگه.اماچه معنی داره شوهرت عکس یه دخترو از کس دیگه بگیره؟:81::81::81:
ببین عزیز فرض کن شوهرت راست گفته باشه.اما بنظر خودت این درسته که شوهرت ازیه فلش دیگه عکس یه دخترو برداره؟
من میگم زیادم بی خیال نباش .اما نه به این معنی که بشینی خودخوری کن.فقط حواست جمع باشه.
میخوای پیش گیری کنی خب بکن ولی از راهش
اینکه اون بفهمه بهش اعتماد نداری بدترین کار هست چون هم باعث میشه پنهان کاری کنه (شما فلشش رو چک کردی چون در دسترست بوده) و هم نسبت به زندگیش سرد بشه
مثل سابق باهاش رفتار کن . تجسس نکن ولی اگه مورد مشکوکی دیدی بی خیال نباش
کسی که رابطه غیرمعمول داشته باشه بالاخره یه نشونه هایی از خودش میده اینکه اول زندگی بخوان با یکی دیگه رابطه داشته باشن با توصیفاتی که شما کردید از نظر من بعیده
منم گفتم باور میکنم حرفتو ولی چه دلیلی داره اینکارو بکنی گفت از رو کنجکاوی بوده و قسم خورد به اون ربطی نداره
- - - Updated - - -
بیخیال نیستم ولی بدم میاد بهش شک داته باشم دوست دارم مطمئن شم که چیزی بوده یا نه
- - - Updated - - -
نه من بهش گفتم که باورش کردم و بهش اعتماد دارم ولی دیگه از این کارا نکنه گفتم خودتو جای من بزار اگه عکس یه پسر رو تو فلش من میدیدی ناراحت نمیشدی گفت اشتباه کردم و دیگه اینکارو نمیکنم زندگیمونو دوست دارم خوشبختم از این حرفاا منم دیگه اصلا بحثشو نکردم و بازم باهاش میخندیدم ولی ته دلم آروم نگرفته
sara_8611 خانم؛ به نظر من صحبت و بحث یا حتی فکر در این مورد دیگه کافیه؛ بهتره به روابط عشقولانه ی خودت و همسرت مشغول بشی و این تاپیک رو هم به نتیجه رسیده اعلام کنی.
دختر خوب ذهنت رو درگیر این شک و تردید بیمورد نکن. حالا که تمام فکر و ذکر همسر شما خوشبختی شماست؛ بهتره شما هم هم شاکر این مورد باشی و هم خودت رو بیشتر به همسرت نزدیک کنی و علاقیش رو بشناسی و کمکش کنی که احساس خوشبختی بیشتری کنه.
در ضمن هیچ وقت از این به بعد دنبال این نباش که حقیقتی رو توی گوشی یا فلش یا وسایل شخصی همسرت دنبالش بگردی؛ حقیقت قلبه توئه و باورهای قلبی درونت.