منتظرجوابهاتون هستم کسی نظری نداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
منتظرجوابهاتون هستم کسی نظری نداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خانوم من فقط نظرمو میگم و تجربمو
اینطور که از حرفای خودت پیداست شما توی چند مورد با هم اختلاف اساسی دارین مثلا اینکه به نظر میاد آدم خوش قولی نیست بر عکس شما
این اختلاف مهمیه ولی شما تحمل میکنی که به نظر من اشتباست
یه مورد دیگم بر اساس گفته خودت که از خودش خیلی تعریف میکنه در صورتی که نیازی به این کار نیست فقط تو رفتارش باید اثبات بشه
اینکه خودش از خودش تعریف میکنه اصلا ملاک نیست حتی ممکنه دقیقا بر عکس اون چیزی که نشون میده باشه و بخواد ضعف خودشو بپوشونه
پیشنهاد من اینه که شما اعتماد به نفستونو بالا ببر مصمم حرفاتو بهش بزن و بخواه اقدام جدی کنه و به این ارتباط احساسی پایان بده و قطعش کن قبل ازینکه دیر شه
بذار بفهمه باید پای حرفش وایسه نه اینکه دائما عوضش کنه.
اگه اقدامی کرد که اونوقت با سبک سنگین کردن و کمک خونواده تصمیم میگیری کاملا بر اساس عقل و منطق که به درد ازدواج میخوره یا نه... شاید واقعا به این نتیجه برسی که به دردت نمیخوره
نترس چیزیو از دست نمیدی فقط عاقلانه فکر کن
بیشتر ازین کشش نده دنبال دلیل کاراش نباش اصلا مهم نیس ... فقط به خودت ضربه میزنی ... این چیزی بود که من تجربه کردم و الان مثل روز برام روشنه که اخرو عاقبت این روابط چیه ...منم تا چند وقت پیش هر شب ارزو میکردم اونی که دوسش داشتم تکلیف رابطمونو مشخص کنه و بهم پیشنهاد ازدواج بده اما الان خودم تکلیف زندگیمو مشخص کردم نه اینکه منتظر باشم یکی دیگه این کارو واسم انجام بده... امیدوارم توام به خودت بیای و بذاری از راه درستش پیش بره... اونقدی که فک میکنی سخت نیس