خانواده چیو قبول دارن؟
اگه قبول دارن چرا شمارو بردن پیش روانپزشک؟
این موارد چه ربطی به مرد دیندار داره؟
چه انتظاری از مشاورین این سایت داری؟
بهتر نیست یه مقدار به درونت بیشتر نگاه کنی و خودتو در اختیار پزشک بزاری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم قرص خورده بودم بعد که بهتر شدم بردنم روان پزشک یعنی تو همون بیمارستان شما یه بار دیگه چیزی هایی که نوشتم یه دور دیگه کامل بخون
عزیزم یه فرد که با خدا ارتباطش قوی باشه و به خاطر زهد تقوایی که داشتن بعضی حقایق غریبه براشون بازه
انتظار مشاوره کلا کسی نمی تونه بی خیالش خودم یه کاریش می کنم
واقعا.....
من نفهمیدم علت خودکشیتون چی بود ؟ چرا میخواستین خودکشی کنین ؟؟
سلام عزیزم
ببین عزیزم قبل از هر چیز این نکته رو از من داشته باش:وقتی خدا خودش میگه از شاهرگ به شما نزدیکترم دیگه چرا متوسل بشیم به دعا نویس و فلانعزیزم دنبال هر چیزی که هستی از خودش بخواه و واسطه نیار بین خودتوخدا:43::43:
و اما در مورد مشکلت نظر کارشناسی که نمیتونم بدم ولی چند نکته واست مینویسم
1:در مورد حرکاتی که مثال زدی:ببین عزیزم هر کدوم از آدما فکرشون رو یک مساله زوم میشه.مثلا خود من اگه مردا با لبخند باهام حرف بزنن چون رو این موضوع زوم دارم و به چشم میادخیلی واسه خودم بزرگش میکنم و ناراحت میشم یعنی من رو این مطلب تمرکز دارم و ممکنه اصلا حرکت دست آدما جلب توجه نکنه واسم.حالا تمرکز شما رو حرکات دست آدماست و شاید مثلا لبخند آدما به چشمت نیادو این موضوع رو واسه خودت بزرگ میکنی
2:در مورد جذابیتت:اول باید بگی افرادی که جذب شما میشن مذکر هستن با مونث؟تو چه گروه سنی هستن؟چه افکار و عقایدی دارن؟
معمولا جدابیت یک ویژگی همه پسنده و هرکسی دوست داره جذاب باشه.حالا اگه این جذابیت برای شما به گونه ای است که فکرتو مشغول کرده باید بشینی و تک تک رفتارهاتو بررسی کنی,حرف زدنت,نشستن برخاستن,خندیدن و.......شاید یکی از این رفتارها در شما بیشتر از سایرین خودشو نشون میده و باعث جذب اطرافیان میشه.
3:شاید واقعا آدم جذاب و دوسداشتنی باشی,نعمتی که خدا به هرکسی نمیده:43:
4:لطفا در مورد اخلاق و رفتار و ظاهرتون بیشتر توضیح بدین و سوالات نکته 2 رو هم جواب بدین:43:
ممنون
گفتم که جواب نمی گرفتم بی خیال شدم کلا از طرف خدا امیدی ندارم برای حل مشکلم
نه ابجی مشکل من جذابیت این جور چیزا نیست این یه مورد از مشکلام بود من که تو جمع دخترا نبودم تا حالا که نشده
ولی مذکر 30.40 هم داشتم در ظاهر که مسلمون هستند
بد نیست
ببین ابجی شما کلا بی خیال این چیزایی که نوشتم .نادیده بگیر ارسال های قبلیم رو کلی نوشتم
یه فیلم از همین شبکه های ایران خودمون شبکه 1 اسم سریال یادم نیست دیدی که؟
مرده چشم برزخی بهش پیوند زده بودن بعضی حقایق رو می دید دیدی چقد اذیت می شد روش کنترل نداشت؟
حالا شما مشکلا منو مثل این مرده بدون به نظرت چیکار کنم؟
ممنون بالاخره یکی پیدا شد یه نظر منطقی بده
- - - Updated - - -
نمی تونستم برم مدرسه بهم فشار می اوردن از رئییس مدرسه بگیر تا خانواده که خانواده مشکلاتمم می دونستن و قبول هم داشتن ولی می گفتن باید بری دیپلمت رو بگیری جدی نمی گرفتن مشکلا رو منم تحملم لبریز شده بود فشار هم روم زیاد بود
هر کیم می گه توهم زدم میریضم اگه راه حل ارائه بده جزئیات +شاهد معلم پرورشی که دیگه جایی واسه حرف نمونه واسش می یارم
سلام .تا حالا خواستی با مشکلت کنار بیای؟ یعنی به جای اینکه فکر حل کردنش باشی فکر کنار آمدن باهاش باشی. شاید اینجوری به مرور کمتر اذیتت کنه و اصلا شاید حل بشه.
دوباره سلام.امیدوارم حالت بهتر باشد. نگفتم نادیده بگیرش گفتم باهاش کنار بیای. امکانش نیست بیشتر راجع به مسئله ات توضیح دهی؟ این مسئله چگونه باعث به لرزش افتادن دستات شده اند؟
سلام;الان کل تاپیک رو خوندم.من روانشناس نیستم برای مشکلت هم فکر میکنم به یک متخصص نیاز داری تا یک روانشناس.فعلا به عنوان یه فرد عادی میخوام باهات صحبت کنم.یعنی شما میخوای بگی که به طور ناخودآگاه روی ذهن بقیه کنترل داری؟قدرت ما ورا طبیعی؟