-
سلام بهار جان
من خودم با پسری نامزد کردم که 6 سال از خودم کوچکتره و بسیار هم راضی هستم،
و برای کمک به تصمیم شما ذکر چند نکته رو لازم میدونم:
1.تحصیلات من فوق لیسانس و ایشون لیسانس هستن اما از نظر کتابخوانی و معلومات بسیار از من سر هستن و همین بود که منو جذب ایشون رد.
2.خانواده هامون خیلی تفاوت فرهنگی و مذهبی و مالی ندارن.
3.شغل ایشون بازاری و آزاد نیست و من ایشونو با افتخار به دوستان و همکلاسی ها و خانوادم معرفی کردم.
من کامنت های دوستان رو خوندم و پاسخ های شما رو هم خوندم به نظر من نباید قوانین رو به همه چیز تعمیم داد و مثلا گفت که اگر سن دختر از پسر بیشتر هست این ازدواج به حتم خیلی مشکل خواهد داشت،
من خودم خواستگار زیاد داشتم هیچ کدوم با من عجین نمیشدن،همه ایرادی داشتن که به چشمم می آمد تا اینکه همسرم رو در جمع خاصی دیدم و ماه ها با او و اندیشه هایش نشست و برخاست و گفتگو داشتم،شیفته شخصیت و اندیشه اش شدم،اوایل خودم از این مسئله سن رنج میکشیدم و امتناع میکردم از این ازدواج،اما به مرور زمان و شناخت بیشتر،مسئله سن برای من کمرنگ شد چرا که حتی بسیاری از رفتارهای ایشون از من پخته تره و من خودم رو بچه تر میدونم
خیلی جاها ایشون راهنمایی میکنن و همیشه هم راهنماییشون کارسازه
من الان بدون اجازه و راهنمایی و مشورت همسرم هیچ کاری انجام نمیدم چون هم پخته و فهیم و عاقله هم متین و مدبر و مهربانه و با دلسوزی همیشه منو راهنمایی میکنه
پیشنهاد من به شما اینه که :
اولا خودتون با احساس و منطقتون کنار بیایید
دوما حتما مدت نامزدی یا اشنایی رو بیشتر کنید تا بتونید تمام موارد اختلاف سنی رو بررسی کنید و در نظر داشته باشید
سوما نا امید نباشید و به خدا توکل کنید بهار جان انشالله آنچه صلاح است پیش رویتان قرار میدهد
پاینده باشید
مهتاب:72:
-
مهتاب اسمان ممنون از راهنمایی و توجهتون،تبریک میگم باین خوشبختی و انتخاب درستتون امیدوارم سالهای سال کنار هم با آرامش زندگی کنید بله همیشه موارد استثنا هست و نمیشه هیچ قانون کلی برای یک مسئله صادر کرد،قضیه من تمام شده هست و خوب من جواب منفی دادم و دیگه هم بهش فکر نکردم چون من نمی تونستم مثل شما با افتخار ایشون رو به دوستام معرفی کنم وترس از آینده ممکن بود بعد ها هم تو زندگیم تاثیر منفی بزاره بنابراین ترجیح دادم ریسک نکنم.
-
کسانی که قبل از ازدواج فکر میکنند خیلی با هم خوشبخت میشن و ... بعد از ازدواج کلی به مشکل بر میخورن ، شما که دارید از الان میبینید که ممکنه چه مشکلاتی یر راهتون قرار بگیره ، همین مشکلات رو 10 برابر کنید ، ببینید چی پیش میاد .
همیشه قبل از ازدواج به نشانه ها توجه کنید ، تمام نشانه ها رو 10 برابر بزرگتر فرض کنید تا بتونید ببینید که در زندگی مشترک چقدر خودشون رو نشون میدن .
-
خودم تجربه ای ندارم ، اما نمونه ای مشابه در خانواده بود که بعد از 10 سال زندگی به طلاق کشید !
خانم کم کم جذابیت جنسی و توانایی جنسی رو از دست میده در صورتی که با مردی روبه رو هست که 6 سال از خودش کوچکتره نیاز داره به یک همراه خوب و سره حال ! این وسط زن خیلی سختی میکشه و دائم در این فکره که نکنه همسرش ازش زده بشه ، نکنه بره سمته یکی دیگه و .
شما شک نکنید به مشکل میخورید ، اصلا بحثه تعمیم به همه نیست .
این ازدواج ریسک خیلی بالایی داره ، خانمی هم که گفته بودن این کارو کردن و راضی هستن ایشالا که همیشه راضی باشین ولی شما هنوز نامزد هستین امید وارم 5 سال دیگه هم همین نظرو داشته باشین .
هرچند که همیشه استثنا وجود داره !