-
سلام atefeh جان
من هم مشکل تو را تا اندازه ای داشتم مشاورم گفت : تمرین کن اشتباهات و شکستهایت را بپذیر و به خودت بگو همین اشتباهات من را مثلا 5 سال دیگه به جایگاه خیلی بالاتری میرسونه و سعی کن نقاط مثبتشان را ببینی هر چه اجازه دهی بیشتر خطا کنی بیشتر یاد میگیری و کم کم اعتماد به نفست بالاتر میره و طوری که یه زمانی میرسه دیگه از اشتباه کردن نمیترسی مثل بقیه آدمها. اگه از حرف زدن تو جمع یا غیر جمع میترسی یا اینکه نمیدانی چی بگی تمرین کن موضوعات را به هم بچسبانی و راجع به گفتگو کردن و قدرت بیان و برقراری ارتباط تحقیق کن و یاد بگیر و از همه مهمتر تمرین کن. همه چیز قابل یادگیری است البته به گفته مشاورم با تمرین. چند جا که هر روز چند بار ببینی یادداشت کن من خطاها و اشتباهاتم را میپذیرم و ... اگر حرفی زدی که نباید میزدی عذرخواهی میکنی چون عذرخواهی باعث میشه کنترل رفتارت را داشته باشی و اگر بررسی کردی دیدی طرف ناراحت شده ولی تو حرف بدی نزدی مثلا یه خاطره تعریف کردی و او یاد بدبختیاش افتاد دلیلی برای عذرخواهی وجود ندارد. گاهی ما فکر میکنیم اشتباهاتمان در ذهن بقیه میماند در صورتی که اینطور نیست اگه ضعیف بمانیم آره ولی وقتی قوی شویم دیگه کسی ضعیف بودنمان را در یاد نخواهد داشت مطمئن باش. به خودت بگو بذار اشتباه کنم چی میشه اگه اسیر کمالگرایی خستی مثلا من باید فلان کار را کامل و درست انجام دهم به خودت بگو این دفعه میخوام معمولیترین کارم را انجام دهم و این را هم به لیست تمرینت اضافه کن.
-
سلام نیلوفر مریم ممنون بابت راهنمایی های خوبت
ببخشید یه مدت نبودم...
بیشتر اینارو دارم انجام میدم...
ولی هنوزم وقتی تو یه جمعی هستم سعی میکنم حرف نزنم...
یا هی میگم کاش هیشکی از من سوالی نپرسه...موقع حرف زدن و جواب دادنم سعی میکنم کوتاهترین جملاتو بکار ببرم که زود خلاص بشم...یا جوابشو به دوستم پاس میدم...
اصن خیلی بده...خودمم میدونم...
کسی ازم چیزی میپرسه قفل میکنم و اصلاً متوجه نمیشم چی میپرسه...رنگم میپره و دستام یخ میکنه و...
مخصوصاً در مقابل جنس مخالف...با دخترا راحتترم...
همیشه گند میزنم...جدیداً زودم عصبی میشم...
:(