-
جناب فرهنگ 27 با سوال شما موافقم در مورد اظهارات متناقض خانم شیرازی. اما با یک مساله این سایت مشکل اساسی دارم. اون هم همین مساله هست که اگر روی نام هر فرد کلیک کنید میتوانید همه مطالبی که او در این سایت گذاشته را ببینید. فکر میکنم این نقض کامل حریم شخصی افراد هست. ممکنه من چند مشکل مختلف داشته باشم و در زمانهای مختلف اینجا مطرح کنم. درسته که نامها مستعار هست ولی متن داستانها و سرگذشتها میتونه نشانه باشه. براحتی میشه یک فرد را با جریانهای مختلفش اینجا دید. فکر میکنم این امکان حتمن باید از طرف مدیران سایت برداشته بشه و دست کم برای خود فرد قابل دیدن باشه!
-
20 - شما مسئول و پاسخگوی درج اطلاعات خصوصی خود در انجمن های علنی تالار هستید، و برای غیر علنی کردن تاپیک خود نیاز به حق اشتراک انجمن آزاد دارید، که در این صورت تاپیک شما به انجمن خصوصی منتقل می شود.
با توجه به اینکه ساختار تالارهای گفتگو به صورت عمومی بوده و به صورت تعاملی هست، لذا همه اعضاء در تعامل با پست شما و بر اساس آن اقدام به پاسخگویی می کنند،و همه افراد حتی آشنایان شما ممكن است این مطالب را مشاهده كنند، همچنین گاهی موضوع مطرح شده از طرف شما منجر به ایجاد پستهای زیادی می شود، لذا مدیران تالار به لحاظ احترام به همه اعضاء نمی توانند، به صورت یکجانبه اقدام به حذف پست یا موضوع شما کنند، چرا که ممکن است کل موضوع یا پستهای دیگر ناقص گردند. لذا قبل از اینکه پستی ارسال کنید، مطمئن شوید که به هیچ وجه از ارسال آن پیشیمان نخواهید شد.
تبصره بسیار مهم و اما اگر از وجود تاپیک خود در فضای عمومی و رایگان تالار همدردی پشیمان شوید صرفا با پرداخت حق اشتراک انجمن آزاد ، سئوال شما به انجمن آرشیو تاپیک های خصوصی منتقل خواهد شد و پس از آن صرفا خود شما در صورتی که عضو انجمن آزاد باشید می توانید آن را مطالعه کنید.
درضمن در سایر تالارها هم امکان دسترسی به پست ها و موضوعات گذشته کاربران
وجود داره مگر اینکه عضو نباشی.
-
با سلام خدمت آقاي فرهنگ عزيز
من نمي خواستم تا چند روز آينده تا موقعي كه نتيجه نگرفتم چيزي اينجا بنويسم خيلي دوست داشتم بعدا نتيجه اي رو كه گرفتم به گوش آقاي احمد برسونم ولي الان مي گم
آقاي فرهنگ عزيز اگر توجه كرده باشين و متن منو توي تاپيك rain bow خونده باشين عرض كردم متاسفانه يا خوشبختانه ايشون حرفاشونو توسط واسط به من مي گفتن كه باعث سوء تفاهم زيادي شده بود و من فكر مي كردم كه اصلا از نظر عقايد و مسائل مذهبي عين هم نيستيم و ايشون خيلي سختگير تر از اين حرفا هستن كه مي خوان منو چادري كنن و من جواب رد به ايشون دادم ولي بعد كه خودشون مستقيم با من حرف زدن از عقايد و خيلي چيزاي ديگه صحبت كردن ديدم تقريبا شبيه خودم هستن (البته مسائل كلي ) و قرار بر اين شد ك مسائل جزئي تر كه شما زحمت كشيدين و تاپيك گذاشتين باشه براي اون جلسات كه ممنون از راهنماييتون . جواب من فعلا نه مثبت نه منفي كه بر مي گرده به خانواده ايشون و صحبتهاي ماها .
در ضمن سر كار هم نبودين ولي گفتن مسائلو كلي بيام بگم اينجا تو تاپيك خودم كه شايد يه راهنمايي باشه براي ديگرون كه عين همين اتفاق داره براي برادر گلمون هست من مجبور شدم وارد جزئيات بشم .
در صورتي ايشون با مشكل برخورد مي كنه كه از نظر طبقاتي و فرهنگي مذهبي خيلي خيلي با هم فرق كنن . و براتون اونجا پيام گذاشتم
ممنون و ببخشيد كه باعث سوء تفاهم شدم :43:
- - - Updated - - -
و مطمئنن من در چند روز آينده به كمك شما دوست عزيز و برادر عزيز حتما نياز پيدا خواهم كرد ممنون مي شم كمكم كنين
-
سلام مجدد دوستاي عزيز
خواستگاري انجام شد و من يه كت و شلوار با شال پوشيده بودم وقتي رفتيم توي اتاق كه حرف بزنيم نظرشون رو بايت تيپم پرسيدم (مي خواستم ببينم عقيدش چيه) كه گفتند گفتند پوششم بايد بيشتر باشه :47:.
خلاصه كلي صحبت كرديم در مورد مسئله حجاب و ايشون خواستن فقط در حد عرف رعايت كنم
بعد كه رفتن با خانواده مشورت كردم وشرط اين آقا رو گفتم و مطمئن بودم جواب اونا نه هست ولي در كمال ناباوري جواب همه مثبت بود و گفتن زندگي خودته و اون حق داره از زنش اينو بخواد و چه اشكال داره كه تو رعايت كني البته خانواده خوبي بودن .:43:
الان 3 روزه كه من با حجاب مي يام سر كا سختم نيست اصلا و لي ديشب كه بيرون بودم سختم بود كه موهام تو باشه و لي يه كم بيرون بود موندم سر دوراهي كه چه كنم ؟
ازشون خواستم 10 روز به من مهلت بدن فكر كنم و من تصميم گرفتم اين چند روز خودمو امتحان كنم
به نظرتون كار درستي مي كنم ؟؟ ممنون
- - - Updated - - -
سلام مجدد دوستاي عزيز
خواستگاري انجام شد و من يه كت و شلوار با شال پوشيده بودم وقتي رفتيم توي اتاق كه حرف بزنيم نظرشون رو بايت تيپم پرسيدم (مي خواستم ببينم عقيدش چيه) كه گفتند گفتند پوششم بايد بيشتر باشه :47:.
خلاصه كلي صحبت كرديم در مورد مسئله حجاب و ايشون خواستن فقط در حد عرف رعايت كنم
بعد كه رفتن با خانواده مشورت كردم وشرط اين آقا رو گفتم و مطمئن بودم جواب اونا نه هست ولي در كمال ناباوري جواب همه مثبت بود و گفتن زندگي خودته و اون حق داره از زنش اينو بخواد و چه اشكال داره كه تو رعايت كني البته خانواده خوبي بودن .:43:
الان 3 روزه كه من با حجاب مي يام سر كا سختم نيست اصلا و لي ديشب كه بيرون بودم سختم بود كه موهام تو باشه و لي يه كم بيرون بود موندم سر دوراهي كه چه كنم ؟
ازشون خواستم 10 روز به من مهلت بدن فكر كنم و من تصميم گرفتم اين چند روز خودمو امتحان كنم
به نظرتون كار درستي مي كنم ؟؟ ممنون
-
كسي نيست راهنمايي كنه منو ؟
-
سلام خانمی شما شدیدا دودل به نظر میاید. ببینید دوست من چون من به عینه این جور ازدواجهارو در اطرافیانم دیدم خواستم نظر بدم باز تصمیم با خود شماست. اختلاف مذهبی باعث اختلاف تو خیلی چیزها می شه چون دیدگاهها فرق داره. من خودم واسم سخته چیزی رو تحمیل شده قبول کنم. الان شاید واستون مسئله نباشه بگید خوب یه مو گذاشتن و رعایته حجابه ولی بعدها مشکلات و اختلاف سلیقه بیشتر می شه. قرار نیست ایشون الان به شما چیزی بگن که شما جواب منفی بدین پس محتاطانه عمل خواهند کرد و خواهند گفت باشه واسم مسئله ای نیست ولی وقتی اسمتون تو شناسنامش رفت دیگه رو عقایدشون محکم تر می شن. من این رو به عینه دیدم که خانمش رو به خاطر عقایدش عوض کرده ولی خانمش اصلا راضی نبوده ولی دیگه کار از کار گذشته. پس خوب سبک سنگین کنید شما دو تا کبوتر عاشق نیستد که بگید به خاطر دوست داشتنم پا رو عقایدم می زارم این یه خواستگاری سنتی پس واستون سخت می شه بعدها.
-
لاله جان خودت باید تصمیم بگیری
تمام خواسته ها و معیارهای خودت رو از ازدواج بنویس
تمام خواسته ها و معیارهای خواستگارت هم بگو بهت بگه و بنویس
نکات مثبت و نکات منفی خودت رو و اون آقا رو بنویس
من اگه جای تو بودم نظرش رو در مورد پوششم نمیپرسیدم و اگه حرفی میزد بهش میگفتم که من پوششم و حجابم دراین حده میتونستی اون رو امتحان کنی
یکی از اقوام ما با یه آقائی ازدواج کرد که خیلی حجاب براشون مهم بود اوایل آقا پسر قبول کرده بودن که این دختر با مانتو باشن بعدها یواش یواش سختگیر تر شده بودن چادر و ... و این فامیل ما به مادر من گفته بود تو فکر اینم که ازش جدا شم با وجود دو بچه ... گاهی نه برعکس خیلی ها اوایل سختگیر هستند ولی یواش یواش شناختشون نسبت به طرفشون نسبت به اطرافیان و فامیلهای همسرشون و ... آشنا بشن و خیالشون راحت میشه دیگه اون سختگیری اولیه را نمیکنن تقریبا مثل همسر من که حتی بهم گفته بود تنهائی دوست ندارم بری مهمونی یا پیش دوستات هرجا خواستی بری با هم میریم و ... ولی آلان خودش پیشنهاد میده گاهی حتی نمیذاشت خونه خواهرم هم تنهائی برم ولی الان دیگه اینطوری نیست کاملا عوض شده چون شناختش بیشتر شده
- - - Updated - - -
باز هم بهتره که بیشتر فکر کنی و بیشتر طرفت رو بشناسی و یا مشاور قبل از ازدواج برید با هم همه این کار ها رو بکن بعد بگو آره یا نه طی این ده روزی که وقت داری این کارها رو انجام بده عجله نکن
بزرگترین تصمیم زندگیت هست و بزرگترین تغییر در زندگیت هست
-
ممنون از راهنماييتون راستش خودم تنهايي رفتم مشاوره و پيشنهاد دادن كه اين اقا رو ببرم تا باهاشون حرف بزنه ببينه چه جور ادمي هست از لحاظ مذهب .
مشاور گفت اينطور كه تو از خصوصياتش مي گي خودش مشكل نداره ولي خانوادش ممكنه تاثير داشته باشن روش اخه يزدي هستن :203:
حالا چند تا سوال برام پيش اومده
1- من چند روزه با حجاب مي رم سر كار تا ببينم سختم هست يا نه آيا اينو ادامه بدم ؟
2- خودم زنگ بزنم بهشون و بگم بريم مشاوره يا بذارم خودش زنگ بزنه ؟
3- من خيلي از خانوادش مي ترسم شايد خيلي براي خودم بزرگش كردم .ايشون از من خواستن كه جلوي شوهر خواهرم هم روسري سر كنم سختمه نمي دونم چه كاركنم ؟
ممنون اگر جواب بدين
-
من فکر میکنم دلیلی که شما ردش نکردید علی رغم اختلاف عقیدتی اینه که میگید سه سال شما را میخواسته و عاشقتونه و در اصل میترسید دیگه در آینده چنین کیسی گیرتون نیاد که اینقدر دوستتون داشته باشه. وگرنه خودتون واقفید به اختلافی که دارید و میدونید نمیتونید باهاش کنار بیایید. اینکه کت و شلوار را قبول نداره اون هم تو خونه خودتون جلو خونواده خودتون به نظرم واسه شمایی که روسری سر نمیکنی جلو شوهر خواهرت سخته. به نظرم اصلا معنی نمیده یک کسی که با حجاب مانتو و بیرون بودن مو راحته یه دفعه بیاد و چادری بشه! نمیتونه دووم بیاره این وضعیت مگه با نارضایتی درونی
-
سلام دوست عزيز
دلايل ديگه اي كه من به ايشون جواد رد نمي دم فعلا اينه كه ايشون با خانوادشون فرق داره البته نكته اي كه شما هم گفتي درسته البته من خودم هم كلا به عنوان همكار هميشه ستايشش مي كردم و مي گفتم خوش به حال زنش خوشبخت ترين ادم روي زمينه با اين شخصيت با اين احترام بااين ادب :104:
و اما دلايل زير كه منو دودل كرده
1- ايشون آهنگ ( همه نوع گوش مي ده)
2- ماهواره همه چي نگاه مي كنه
3- سنتور مي زنه و هر از گاهي توي كنسرتها سنتور مي زنه
4- با ايمان با شخصيت ساااااااااااااااااااااااا اااااااااالم و با ادب
من فكر مي كنم ايشون بين خانواده سنتي و خودشون گير كرده البته كار خودشو مي كنه هميشه و معمولا خانواده بهشون احترام مي زاره( مشاور هم موافق بود)
همه چي با رفتن به مشاوره حل مي شه و لي نمي دونم بزارم خودش زنگ بزنه بهش بگم بريم يا خودم زنگ بزنم بگم ؟؟
بازم ممنون