ببین به هر شکلی شما با این خانم آشنا شدی ، علت اولیه هم مسائل کاری و درسی بوده ، تا این جا خیلی هم خوب .
به نظرم اولین اشتباهت این بوده که این مسائل درسی و کمک کردن ها از حالت نرمالش خارج شده و شما 4 ماه دایم با ایشون در ارتباط بودی .
من هم همسنه شما ، هم دانشجو هستم ، خیلی وقت ها هم شده از دخترهای دانشگاه میرم کمک میگیرم و اون ها هم کمک میکنن ، منم تشکر میکنم و تمام ، اما این که شما 4 ماه داشتین به هم کمک میکردین دیگه اسمش یه دوستی ساده و کمک کردن نیست .
اما تو این 4 ماه شما فکر میکردی داری با یک دختر مجرد حرف میزنی اما این خانم در حالی که متاهل بوده حرفی نزده و به این رابطه ی اشتباه ادامه داده .
چه دلیلی داشته که ایشون هم اول آشنایی به شما اعلام نکرده که شوهر داره ؟
اگر روز اول اینو میگفت آیا تو بازم به این شکل بهش وابسته میشدی ؟
این خانم با این کارش و نگفتن واقعیت هم به شوهرش خیانت کرده هم در حق تو نامردی کردی و تو رو به خودش نزدیک کرده .
اصلا ما چشممون رو واسه این 4 ماه میبندیم !! شتر دیدی ندیدی !
اما شما بعد از 4 ماه به این خانم گفتی که احساس میکنی شاید به درد هم بخورین و میخوای رابطه ی صمیمی تر داشته باشی و ازدواج کنید !
وایشون هم قبول کرده ! این خانم رسما تو رو بازی داده و با احساساتت بازی کرده ، تو رسما گفتی رابطه ی صمیمی به عنوان آشنایی برای ازدواج در حالی که این خانم ازدواج کرده بوده و شوهر داشته اما به پیشنهاد تو پاسخ مثبت داده !!!
دیگه اینجا چه توجیهی داشته کارش ؟ ما گفتیم اون 4 ماه اول دوست عادی و ازش گذشتیم ! ولی دیگه اینجا چی ؟!!
با عرض معذرت ولی این خانم خیلی زرنگ تشریف دارن ! بزرگ ترین نامردی رو در حق تو کرده اما اصلا حواست نیست و میگی به سلامتش اطمینان داری !
اون تو رو بازی داده ، با احساس تو بازی کرده ، حالا خیانتش به شوهر به کنار !
و حالا بعداز 2 ماه که باهات صمیمی شده و حرفای قشنگ بینتون گفته شده و وابسته شدی بهت گفته شوهر داره !!
دوست من چشماتو وا کن بدجور سرت کلاه رفته و هنوز هم حواست نیست .
به خدا من خودم گول یه دختر رو خوردم و دقیقا زمانی که فکر میکردم بهش وابسته شدم بهم از گذشته و مشکلاتش گفت !!! این یه راهکار جدیده بعضی از دخترا شده !
میدونن اگه اولش مسائل زندگیشون رو بگن پسره میره ، واسه همین اول وابستش میکنن بعد میگن تا طرف به خاطره احساسش بگذره .
امیدوارم به خودت بیای .