-
RE: زمان ابراز علاقه
سلام
شما مسئول ناراحتی احتمالی خواهرش نیستید، و نباید نگران این موضوع باشید. این حق هر کسی هست که انتخاب خودش را داشته باشد. همانطور که خواهر ایشون حق چنین انتخابی (رد یا قبول کسی ) را دارد.
همچنین شما چه کار به جو حاکم و انتظار دیگران دارید(گرچه گمان نمی کنم کسی چنین انتظاری از شما داشته باشه).
بدترین حالت که ممکن است پیش بیاید اینه که بگویند صبر کن تا خواهر بزرگتر ازدواج کنه....
به نظرم به جای این گمانه زنی ها و حدس و خیالات، بهتر است مسئله را به واقعیت بکشانی تا خانواده ات نیز راهنمایی کنند.
-
تو از چی نگرانی؟نگران اینی که از دستش بدی؟این که تا خواهرش ازدواج نکرده منتفیه.اما اگه می خوای زودتر تکلیفت معلوم بشه اون یه چیز دیگست.به نظر من تو که تا الان صبر کردی یه مدت دیگه ام صبر کن تا خواهرش ازدواج کنه بعد پیشنهادتو بده تا بین این دو خواهرم حس برتری طلبی و کل کل راه نیفته.در ضمن تو می خوای با اونا زندگی کنی اگه احتمال می دی که خواهرش ناراحت میشه دست نگه دار این به نفع خودته.موفق باشی
-
خوب یک مدتی با هم نامزد میکنین تا برای خواهر ایشون خواستگار بیاد اگرم نیومد مشکلی نداره شما سعی خودتونو کردین در ضمن اگه خواهر خوبی باشه از ازدواج خواهر کوچیکش خوشحال هم میشه چرا ناراحت بشه ؟
-
راستی من یادم رفت که بگم خواهر کوچیکه من از خواهر بزرگترم زودتر ازدواج کرد هیچکس هم ناراحت نشد و اعتراضی نداشت.