-
آقای محترم بگذار رک و راست بگویم : یک نفر شما را سرکار گذاشته است اساسی !!!!!
اصولا چت برای سرکار گذاشتن مردم و وقت کشی کاربرد دارد. پس حرف آن طرف درست بوده است. شما زیادی این مساله را جدی گرفته اید.
باور کن بعضی ها از این کار لذت می برند. زمانی که هنوز چت نیامده بود از طریق مزاحمت تلفنی این کار را می کردند. یک شماره را همین جوری می گرفتند و اگر جوانی جواب می داد ماجرا آغاز می شد!!
حالا همه چیز مدرن شده است و از طریق چت این کار را می کنند.
انگیزه شان هم می تواند انتقام گیری از مردم باشد ، خالی کردن عقده های درونی از طریق اذیت کردن دیگران و ....
بله آقای محترم. این چیزها را جدی نگیر!
-
وای چقدراحساساتی هستیدبایه چت عاشق شدید
چشمهاتون روبازکنیدواقع بین باشیدوهمینطوری وبراحتی به کسی اعتمادنکنیدودل نبندید ازدواج انتخاب یک نفربرای یه عمرزندگیست ومثل پیراهن نیست که هروقت دلت خواست عوضش کنی بلکه بایدچشمهاتوبازکنی بعدتصمیم بگیری احساساتی تصمیم نگیریدوواقع بینانه به موضوع فکرکنیدواین همه خودتون رودرگیرنکنید
-
سلام
من ميدونم شما واسه حس تنهايي اينكارو كرديد اما اگر فكر كنيد ميبينيد اين كار شمارو تنهاتر كرده.
بهتره سري به تالار روابط دخترو پسر بزنيد ببينيد چه كساني گرفتار اين ماجرا هستند.
همه ما آدما فكر ميكنيم مورد ما با بقيه فرق داره اما خدا بارها تو قرآن گفته از سر گذشت پيشينيان درس بگيريد.
خداكنه همه ما بتونيم از تجربه اطرافيان استفاده كنيم نه اينكه خودمون همه چيزوتجربه كنيم.
بهتره راهتونو براي رسيدن به يك همسر خوب وشايسته تغيير بديد و از راه درست وصحيح كه كمتر آسيب ببينيد وارد مساله ازدواج بشيد.
اميدوارم خدا از شما بگيرد هر آنچه خدارا از شما ميگيرد...
-
نه اینجوری ها هم نیست من تمم زندگیش امارشو دارم
اوایل خیلی خوب بود
فقط میدونم یه ناراحتی واسش پیش اومد که اینکار کرد
شده بودم محرم اسرارش
-
سلام
اين صحبتها مال دكتر فرهنگه.
زليخا درها را بست وپرده ها راكشيد وكليد را قورت داد تا يوسف نتواند فرار كند.يوسف ميدويد براي فرار از گناه وزليخا ميدويد براي انجام گناه...
شما كه از يوسف قوي تر نيستي.پس از گناه وشرايط گناه دوري كن تا به خطا نروي.
موفق باشيد