نوشته اصلی توسط
نوپو
به سوال های زیر جواب بده :
1- آیا شما نسبت به همه همین طور هستید؟ یعنی گاهی حوصله ندارید عزیزانتان کنارتان باشد و اوقات تلخی می کنید؟
وقتی اینطوری میشم نسبت به همه تقریبا اره اینطوریم ینی تلفن دوستامم جواب نمیدم ولی قبل ازدواج اینطوری نبودم. کلا یکمی بی احساس بودم البته.
2- چه طور ازدواج کردید؟ توضیح دهید چه طور آشنا شدید ، چه مدت صرف شناخت هم کردید.
سنتی و ظرف دو سه جلسه خواستگاری و یه مشاوره قبل ازدواج که هنوز مرحله شناخت کامل نشد ولی من تجربه نداشتم و همه هم گفتن بعد عقد خوب میشه
3- آیا قبل از ازدواج رابطه دوستی با پسری داشتید ؟
نه هیچ رابطه ای نداشتم البته توی نت چت میکردم ولی دلبستگی نداشتم به هیچکی. خواستگار داشتم که شرایطش بهتر باشه ولی خانواده قبول نمیکردن خصوصا مادرم و شاید هم علاقه کم و بیشی داشتم بهشون ولی ... البته نمیخوام بهشون فکر کنم.
4- آیا از زندگی خانوادگی خود رضایت داشتید و رابطه خوب و صمیمی با خانواده به خصوص پدر و مادرتان داشتید؟
نه اصلا رضایت نداشتم چون خیلی محدود بودم و رابطم با مادرم صمیمی و با برادرام زیاد صمیمی نیست. معمولی هستیم از نظر احساس و صمیمیت و حتی کم تر از معمولی
5- آیا شما به اجبار ازدواج کردید یا به میل خودتان بله گفتید؟
به میل نبود اجبار محض هم نبود . ولی بیشتر حالت این بود که قانعم کردن
6- آیا هدفی داشتید یا کاری می خواستید انجام دهید که حالا با ازدواج دیگر نمی توانید به آن هدف یا کار برسید؟
آره دوست داشتم تنها زندگی کنم و یه خونه مستقل داشته باشم ولی ...
7- آیا شما کتاب ها و وبلاگ های عاشقانه را می خوانید؟ اگر بله چه قدر و آیا روی شما تاثیر داشته است؟
کتاب عاشقانه فیلم عاشقانه و بعضا سکسی زیاد میدیدم چون خونه تنها بودم و فیلم هم توی خونه بود مال داداشم و منم میدیدم. شاید تاثیر بذاره و داشته نمیدونم.
8- آیا همسرتان را با کسی دیگر مقایسه می کنید؟ از نظر تیپ و ظاهر آره ولی کلا نه
9- رابطه شما در مدرسه چگونه بود؟ آیا افت تحصیلی داشتید ؟ آیا با بچه ها یا معلمان مشکلی داشتید؟ آیا در جمع همسالان خود به خوبی پذیرفته می شدید؟ در مدرسه افت تحصیلی نداشتم ولی کلا پرخواب بودم با معملا رابطم خوب بود دوستای صمیمی چند تایی داشتم ولی سخت با کسی صمیمی میشم و وقتی دوستام راحت بهم میگن عزیزم و .. من نمیدونم چی بگم.
لطفا به سوال های من با دقت جواب دهید. :72: