-
سلام به شما
اینطور که مشخصه همسر شما رو چیزی ازار میده.
من توصیه ام به شما اینه که به هیچ عنوان باهاش دهن به دهن نشید.حداقل به خاطر بچه تون.چرا که اگر پاسخی در مقابل فحشی داده نشه دعوا ادامه پیدا نمیکنه که به دنبالش فرزند شما هم بخواد یاد بگیره.
شما کلا بدیهای همسرت رو فراموش کن.خودت شروع به محبت و ابراز علاقه کن .ازش انتقاد نکن.از زیبایی و چهره و منش و و... تعریف کن..به طوریکه حس اعتماد به نفس در اون قوی بشه
زنها با محبت و 4 تا قربون صدقه رفتن همسراشون واقعا مثل موم میشن تو دست همسراشون.
و یه نکته دیگه اینکه من فکر میکنم شما تمایل داری همسرت رو خیلی بیشتر از انچه که مقصر هست جلوه بدی.مثل همین جریان با سرعت رانندگی کردن شما.گاز و کلاچ و ترمز زیر پای شماست.
شما باید انقدر به اقتدار رسیده باشی که بعد از 11 سال زندگی بتونی اعصاب خودت رو کنترل کنی و من از صحبتهای شما حس نمیکنم ادم خونسردی باشید.
البته درک میکنم و حق میدم که فشارهای زندگی مشترک شما رو کم صبر کرده ولی شما باید و باید تمام تلاشت رو به کار بگیری.
ما الان در زندگی شما نیستیم.یه زمانایی یه حرفهایی ممکنه به طرف مقابلمون بزنیم که تا سالها روی دلش بمونه.
مثلا مردها از اینکه زناشون بی غیرتی و ...رو بزنن تو سرشون بدشون میاد و معمولا نمیتونن فراموش کنن.و زنها مثلا از اینکه همسراشون اونا رو با زن دیگه ای مقایسه کنه و یا ایراد از فیزیک خانومش بگیره بدشون میاد.
اما یک مسئله اصلی اینه که شما با ایشون روابط زناشویی پر هیجان و سالمی ندارید و همین یکی از مشکلات اصلی شماست.
قوانین تالار اجازه نمیده درباره این موضوع بیشتر صحبت کرد ولی در این زمینه لازمه همسرتون از نطز یک متخصص بررسی بشه.و شما هم در این زمینه مهارتهاتون رو ببرید بالا.
معمولا خانومهایی امتناع میکنن که خودشون لذت خاصی نمیبرن.
خیلی وقتها وقتی این مشکل حل بشه مسائل دیگه به دنبالش یا حل میشه و یا حداقل صبر و سعه صدر رو میبره بالا.که در هر صورت اتفاقات خوبی به دنبالش میفته.
و لطفا دیگه هم از این جملات اینچنین استفاده نکنید !!
ممکنه منو از دست بدی و ....خب هرکسه دیگه ای بود با این درگیریهای و این وضعیت جواب بهتری به شما نمیداد.
پس بهتره زمینه ای فراهم نکنیم که بخواهیم جمله ای بشنویم که برامون ناخوشایند باشه
همین جمله شما خودش نشونگر خیلی از مشکلاته.و کاملا مصداق کسیه که داره از بالا به پایین به کسی نگاه میکنه.
واین دیدگاه برای یک زندگی یعنی سم.و حالا شما خودت یه حساب سرانگشتی بکن و ببین چند تا از این جملات به همسرت گفتی...
موفق باشین
- - - Updated - - -
-
لازمه بدونيد بنده با مشاوره دادنم باعث شدم 2 خانم از شوهراشون طلاق نگيرن و زندگي موفق تري براي خود رقم زدن .خانمم هم براي ديگران خوب مشاوره ميده ولي ....
-
ببین ما خیلی حرفا نمیدونیم اما ولی وقتی تو بگی میفهمم چقدر برات مهمه همیشه عمل سخته تو مطرح کن البته گفتم با شرایطشو!! ببین چه جوابی میگیری نه جه جوابی میده پارسیان عزیز اگه احاسم اشتباهه بهم بگو احاس میکنم یا به خاطر شدت ناراحتیت یا اینکه فکذمیکنمی اثر چندانی نداره زیاد راغب گفتگو باهاش نیستی من هم فعلا تا نخواستی نمیگم چه کار کنی گفتگوت بهترین نتیجه میگیره و سعی در حلش میکنه نه صرفا جواب دادن به حرفات.
- - - Updated - - -
که گفتمدادم با درایتی هستید فقط. بعضی وقتا بعضی! ارتباطات حتی با خوبذبودن هردو پیش میاد حتی شاگرد و استادش یا حتی مادر و فرزندمنم
-
با تشكر از مريم 123 . همسرم يك مرد صفته تا زن صفت . حتي دوست داره اقتدار خودش پيش بچه بيشتر از من باشه و دوست داره من زنش باشم تا اينكه شوهرش .در روابط جنسي دوست داره به پاش بيوفتم .اولش هي سعي ميكنه منو منصرف كنه ولي وقتي دست بردار نباشم آنوقت لذتش به اوج ميرسه حتي شديدتر از من . در كل در اين زندگي حتي براي يك درخواست ساده بايد جنگيد.
ميدوني خيلي وقتا بهش پيشنهاد دادم بشينيم با هم صحبت كنيم و مشكلات خودمون را حل كنيم .يا سرباز ميزنه يا ميگه برو بينم بابا حوصله داري يا اينكه سرمشكلات را به خانوادم ختم ميكنه .
ميگه تو بيش از حد رمانتيكي و اين منو آزار ميده .
- - - Updated - - -
حتما پيشنهاداتون را براي زندگي بهتر بكار خواهم بست . نتيجه را درهمين تاپيك اعلام خواهم كرد.
-
ببین الان کاری به گفته یه دفتر بردار تمام گله گی های که ازش داری بنویس حتی اگه بد مطرح کردی هم عیبی نداره. همه رو حتی اونای که مال اون دور دوراست بنویس. و بگو که دوست داشتی چکار کنی بعد پاره کن کارهه ظاهر مشکلیه پارسیمان خواهش دارم بنویستی شده هر وقت وقت کردی. بعد یک هفته بدون در نظر گرفتن حرفها و عکس العمل خانماه در گذشته چه پیش رو. بهترین مردی باش نزدیک به خواسته زنت فک کن با توجه به شنیده های قبلی از خانمت خودت میخوای به خودت. بیست بدی مثلا کنارش که نشستی. چند تا از خوبیاش بهش بگو و بگو بهشون میبالی وقت فراغت تون ب کم من در اختیار اول تو بعد پسرمونم مثلا تو این دو ساعت دوست دارید کجا ببرمتون... باید و به بد اخلاقیات بها نده بیشتر شده به ظاهر فضای شادی ایجاد کن و خواست حرف بزنه به حرفاش گوش کن تلویزیون میبینید سرت بزار رو پاش و.. تا مثلا ده روز قسم نمیخورم اما خیلی اطمینان دارم خواسته هاتو دسته بندی کرده باشی(که به نظرم میتونم کمکت کنم) و مطرح کنی نتیجه مثبتی بگیری
- - - Updated - - -
پارسیمان من حنا هستم اگه مورد خطابم اسمم بیار
-
حنا جان از اينكه منصفانه و صادقانه كمك كردي ممنونم و حتما در جريان كارامون قرار خواهي گرفت .چشم حتما بكارخواهم بست.
-
خواهش میکنم منتظر میمانم خداحافظ:321:خپارسیمان. کاش همه مردا اینقدر پیگیر حل مشکلشون بودن و وقت صرف میکردن که با وجود مشکل باز هم راه راست را به علت توجیح بیخودی خود بیراه نکنن
-
لام خوبید. هر وقت خواستی و شرایط آماده شد خبر کن که اگه تونستیم بگیم که چه حرفای بزنید که ریشه ای مشکلات حل بشه نه اینکه فقط با ب حوصله گی کنارش رد بشید و. پ پاسخ در جهت حل مق. نشده بمونه باید به خط. به خط خاطرات بد فراموش نشده از طریق جفتتونس پاسخ در
جهت حل. و دلجوی از هم. داده بشه
-
من هم کرد هستم می خوام بگم مردای کرد اکثرا مغرورند ابراز محبتشون خیلی کمه و معمولا جلو مردم اصلا زنشون رو نمی بینن ولی خوب شما اگه این رفتار ها رو داری سعی کن دیگه تکرارش نکنی به خانومت ابراز محبت کن و همون که دوستان گفتند از خوبی هاش بگو ولی اجازه نده به خونوات توهین کنه اصلا و ابدا و لزومی نداره برای خونوادش این قدر مایه بزاری اونوقت اون واسه خونوادت شما یه مدل دیگه رفتار کنه حتی اگه دیدی خوب نشد با خودش محکم حرف بزن دلیلی نداره از تو انتظاره داره ولی خودش کار خاصی نمی کنه این جا نمی خوام به قوم خاصی توهین بشه ولی وجدانن اگه زنت کرد بود الان صد دفعه طلاقش داده بودی همیشه پسرای کرد وقتی زن کرد می گیرن شیر می شن وقتی زن فارس می گیرن کلا خرگوش می شن دادش منم مشکلش مثل شماست از توضیحای من بد برداشت نکنید ولی نزارید تو زندگیتون بی بها باشید
-
م امید کارم مشکلت حل شده که خرق در شادی و ما را فراموش کرده باشی
سلا