نوشته اصلی توسط
نوپو
خوب می توانید پیش یک پزشک عمومی بروید و مشکل را توضیح دهید و بخواهید که یک آزمایش کامل برای شما بنویسد. شامل آزمایشات کامل روتین ، اندازه گیری ویتامین ها و ریزمغذی های دیگر خون ، هورمون و هر چیز دیگر که پزشک صلاح بداند. شاید کمبود ریزمغذی یا هر فاکتور خونی دیگری داشته باشید. بعد شما می توانید با توجه به جواب آزمایشات ( هر چه که باشد ) قرص های مکمل تغذیه ای از پزشک دریافت کنید. مثلا من سرگیجه داشت. فکر کردم مرض بدی گرفتم اما با مکمل تجویزی خوب شدم.
بعد شما جواب آزمایش خود را پیش یک متخصص خوب تغذیه ببرید و از او بخواهید با توجه به مشکلاتی که ذکر کردید و جواب آزمایش یک رژیم درمانی مناسب برای شما بنویسد. تغذیه در درمان اکثر اختلالات نقش به سزایی دارد و اکثر اوقات نتیجه خوبی می دهد.
شما می توانید از طب سنتی هم در کنار طب مدرن استفاده کنید. الان بیمارستان های دولتی کیلینیک طب سنتی دارند.
ورزش کردن مرتب می تواند بسیار به شما کمک کند. خیلی زیاد. خود من دوره هایی که مرتب ورزش می کنم کاملا متفاوت با دوره هایی هستم که ورزش مرتب نمی کنم.
مطالب ناراحت کننده و استرس زا ( حتی چیز هایی که فقط برای شما استرس دارد) را کنار بگذارید. فیلم ها ، موسیقی ها ، مطالب و مقالات و ارتباطاتی که برای شما فشار و استرس دارد بسیار آسیب می زند.
دوستانتان نقش به سزایی دارند. باید با کسانی که به شما اعتماد به نفس می دهند و آرامش به شما می دهند و حاضرند با شما فعالیت های مفید انجام دهند رفت و آمد و دوستی کنید. این جور ارتباط ها خیلی تاثیر گذار است.
ارتباط با خانواده هم دیگر گفتن ندارد. بسیار اهمیت دارد. رابطه شما با خانواده تان باید عواطف شما را ارضاء کند و با هم صمیمی باشید.