-
خب شاید یه حکمتی توش بوده که فهمیدی و همین اولش قضیه تموم شد
ولی ازین به بعد دیگه نرو و سعی کن اعتماد کنی
خدا رو شکر که متوجه اشتباهش شد و معذرت خواست
خط قرمزها رو براش مشخص کن فکر نکنه راحت می بخشی
و از امروز به بعد با آرامش سپری کن و خاطرات خوبی بساز از بارداریت. هوای شوهرت رو داشته باش و نیازهاشو همه نیازهاشو جنسی و عاطفی و ... با خوشرویی برطرف کن
بذار به خونه دلگرم باشه
-
به نظر من عليرغم منع دكتر بايد بررسي بكني و ببيني كه ميشه نيازش رو از طرق ديگه ايي بر طرف كرد يا نه .
-
ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻮﻓﻖ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺍﺯﺷﻤﺎ ﺣﺮﻓﺎﺕ ﺍﺭﺍﻣﺶ ﺑﺨﺸﻪ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺗﻮﺍﻳﻦ ﺷﺮﺍﻳﻄﺪﻟﻢ ﺭﻭﺧﺎﻟﻲ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪﻩ ﻣﻦ ﺑﻬﺶ ﻧﮕﻔﺘﻢ ﺑﺨﺸﻴﺪﻣﺶ ﺍﻣﺎﻣﻴﺨﻮﺍﻣﺪﻳﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﻓﻜﺮﻧﻜﻨﻢ
-
عزیزم کار خوبی میکنی که بهش فکر نمیکنی
موضوعات خیلی شیرین تری برای فکر کردن هست الان باید همه چی رو برای ورود مهمون کوچولوتون آماده کنید
-
سلام مجدد
دوستان خوبم من دوباره روحیه ام رو باختم. هنوز در استراحت مطلق هستم. اما نمیتونم اون ناراحتی رو فراموش کنم. از طرفی میخوام دوباره برم گوشی شو چک کنم. اعصابم حسابی بهم ریخته. من با یه بچه تو شکم چه کار باید بکنم؟ چرا واقعا شعورش نرسید که حداقل این دوران این کارو نکنه؟ کمکم کنید. کمکم کنید
-
سلام عزیزم
متاسفم که تو این دوران مجبوری با این مسائل دست و پنجه نرم کنی ولی خوب زندگی هیچکس همیشه بر وفق مراد نیست
بهترین راه حل مبارزه با مشکل پذیرش اون هست
به هر حال همسرتون یه همچین خطایی مرتکب شدن
این مسئله را بپذیرید و فکر نکنید دوران بارداری همه گل و بلبل هست ...
چرا میخواین گوشیشو چک کنید آیا باز موردی پیش اومده یا حرکت مشکوکی دیدین؟
-
با سلام و احترام
امیدوارم مطلب زیر برات کمک کننده باشه.
پیوند زناشویی، شراکتی دو نفره است که سه نفر در این میان نمی گنجد. ظهور بی وفایی به معنای این است که زندگی مشترک از مدتها قبل از هم گسیخته شده است. بنابراین بویژه به زنان توصیه می شود که مسیری مستقل و سختگیرانه را در پیش بگیرند و درصدد باشند که برای همسر بی وفا روشن کنند که به هیچ عنوان این وضعیت را تحمل نمی کنند.
اشتباه نکنید، منظور ما این نیست که با فهمیدن این مساله، داد و فریاد به راه اندازید، همه دوستان و آشنایان را مطلع سازید و یا حتی خانه را ترک کنید بلکه منظور ما این است که به سرعت میدان را برای نفر سوم خالی نکنید. شما علی رغم شکست عاطفی که دیده اید باید بمانید، مشکلات را شناسایی و حل کنید و شخص ثالث را کم کم از زندگی خویش بیرون کنید. اجازه ندهید به همین راحتی زندگی چند ساله تان را از دست داده و همه چیز را رها کنید. اگر لازم دیدید و یا به شدت احساس خشم و عصبانیت کردید، با همسرتان صحبت نکنید اما به وظایف زناشویی خود مانند رسیدگی به امور خانه و فرزندان، آشپزی و.. عمل کنید.
فرآیند بی وفایی دردی غیرقابل تحمل را به افراد وارد می کند اما در صورتی که خودتان را برای آنچه پیش خواهد آمد آماده کنید، نه تنها عذاب کمتری می کشید، بلکه به ازدواجتان فرصت بیشتری برای بهبود و دوام می دهید. یکی از بهترین راهها برای افزایش آمادگی این است که بدانید چه انتظاری داشته باشید؟
برای مثال بعد از چند روز از وقوع این حادثه، وقتی به اندازه کافی توانستید بر اعصاب خود مسلط شوید، مهر سکوت را بشکنید و و در فضای مناسب و در غیاب فرزندانبه طور مفصل با همسرتان صحبت کنید و ببینید چه انگیزه ای باعث بروز این رفتار ناشایست شده است؟ چه کمبودی در زندگی داشته اند؟ از شما چه توقعی داشته اند که نتوانسته اید آن را اجابت کنید؟ فرد جدید چه خلایی از همسر شما را پر می کند ؟و...
در این مرحله همسر خیانت دیده باید سعی کند نیازهای عاطفی را که فردی دیگر برای همسرش برطرف می کند، به شکل بهتری برطرف کند. زن و مرد می توانند ازدواجشان را بازسازی کنند و با برطرف کردن نیازهای یکدیگر، فصل تازه ای از عشق را در زندگی خود برنامه ریزی کنند.
وقتی در نهایت می آموزید مهم ترین نیازهای عاطفی یکدیگر را برطرف کنید، عشق و ازدواجتان نیرومندتر از همیشه می شود. بازگشت به شرایط عادی نیازمند تلاش پایدار و خستگی ناپذیر هر دو همسر است. آنها با عبور از این شرایط سخت به همراه یکدیگر متوجه می شوند که بیشتر از همیشه یکدیگر را دوست دارند. بی وفایی را به عنوان محرکی اصلاح کننده ببینید که در نهایت موجب می شود زوج ها در مورد نیازهای مهم شان کار کنند. وقتی شروع به کار کردن در مورد این نیازها کنید، زندگی مشترک تان همان می شود که همیشه خواهانش بوده اید از طریق ارتباط کلامی شما می توانید اولین گامهای اصلاح رابطه تخریب شده تان را بردارید. توجه داشته باشید که ارتباط کلامی ویژگی اختصاصی انسانهاست. زوجین در قالب کلام، نگرشهای خود را درباره خویشتن، مخاطب خود، مسائل کلی و مسائل مشترک به یکدیگر انتقال می دهند.
-
سلام دوستان
من دوباره با دلی شکسته تر اومدم
الان آخرای ماه هشتم هستم. هفته دیگه میرم تو ماه نهم بارداری.
دیشب دوباره گوشی اش رو دیدم
دیدم هنوز با هم در ارتباطن شوهرم بهش گفته بود دوسش داره و اونم به شوهرم گفته بود دوسش داره
تو این مدت هر وقت از شوهرم در باره اش می پرسیدم میگفت اون یه شیطنت بود که اگه تو نمیفهمیدی همون موقع تموم میشد اما حالا میبینم از اون ماه تا حالا ادامه داره
خسته ام خیلی خسته
از اون موقع سعی کردم محبتم رو بیشتر کنم هر بار رفتم سمتش تا نیازش رو طور دیگه ای برطرف کنم منو پس زد
الان در آستانه ماه نهم بارداری دوباره میبینم که هنوز در ارتباطن
میخوام چند ساعت دیگه به دختره زنگ بزنم
البته دختره میدونه زن داره شوهرم
اما نمیدونه که من پا به ماهم
خسته شدم خسته شدم با یه بچه نه میتونم جدا شم نه میتونم زندگی کنم
چرا واقعا این کار و میکنه؟ چرا؟چرا؟چرا
وقتی این همه به من میگه دوست دارم عشقم ؟چرا به اونم همینو میگه؟ چرا به این بچه رحم نکرد؟
چی کار باید بکنم ای خدا
دلی شکسته تر از دل یه زن باردار خیانت دیده هست؟
-
برات دعا ميكنم زودتر مشكلت حل بشه
:103:
-
سلام خانمی تو این شرایط حساس اولین کار این می تونه باشه که به فکر خودتون و بچه تون باشید. من این رو تایید نمی کنم که تو دوره بارداری آقایون به خاطر بعض مسائل خیانت می کنن، مگه قول و تعهدی که قبله بله گفتن به همدیگه رو فراموش کردیم که تو هر شرایطی زن و شوهر باید کنار هم باشن. مگه همیشه باید خانم ها کم نزارن برا شوهرشون این مرحله برا هر دوشون هم باید خیلی شیرین باشه چون منتظر تولد یه بچه تو زندگیشون هستند. به نظر من منتظر باشین تا مشاورا خودشون بهتر راهنمایی تون کنن چون قضیه شما حساسه و کوچکترین راهنمایی اشتباه می تونه تو روحیتون تاثیر بزاره. من دلیلم از حرفهای اولم اینه که هیچ مردی هیچ مرد متاهلی تو هر شرایطی این حق رو نداره که به همسرش خیانت کنه این برا خانمهام صدق می کنه. ازدواج تعهده و خیانت تو زندگی زناشویی بدترین مسئله حساب می شه. اینجا هم ایشون خیانت کرده و هم دروغ گفته. ولی الان شما فقط و فقط به فکر خودتون و بچتون باشید حتی تا امکان داره اصلا گوشی همسرتون رو چک نکنید