hasti25 عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
به هیچ عنوان حرفی مبنی بر علاقه جاری به همسرت نزن و به هیچ عنوان هم چنین برداشتی از حرفهای جاریت نداشته باش . با همسرت بر سر صحبتهای جاری برخوردهای تند و چکشی نداشته باش .
بسیار با درایت و با محبت با جاریت رفتار کن و از زندگیش و نقاط قوتش تعریف کن و از اینکه چقدر او و همسرش به هم میایند و اینکه دوست داری به تو هم یاد بده که چطور آدم باید با شوهرش رفتار کنه که زندگیش را بهتر حفظ کنه و ابراز نابلدی کن و با دیالگی به این روش با جاریت صحبت کن :
عزیزم با اینکه تو از من کوچکتر هستی اما می بینم پخته تری و من باید ازت یه چیزهایی یاد بگیرم تا بهتر بلد بشم همسر داری کنم و ... اگر بهم کمک کنی خوشحالم می کنی . آیا می تونم مثل یک خواهر روی تو حساب کنم و امیدوار باشم که قلق ها و روشهای شوهر داری را بهم یاد می دهی ؟
اینگونه به او اعتماد به نفس می دهی و عزت نفس او را تقویت می کنی و با روشی زیرکانه و ظریف او را متوجه زندگیش و ارزشهای زندگیش می کنی . بعضی از نکته های مثبت رویه او در رفتار با همسرش را شکار کن و بهش ابراز کن که از این فلان رفتارت با همسرت خیلی خوشم اومد من هم سعی می کنم به کار ببندم . و ..... امیدوارم روندی که مد نظرم هست را متوجه شده باشی .
به هیچ وجه از روابط گرم خودت و همسرت نزد جاریت حرف نزن بخصوص از محبتهای خصوصی . و به هیچ وجه جزییات روابطتتان را بیان نکن و بگذار تصور کنه که خجالت می کشی و .....
در رابطه با جاریت خاکی باش و از دانشگاه و تحصیلات و ... از از جایگاه آگاهی هایت با او حرفی نزن . خودت را همسطح او از نظر آگاهی نشان بده و ویژگی های مثبتش را برجسته و تحیسن کن . در حضور او با همسرت به گونه ای نباش که حسرت برانگیز باشد و صمیمیتهایتان را در حضور او آشکار نکن .
در خصوص صحبتهایی که در رابطه با همسرت و .... که غالباً حاکی از جلب توجه بخاطر ضعف اعتماد به نفس و ضعف عزت نفس دارد می کند حواست را پرت کن و با ظرافت بحث را عوض کن و ......
در معرض دید او با برادر شوهرت یعنی همسر او روی حریمها در رفتار تأکید کن و نشان بده که حد و مرز ارتباطات با برادر همسر یابد چگونه باشه ( به صورت عملی و با رفتارت )
بهتر هست زودتر مراسم عروسی را گرفته و مستقل شده و وارد زندگی شخصی شوید و همسرتان را از تنهایی بیرون باورید . فاصله مکانی شما با هم به مدت طولانی مناسب نیست .
با همسرت خیلی ظریف از حد و مرزها صحبت کن و با هم قراردادهایی را طرح کنید و در آن خطوط قرمز روابط را هم مشخص کنید .