-
خب اگه اینجوریه که به توافق نخواهی رسید!!شما خودتون با نظر اونا مخالفین - خونوادتونم که مخالفن- خونواده دخترم که به غیر سکه خالفن!!
طرفت فقط خونواده دختر نیست! خودت خونوادت-خونواده دختر!
به هر حال باید یکدوم نظرشون رو عوض کنن تا اتفاقی بیافته!
این نظر شماست که مهریه زیاد اونم با سکه رو قبول ندارین! دلایلش کاری ندارم-نظر خونواده دخترم همینه که گفتم اونام حتما دلایل خودشون رو دارن!
نمیشه به اونا خرده گرفت که چرا سکه تعیین کردی چون خداییش عرفه و تازه اونام کم تعیین کردن!!باور کن نسبت به خیلی مهریه ها کمه!
فکر نکنم بشه نظر اونا رو تغییر داد چون اگه میشد که تغییر میدادن! پس شما خودتون اگه واقعا می خوایدش یه تجدید نظری کنید
-
از دوباره تاپیک زدنتون مشخصه نمی خواهید درستی عقیده تون درباره مهریه رو بررسی کنید ولی من واقعا برای خودم که مذهبی هستم کنجکاو شدم میشه بگید طبق چه منبعی (روایت آیه احکام) می فرمایید که سکه بودن مهریه شرعی نیست؟
-
با سلام خدمت دوستان عزیز تالار ...من خیلی فکر کردم دوست دارم دوباره خودم بر گردم و باهاشون صحبت کنم شاید تو این 4ماه نظرشون عوض شده باشه یا بتونم راضیشون کنم راستی اگه نظرشون عوض شده باشه امکان داره یه جوری بهم بفهمونن یا مستقیم بهم بگن چون وقتی همدیگرو میبینیم نگام میکنه وسر راه همدیگه قرار میگیریم
-
با سلام خدمت دوستان عزیز تالار ...من خیلی فکر کردم دوست دارم دوباره خودم بر گردم و باهاشون صحبت کنم شاید تو این 4ماه نظرشون عوض شده باشه یا بتونم راضیشون کنم راستی اگه نظرشون عوض شده باشه امکان داره یه جوری بهم بفهمونن یا مستقیم بهم بگن چون وقتی همدیگرو میبینیم نگام میکنه وسر راه همدیگه قرار میگیریم و...