تا اینجا از همه ی دوستان ممنونم ... سعی خودمو می کنم ... بازم اگه کسی راهنمایی یا سوالی داشت ممنون میشم مورد لطفشون واقع بشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
تا اینجا از همه ی دوستان ممنونم ... سعی خودمو می کنم ... بازم اگه کسی راهنمایی یا سوالی داشت ممنون میشم مورد لطفشون واقع بشم.
درموردسوالت که منظورازهدف گرایی زیاده ازحدورفت وآمدبین هدف گرایی وبی هدفی چیست؟هدف گرایی افراطی ازآثار کمال گرایی هست،اهداف سنگین وفراترازتوان باعث میشه که فردهیچوقت از زمان حال لذت نبردبعد یه مدت که این هدف گرایی اوروآزار داد برای برون رفت ازاین خستگی بی هدفی روانتخاب میکنه وقتی مقداری آروم شد کم کم به پوچی نزدیک میشه.کمالگرایی معقول ومنطقی خوب هست به شرطی که اول فردشناخت منطقی وواقع بینانه ای ازخودش داشته باشد دوم پس ازتعیین اهداف اصلیش به تلاش وفرایند توجه کندوازآن لذت ببردمثل راننده ای که ازمسیرهم لذت میبرد.این دوتایپیک توضیحات کاملتری دارند:http://www.hamdardi.net/thread-8862.html .................................................. .................................................. .................................................. .....وتایپیک دوم:http://www.hamdardi.net/thread21869-2.html___وقتی ازدواج روبه عنوان هدف انتخاب کنی ازفرایند لذت میبری هرتلاش وعرق ریختن برات بامعناست دیگه به چپ (دوست دختر)وراست(صیغه)فکرنمیکنی... چندتاازپستهات نشون میده ذهن پرسشگروجستجوگری داری،محکوم شرایط دانشگاهت نیستی اگه واقعا سطح پایین هست کتابخانه ها،گستردگی فضای مجازی ودسترسی آسانتربه آن میتواند بخشی از سطح پایین بودن محیط آکادمیک رابرطرف کند.
بسیار بسیار ممنون از راهنماییای فوق العاده ای که ارایه دادی ... فقط به خاطر یه نکته ای به شدت تحسینت می کنم دوست عزیز و اون هم اینکه فقط با خوندن ده پونزده جمله ی من متوجه مشکلات من شدی...اون روحیه ی پرسشگری هم خیلی حرفه ای متوجه شدی همه بهم میگن که از بچگی کلا اینطوری بودم خیلی سوال پرسیدم حتی معلم یا استادا بعضیام کلافه میشن بعضی مواقع.
.. تاپیکا رو خوندم راستش فک کنم دچار کمالگرایی " خود مدار " شدم من ...
یعنی هیچ وقت از خودم راضی نیستم ... مدام در هراس به سر میبیرم مثلا صبح که از خواب پا میشم احساس دلهره و عجله دارم ... بی حوصله ام ... احساس می کنم خیلی دارم کم کاری میکنم آخه هدفای زیادی در سر دارم...بعد این قانون همه یا هیچ رو هم خیلی خووب بلدم اجرا کنم متاسفانه ! ...اما تنها یه نکته که دیدم اینه که فک کنم مشکلی از نظر اعتماد به نفس و اینا نداشته باشم البته بازم نمیدونم اصلا از کجا بدونم اعتماد به نفس دارم یا نه؟ اصلا اعتماد به نفس چیه ؟ . .. دوس دارم با مصداق معلوم بشه که ملموس تر باشه برام...
یه سوال دیگه اینکه اینجا نمیشه پیام خصوصی فرستاد ؟ چه جوریه ؟
تشخیص اعتمادبه نفس ضعیف یک مساله صرفا انتزاعی نیست ممکنه کسی در دانشگاه خوب کنفرانس بدهدواظهارنظروفعالیت کنداما در بخشهایی ازاجتماع ناتوان باشدیابرعکس.افرادی که از این رنج میبرند درتصمیم گیری مردد.ناتوان درنه گفتن،بعضا اضطراب اجتماعی دارند یانگرانند دیگرانو ناراحت کنند یانگرانند دیگران اونارناراحت کنند تایپیکهای زیادی درمورداعتمادبه نفس دراین تالارهست بسته به نیازخودت این یک نمونه ستhttp://www.hamdardi.net/thread-13813.htmlالبته اینو اضافه کنم در راه کسب این مهارت اینو باید درنظرگرفت که همه انسانها درصدی تایید جووتحت تاثیراجتماع واضطراب مخصوص رودارند که حتی لازم هم هست مباحث شرم اجتماعی،منزلت اجتماعی،آبروی اشخاص و... دراین حوزه هست که باید ازنوع منفیش تفکیک بشود،_همچنین درسن شما مقداری عدم اعتمادبه نفس طبیعی هست که بامشخص شدن ارزشها وجهان بینی منسجم واردمرحله ای دیگه میشود،موفق باشید...مشترکین سایت میتوانند پیغام خصوصی دهند.