نوشته اصلی توسط
زهرا جون
سلام حنا خانم منم مشکل شما رو دارم اما با این تفاوت شوهرم سربازه وبیکاره و زیر دین پدر خسیسشه، کلا اونا منو فراموش کردن خرجی منو بردارم و پدرم میده،در حد بخور و نمیر برای شوهرم می فرستن ... در صورتی که پدرش وضع مالی خوبی داره .. بماند.گوشش به دهن خواهر و مادرش و پدرشه،بارها شده پدر و مادرش و خانوادش بامن بددهنی کردن و منو اذیت کردن شوهر من عوض اینکه از من دفاع کنه به من میگه خفه شو، یا اینکه من می تونم به تو بد بیراه بگم اما به خواهرم یا مادر و پدر نه احترام خانواده واجبه، میگم خو اگه واجبه منم زنتم...
خونه ایی که می خوایم زندگی کنیم به نام پدرش و قراره در اینده از اون حقوق بگیره واقعا برام وحشتناکه... چون به شدت خسیسن ... باورت میشه پدر شوهر من بارها به من گفته چرا شلوار خردیی 30 تومن من میبرمت حراجی 10 تومن . خداییش تو کتاب گیر میاد با داد با من حرف میزنن.. گذشته از اینا بارها پدر شوهرم به من جلو همه گفته صورتت چرا جوش میزنه... یا مثل پیرزن در صورتی که من 21 سالمه و شوهرم مثل چی میشینه و اصلا حاظر نیست از من دفاع کنه.... برو خدا رو شکر کن که حداقل زیر دینشون نیستی اونا مدیون شما هستن...
مردا مادری هستن مخصوصا شوهر من....
تحمل کن خواهر همه مردا همینن من شاید با صد تا زن حرف زدم همه میگن شوهرامون حاظر نیست از گل نازکتر به خانوادشون بگن و بشنون...