نه.واقعا من تنها باید چیکار کنم؟!
خوب زن از کجا گیر بیارم؟برم از خیابون پیدا کنم؟اونا که هیچ کدوم اهله زندگی نیستند.
از کوچه مون؟بابا به ولله دختر نداره کوچمون
نت هم که همش دروغ مروغه
حالا شما بگین چیکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نه.واقعا من تنها باید چیکار کنم؟!
خوب زن از کجا گیر بیارم؟برم از خیابون پیدا کنم؟اونا که هیچ کدوم اهله زندگی نیستند.
از کوچه مون؟بابا به ولله دختر نداره کوچمون
نت هم که همش دروغ مروغه
حالا شما بگین چیکار کنم؟
علاوه بر راه های پست 8 می تونین از کلاس های مختلفی که دوست دارین برین هم پیدا کنین. در واقع در هر حالی حواستون جمع باشه که شاید همسر اینده اتونو پیدا کنین.
سلام دوست عزیز
اگه بین دوستاتون افراد متاهل است میتونید بهشون بسپارید که به کمک خانمشون واستون کیس پیدا کنن
خواهر هرچی باشه نمیتونه نسبت به برادرش بی تفاوت باشه پس باهاش مطرح کن چون ایشون بیشتر وارد مجالس میشن
اگه در بین همکارانتون افراد شایسته پیدا میشه بهشون بسپار
در کل اگر دایره ارتباطات اجتماعیتو بزرگ کنی افراد زیادی واسه ازدواج پیدا میشه
اگه با صاحبخونه راحتی و خانم کاردانی هستن میتونی ازش کمک بگیری
- - - Updated - - -
اگه یه کم بیشتر در مورد خودتون صحبت میکردین بهتر میشد کمک کرد
ممنونم لیلا افشاری.یک کمی از خودم بگم.24 سال دارم.لیسانس هستم.در حال حاضر کار نمای ساختمان که کاریه که توش واردم رو انجام میدم.البته بعد از مدتی قراره یه کار دیگه که هم با کلاس تر هم پر درآمد تر هست مشغول بشم.پدر مادر ندارم.فقط یه خواهر دارم که اونم هفتگی یه بار میبینمش.ازدواج کرده.البته زیاد حال احوال منو میپرسه و روزی دوبار بهم زنگ میزنه ولی چون من شبها میام خونه کم میبینمش.فامیلی هم که بخوام راجبش توضیح بدم ندارم.
از لحاظ مشخصات فیزیکی! قد 181.وزن 75.هیکل درشتی و قوی دارم.کمی از لحاظ لباس پوشیدن یا همون تیپ زدن عقبم.در حال حاضر تو یک خونه اجاره ای نه چندان بزرگ زندگی میکنم.البته میشه گفت برام خوابگاهه چون معمولا واسه خواب اونجا میرم
حالا کسی واقعا حوصله نداره بهم کمک کنه یا مشکلم لاینحله
این جواب رو برای یه بنده خدای دیگه ای هم گذاشته بودم برای شما هم می فرستم
دانشگاه خواجه نصیر (در تهران) بخش نهاد رهبری یه جایی داره برای معرفی دختر و پسرها به همدیگه که فکر می کنم اونجا بتونین فرد مناسبی رو برای خودتون پیدا کنین. خوبیش به اینه که دفتر رو می ذارن پیش روت و انتخاب می کنی با توجه به ویژگی هایی که دارن. بعد اونها خودشون به اون طرف اطلاع می دن که ما فرد مناسبی براتون پیدا کردیم. حتماً اونجا سری بزنین و برای خودتون پروفایلی درست کنین.:72:
امیدوارم مفید باشه
سلامی دوباره.
من به پیشنهاد استاد دوران تحصیلم قراره شروع به تدریس در دانشگاه بکنم.از این روش میتونم پیشنهاد ازدواج بدم؟
نه!؟ngo چیه؟
سلام. سوالت خیلی عجیب و ساده هست . یعنی خودت جوابی نداری؟ اگر دوستت ازت اینو میپرسید چی میگفتی؟