-
اقا احسان بزار از اخر صحبتت جواب بدم
گفتم خواستگاری زیاد رفتم و من موردی ندیدم که بخواد دروغکی بگه ساده زیسته و الکی بگه خونه نمی خواد( جز یه مورد که همش میخواست با من مخالفت کنه ببینه عکس العملم چیه !!!:311:) اصلا خوبی خواستگاری سنتی همینه که چون وابستگی وجود نداره دو طرف روراست حرفاشون رو میزنن
ممکنه ازش بپرسی ساده زیستی بگه اره ( چون تو ذهنش از ساده زیستی چیز متفاوتی با شما در نظر داره و واقعا دروغی نگفته) ولی وقتی ریز وارد جزییات بشی مثلا بگی با این حقوق کجا میتونی خونه اجاره کنی یا فکر میکنی تا چند سال طول میکشه تا خونه دار بشی اونوقت خودشو تو اون موقعیت قرار میده و واقع گرایانه جواب میده( حالا ممکنه تو صحبت هم نگه نمیتونه با این وضعیت زندگی کنه ولی بعدش که جواب بخوای جواب رد میشنوی:47:)
منم اولش میگفتم نکنه دروغ بگه ولی بعدش دیدم دخترا تو این مسایل اقتصادی دروغ نمی گن حالا مسایل دیگه بماند
در مورد پیدا کردن من خودم رو محدود نکردم به موردهایی که میشناختم بلکه هر موردی که پدر یا مادرم یا دخترخاله ام یا حتی همسر برادرم یا موردی که دوست پدرم معرفی کرد رفتم اخرش هم میدونی کدوم مورد جور شد هیچ کدومشون ! موردی که دوستم معرفی کرد جور شد
من به هر کس که فکر میکردم ادم های بالغ و عاقلی هستند و زندگی خودشون خوب بوده سپردم که مورد بهم معرفی کنند راهش برای شمایی که مورد نمیشناسی همینه
با دست روی دست گذاشتن چیزی درست نمیشه. از تو حرکت از خدا برکت. مطمئن باش خدا هواتو داره و راه درست رو نشونت میده
-
اقا احسان دوستان؛به خصوص آقای ناآشنا توصیه های ارزشمندی کردند.من به غیر از آن توصیه ها نکاتی هم یاداوری می کنم.
1)شما سنتون 32 ساله.پس لطفا نرید سراغ دختران 20 تا 25 سال.چون آنها فرصت برای ازدواج دارند و شرایط مطلوب تری در این وضع اقتصادی توقع دارند و احتمال جواب رد دادن بیشتر است.ضمن اینکه فاصله سنیتون هم با این گروه زیاد است.
به نظر من در سن شما 2 تا 4 سال اختلاف سنی مناسبه.حتی همسن هم موردی نداره چون آقایون دیگه در این سن تقریبا به حداکثر رشد فکری در مقایسه با خانم ها رسیدن.
2)همان طور که به خیلی از دخترخانم ها می گن در شرایط ازدواج سختگیری نکنید.آقایون هم نباید سخت گیر باشند.یعنی مثلا شما هم نباید توقع داشته باشی که یک دختر خانم بسیار زیبا و قد بلند ؛تحصیلات بالا و...(اونم همش با هم) بیاد با شما ازدواج کنه.(البته مثال بود)منظورم اینه که بیشتر روی اولویت هاتون تکیه کنید و معیار های ترجیحی در حد قابل قبول کافیه.
3)حتما از خانواده ای همسر اختیار کنید که از نظر اقتصادی هم کفو باشید.
4)خانم ها بیشتر روی آینده طرف مقابل حساب می کنند.شما اگر به طرف مقابلتون این اطمینان را بدید که شرایط رو به رشدی دارید و جربزه کار و... دارید بیشتر از 50 درصد مسالتون حله!لازمه انتقال این احساس هم اعتماد به نفس و داشتن امید است.(الان هم که کلید تدبیر و امید در راهه!!!)
ان شاالله هیچ وقت به بن بست نخورید و همیشه قفل هاتون با توکل به خدا باز بشه!
راستی شما تا حالا چند بار خواستگاری رفتین و جواب منفی گرفتین؟
موفق باشید.
-
آقا احسان من الان تاپیک شما رو خوندم اونطور که از راهنمایی هاتون به من بر میاد معلومه انسان پخته و فهمیده ای هستید.همسر من هم موقعی که اومد خواستگاریم از اونجایی که از ادب و متانتش خوشم اومد با وجودیکه شرایط مالیش رو اصلا قبول نداشتم /حقوق500و بدون هیچ پس انداز و سرمایه/حتی به خاطر همین جواب منفی دادم چون میترسیدم تو زندگی به مشکل مالی بر بخوریم اما از اونجایی که اخلاق برام مهمتر بود وقتی مجددا اومدن خواستگاری قبول کردم چون فکر کردم اگه بخوام اینو که از نظر شخصیتی /تو اون روزا/همونه که میخوام رد کنم به خاطر وضع مالیش ممکنه خداوند تنبیهم کنه و کسیو سر رام بذاره که پولدار و خبیث باشه.خلاصه بعد از کلی کلنجار رفتن قبولش کردم.نمیگم الان گاهی از شرایط اقتصادی خسته نمیشم چرا خیلی هم دوس دارم زودتر بارمون رو ببندیم و تو این مسیر هم بهش کمک میکنم البته خداوند روزی رسونه الان هم شرایط حقوقیش از قبل بهتره.اما خوب بالاخره میسازیم دیگه.حالا درسته گاهی به شدت با هم دچار کانتکت میشیم که پشیمون میشم از ازدواجم ولی تهش همو دوس داریم.ایشالله یه دختر خوب و سازگار و البته شاغل باشه بهتره خداوند نصیبت کنه.فقط من از همون روز اول به شوهرم فهموندم که از اونا نیستم که حاضر باشه توی چادر باهات زندگی کنه.اینا روگفتم که یه موقع خیالش راحت نشه دست از تلاش برداره و حسلب کار دستش بیاد..اما خوب تو زندگی الان باهاش کنار میام و هواشو دارم چون میبینم داره تلاششو میکنه.گرچه گاهی هم بهش غر میزنم.الحمدلله شما هم که اهل کارید.دیگه خودت که میدونی وضع اقتصاد الان مملکت چطوره...و همه چی واسه پولداراست.اهان تا یادم نرفته بگم سعی کن زرنگ باشی و علاوه بر اینکه خواستگاریه دخترای شاغل میری نظرشون رو هم بدون راجع به نگرفتن جشن عروسی.تو این شرایط.ایشالله پیدا بشه کسی با این شرایط برات و خبرشو به ما هم بدی
-
ممنون...پیدا کردن کیس خوب سخته ولی امیدوارم با دعای شما دوستان این شانس نصیب منم بشه