-
ممنون دختر مهربون مهربون مهربون
راستش من امیدی به اومدن کارشناسای محترم ندارم . الان دو سه روزه این تایپیک رو باز کردم و مشکلم هم بسیار جدی جدیه اما خبری ازشون نیست فکر می کنم سرشون خیلی شلوغه که اگه می آمدن و راهنمایی ام می کردن شاید وضع زندگی ام بهبود پیدا می کرد . اما از شما و دوستای عزیزی که وقت گذاشتن و راهنمایی ام کردن بسیار تشکر می کنم . و تمام جمله هاتون رو چن بار می خونم . من واقعا دوست دارم زندگی ام متحول بشه اما قبلش باید خودم رو متحول کنم که این قدرت رو تو خودم نمی بینم خیلی خسته ام روحی ذهنی جسمی و ... خیلی خسته ام
-
سلام رهاجون
آخه اگر این رفتار درست نشه شما مجبور هستید که همیشه کوتاه بیاید گذشته از اون بیشتر از هم فاصله می گیرید
راستی به همسرتون بگید که همون طور که شما به اون احترام می گذارید اونم باید به شما احترام بگذاره و احساستون بعد این تحقیرها به همسرتون بگید(تا حالا به همسرتون گفتید؟)
پیشنهاد
چرا وظایفتون رو تقسیم نمی کنید که همسرتون هم مجبور شه بعضی وظایف رو انجام بده منم هم معتقدم شاید بروز این مشکلات به این دلیل باشه که شما بهش تکیه نمی کنید
راستی واسه پاسخ قبلی عذر می خوام چون فکر کردم امیدی نیست به هر حال ببخشید قصد بدی نداشتم