-
اطلاعات بیشتر باید قرار بدید دوست عزیز
چجور نظامی هستن؟
ارتش ، نیرو انتظامی ، سپاه ، راهنمایی رانندگی و ... اینا هر کدوم به کل با هم فرق می کنند
اگه راهنمایی رانندگی یا نیروانتظامی باشن مشکل و تفاوت خاصی با سایرین ندارن جز اینکه یه ذره نسبت به سایرین اهل رشوه گرفتن هستن
اگه توی سپاه هستن مزایاشون از بقیه خیلی بیشتر و بهتره. حقوق و مزایای مادی
اگه توی ارتش هستند به نظر من از بقیه برای خانواده اون شخص سخت تره. چون هم جا به جایی شهر دارن
به علاوه اینکه محیط ارتش خیلی خاص و جدی تره. افراد ارتشی همه خیلی منظم و جدی و تا حدودی هم بد اخلاق هستند. معمولا مرد سالار هستند و اگه توی خونه بی نظمی ببینن دعوا و مشکلات خواهید داشت
پدربزرگم توی ارتش بودن.هر صبح بچه ها و اهل خانه رو ساعت 5 صبح به زور بیدار می کرده و شبا هم ساعت 9 شب همه به اجبار باید می خوابیدن. کتک و تنبیه بدنی بچه ها هم جز امور عادی و روزانه شون بوده
البته قطعا این موارد برای همه نیست. اما گفتم که گوشی دستتون باشه و بدونید امکان این موارد هم هست
در کل نظامی بودن مزایای خاصی نسبت به دیگر کارهای دولتی نداره
-
راستش من مدت ها نگران سلامت این و آن بودم به ویژه برای خودم بسیار نگران بودم و چند سال طول کشید و همه این مشکلات به خاطر یک تجربه آسیب دیدگی بود. بلاخره توانستم این موضوع را برای خودم حل کنم . راستش دیدم از این مساله راه فرار نیست. بسیاری از اطرافیان من بدون اینکه خطری در زندگی آنها باشد و حتی بشود تصورش را کرد سلامتی خود را از دست دادند و حتی همسرشان را از دست دادند. بلاخره تصمیم گرفتم این مساله را قبول کنم که مرگ و زندگی و حتی سلامتی را به خدا بسپرم و تسلیم قضای او باشم.
-
سلام
نوپوجان همه ی حرفهای ما برحسب احتمالاته چون درجات و جاهای خدمت و سمت شغل نظامی باهم فرق دارند خودت باید ازشون بپرسی دقیق..
بعدش بستگی به روحیه و شخصیتت ببینی مزایای شغل و شخصیتشون به سختی ها و ضررهاش غالبه یا نه..
بعضی از دخترهایا خانوما راحت با نبود همسرشون کنارمیان و اونقدر دلشون بزرگ و قوی هس ک میتونن تاب دوری همسر و عشقشون رو برای مدتی داشته باشن یا در آینده اگ بچه هاش مشکلی داشتن از پسش برمیان..
همه ی خصوصیات همکاران نظامی یکی نیس اغلب ما در بیرون خانوادشون اونها رو خشک و خیلی جدی و منضبط تصور میکنیم درصورتی ک خیلیاشون رفتار با همسروبچه ها و خانوادشون خیلی مهربون و عشقولانس...
یکی میگف افراد این حرفه چون آزمونهای سختی پشت سر گذاشتن آدم خیالتش راحته ک سراغ دود و دم نمیرن..هرچند همه جور آدم هس یک نسخه رو نمیشه برا همه پیچید..
سبک سنگین کردن ویژگی های اون آقا و همخوانیش با ویژگیهای خودتون با شماست منطقی فکرکنید..
تنها خداست ک میداند بهترین در زندگانیت چگونه معنا میشود من آن بهترین را برایت آرزو دارم.
-
لام نوپو. الان جو نسبت به گذشته تفاوت محسوسی کرده اکثرا نهادهای نظامی خودشون مشاورین وبرنامه ریزان متبحر دارند،نظم،ثبات نسبی فکری وعقیدتی،سلامت جسمی وروحی نسبی،ازویژگیهای مثبت این قشرهست.شخصیت خودطرف مهمه واینکه مث بقیه مشاغل تحت الشعاع شغلش قرارنگیرداگر به لحاظ شخصیتی بااکثرمعیارهات میخونه شکی به دل خودت راه نده نظامیها مزایای متوسط اجتماعی دارندتفریحگاههای بخصوص وبیمه نسبتا متوسط.مث بقیه ازدواجها اینجاهم معیاراصلی شخصیت طرف مهم هست.فقط درمحاسباتت شغلیش ارگان خدمت محل خدمت ودوری ازخانواده واینکه امکان انتقال خانواده هم به محل خدمت هست یانه که باید ازخودش بپرسی و باروحیات خودت بسنجی_معایب هم به نظرمن یه مقدار درصد افسردگی ممکنه دربعضی موارد دیده شود بدلیل انعطاف کم بعضی محیطها که اگرباخانواده مشورت کنند این افسردگی قابل مهارومدیریت هست.
- - - Updated - - -
ببخشید سلام خوب تایپ نشد
-
اول اینکه دوستانی که فامیل درجه یک نظامی ندارن الکی نظر ندن
یسری یه حرفایی میزنن که اگه خودم درکشون نکرده بودم باور می کردم
خانم نوپو بنظرم نظامی بودن اصلا ( تاکید می کنم اصلا) ملاکی برای قضاوت روی اخلاقش نیست . نظامی بودن یک شغله ولاغیر وهیچ ربطی به اخلاقیات ادم ها نداره
اینو منی میگم که پدرم بازنشسته نظامی هست ، تو جنگ بوده حتی خانوادش که ما باشیم هم شهرهایی مثل کردستان تو زمان جنگ برده
من چون از بچگی تو پادگان هم زیاد بودم با ادم های نظامی زیادی برخورد داشتم و با خیلی هاشون رفت و امد خانوادگی داشتیم و داریم و واقعا ادم های متفاوتی دیدم
ادم دیدم با نظم و انظباط ، ادم دیدم بی نظم ، ادم دیدم سرد و خشن ، ادم دیدم واقعا خانواده دوست
حتی ادم دیدم فرماندهی یک نیرو رو داشته ولی توی خونه که می دیدیش انگار نه انگار که طرف فرمانده هست ( به بچه کولی میده و همبازی نوه اش میشه)
شما باید با تحقیقات و صحبت با خودشون پی به اخلاقیاتش ببرید و اینجا هیچکس نمیتونه به شما در این مورد کمک کنه پس الکی خودتون رو خسته نکنید
ولی چون شغلشون نظامی هست باید از نظر یسری مسایل دیگه دقت و تحقیق کنید
اولا مقدار خطر ماموریت هایی که انجام میدن. زمان جنگ زنا اماده خبر شهادت همسرشون بودن
البته هر کی هم اسلحه دستش بگیره شغلش خطرناک نیست ( شاید اگه عنوان شغلش رو بگی بتونم کمکی بهت بکنم)
دوم تعداد ماموریت رفتن و مدت زمان ماموریت
ساعت کاریشون بعضی شغل های نظامی ساعت کاری معنا نداره ممکنه صبح جمعه هم برن سر کار و این برای خانم هایی که پدرشون کارمند دولت بوده اصلا قابل فهم نیست
پس به بنظرم در مورد خصوصیات کاریشون تحقیق کن و الکی دنبال خصوصیات اخلاقیش از روی عنوان شغلی نباش
-
سلام نوپو عزیزم من اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم فقط امیدوارم هر تصمیمی که میگیری درستترین باشه که قطعاً همینه دوست
خوبم،:43::43:
-
سلام دوست من
اول اینکه این مسئله که ما بعضی وِیژگیها را به یک عده آدم نسبت بدیم شاید با درصد زیادی با خطا مواجه بشیم. مثلاً فلانی مرد است... همه مردا فلان مدل هستند. فلانی استاد دانشگاه است... همه استادای دانشگاه فلان مدل هستند. یا همین که فلان آقا نظامی هست... همه نظامی ها فلان مدل هستند. نه عزیزم نه دوست گلم انسانها یکتا هستند و هر کدامشون ویژگیهای خاص خودشونو دارن که وقتی توی شرایط یکسان قرار بگیرند متفاوت از هم عمل می کنند.
سیستم ارتش، سپاه و کلای قوای مسلح یک سری اهداف خاصی دارند و اون صیانت از خاک این مملکت هست. همه این آدمها هم رده نیستند. در رده های بالای فرماندهی بیشتر با برنامه ریزی استراتژیک و سیاستگذاری ها سر و کار دارند و در رده های پایین با اسلحه و مبارزه در میدان جنگ و ... در اینکه شرایط زندگی این افراد و خانواده های اینها با بقال سر کوچه فرق داره هیچ شکی نیست. یک طیفی در نظر بگیر از جابه جایی های مداوم گرفته تا اینکه تو صبح که شوهرت را می فرستی از در بیرون و می سپاریش به خدا مطمئن نیستی که آیا بر می گرده یا نه... اما خیلی از اینها مخصوصاً اونایی که اعتقادات دینی راسخی دارن و ایمان (نه صرفاً سرسپردگی به یک نظام سیاسی خاص) بسیار انسانهای شریفی هستند و خیلی از این مسایلی را که شما ناشی از سست بنیادی افراد می بینی در اینها نیست. اون لینک سرداران شهید را یادته من گذاشته بودم توی پست خودم؟ یعنی اینا نه همشون اما بعضیهاشون شریف ترین انسانها هستند و چقدر هم نازنین هستند ناپو جان اما خوب شرایطشون بسیار بسیار سخت هست و به این ترتیب یک همسر پخته، صبور، مهربان و بازم صبور و بازم صبور و بازم صبور نیاز دارن که قوی باشه و زندگی را مدیریت کنه. بازم می گم خوب و بد همه جا هست اما اگر بین اینها انسانی باشه که یک معتقد واقعی باشه واقعاً توی جامعه امروز ما یک جواهر محسوب می شه. بهترین آرزوها را برات دارم :72:
-
واقعا از کمک تک تک شما دوستان مهربانم ممنون هستم. شما به مسائلی اشاره کردید که من کمتر توجه داشتم و کمک تان برای من موثر بود. :72: