نوشته اصلی توسط
مصباح الهدی
من خودم به شخصه از آقایونی که لباس های تنگ می پوشن و آستینشون خیلی کوتاهه بدم میاد.(منظورم برای ازدواجه وگرنه هرکسی یه جوریه).موهای سیخ سیخی و.... که اصلا.(به نظرم بچه گانه است)
لباس آقایون نباید جلف و بچه گانه باشه چون خانم ها نمی تونن حس تکیه کردن و حمایت را در چنین مردانی پیدا کنند.
از آقایونی که با زیر پیراهن جلوی خانم ها حاضر میشن یا عکس های .... می اندازن و می ذارن تو اینترنت هم معمولا خانم ها خوششون نمیاد.
اگر خواستگاری دختر خانمی رفتین حتما تمام جلسات را با کت شلوار شیک و سایز خودتون برید!من یه خواستگار داشتم که فقط جلسه اول با کت شلوار اومد که برام جالب نبود.
تو خواستگاری حواستون به نحوه خوردن و برخورداتون باشه.مثلا جلو تر از پدر و مادرتون راه نرین.سر به زیر باشید.وسط حرف پدر دختر خانم نپرید.اظهار نظر بی جا نکنید.تا ازتون سوال نپرسیدن حرف نزنید.
تو تمام جلسات خواستگاری نسبت به دختر خانم از ضمیر شما استفاده کنید.و جلسه اول حتما خیلی رسمی ولی خوشرو صحبت کنید.و اصلا شوخی نکنید.از جلسه سوم یه کم مزاح خوبه.
اگر کار به بیرون رفتن کشید.حتما در تمام موارد نظر دختر خانم را جویا بشین.مثلا کجا بریم.چی میل دارید؟(حتا فعل ها جمع باشه) حتما دختر خانم را تا دم منزل برسانید و تا ایشان به داخل نرفتند حرکت نکنید.
بار اول بیرون رفتن اگر دختر خانم نظر شما را خواستن؛در واقع می خوان بدونن سلیقه شما چه طوریه.اگر خیلی مذهبی هستین پیشنهاد یک مکان زیارتی بدین اگه خیلی با کلاسید پیشنهاد پارک یا.... خرج کردن در این جور موارد برای اینکه متوجه بشن شما خسیس نیستین لازمه!!!
در بیرون رفتن حواستون باشه که حق تقدم با خانم هاست!
در کلامتون اعتماد به نفس داشته باشید .چون برای خانم ها حس حمایت خیلی مهمه.