-
نمیخوام بگم این کاروکن واون کارونکن فقط بشین دودوتاچهارتاکن ببین چی به صلاحته احساسات روکناربذارهرچندبرای مادختراکنارگذاشتن احساسات کمی سخته ولی شدنیه باعقل ومنطق تصمیم بگیر پسرهاخیلی خوب راهشوبلدن که دل بشکن وبعدبایه حرف برگردن مادختراهم دل نازک بلافاصله برمیگردیم ولی اگه خدای نکرده زبونم لال مااشتباه کنیم یاحرفی بزنیم که بهشون بربخوره عمراراضی نمیشن حتی جواب تلفن نمیدن چندتابدوبیراه هم نثارمون میکنندوگوشی روخاموش میکنندولی به خودشون که میرسه نبایدماازشون ناراحت بشیم چون اون موقع عصبانی بودندویه چیزی گفتن ماهم بایدببخشیمشون
دوست عزیزم خودمون کردیم که اینطوری پرتوقع شدندخودمون کردیم که براحتی هرچی میخوان میگن وبازهم برمیگردن
فقط نظرشخصیم رومیگم به نظرم اجازه نده باردیگه بااحساسات بازی بشه خودت تواون تاپیک نوشتی
بعده 16 روز پا گذاشت تو يه رابطه اين من و داغون كرد كه بهم گفت تو آش دهن سوزي نبودي!!!!! مي دونيد داغون شدم دستام ميلرزيد
همه این جمله هاروبه یادت بیارچون ماایشون رونمیشناسیم ونمیتونیم مثل شماکه ایشون رومیشناسیدنظربدیم یابگیم چیکارکن چیکارنکن تصمیم نهایی باخودته ببین اگه بابرگشتن کوچیک نمیشی غرورت حفظ میشه برگرداونم نه برای برقراری دوباره رابطه دوستی بلکه یه رابطه رسمی وخواستگاری
-
بابا قبول کن ... جوون مردمو نزار زندگیش به باد بره .. . چرا این دخترا اینقدر سنگدلند ؟ :316::315:
-
کاری ندارم سیب راست میگه یانه
ولی بحثی ازسنگ دلی نیست بحث دلیه که نمیدونه تکلیفش چیه مونده تودوراهی نمیدونه بره یابمونه نمیدونه واقعامیخوانش یادوروزه دیگه میگن برو
-
سلام دوستان ممنون از بابت نظراتي كه دادين. اينجا ديگه من دوست پسرم رو مقصر نمي دونم چون از ديروز فهميدم واقعا قصدش ازدواجه و اصرارم داره رو اين مسئله. ولي من خانوادم راضي نمي شن. چون مي شناسمشون چون يه خواهر بزرگتر از خودم داشتم كه الان ازدواج كرده مي دونم خانوادم چي مي خواد.اينجا ديگه مشكل با منه نه ايشون.